8642 üyesiyle, 4708 yayınlanan yazısıyla, 31227 gönderilen yorumuyla bugünlere gelen fazlamesai 7 yaşında. Böyle bir ortamı 7 yıldır yaşatmayı başaran bütün tayfanın doğumgünü kutlu olsun.
IRC çok mu 'old school' kaçıyor acaba? ;-) Var olan bir kaynağı değerlendirmeyip yeni ve jan janlı bir kaynak daha eklemek minimalist UNIX felsefesi ile ne kadar uyumlu?
Aslında aklıma takıldı, bu kadar senedir bizbize olan bir topluluk olduk. Ama bir allahın günü de fazlamesai camiası olarak toplandığımızı hatırlamıyorum.
Yani aslında sosyal olarak bayağı kopuk bir topluluğuz. Belki bir gün, fazlamesai üyelerinin toplanıp kaynaşacağı bir etkinlik düzenleriz? Fikirleriniz?
aslinda daha önce oldu böyle seyler.
en azindan bir tanesini ben hatirliyorum, katilmamistim gerci ama.. firefox partisiydi sanirim. ciddi bir ragbet gormustu o parti diye hatirliyorum. gunlerce burada konusuldu filan..
Thunderbird "spam" mekanizmasinin (Bayesian filtreleme ) oldukça başarılı oldugunu biliyoruz. "Spamato4Thunderbird" adlı yeni bir eklenti ile ayrıntılı raporlar almak ve çok sayıda yeni filtreleme yöntemleri ile "spam" tespit başarımını artırmak mümkün. Thunderbird'e dğger bir eklentiler gibi kolayca yüklenebiliyor. Yalnızca sisteminizde Java 1.5 veya üstü olmalı.
Thunderbird icin bir eklenti olmakla beraber Outlook ve diğer e-posta istemcileriyle de beraber çalışan sürümleri de mevcut:
Linux-programla listesinde Nesne Tabanlı Programlama ile ilgili bir mesaj dizisini okurken Java'da sürekli kullanılan "getter/setter"larla ilgili bilgimi tazelemek istedim. Karşıma bir hayli ilginç makaleler çıktı...
Yardım
Editör markdown formatını desteklemektedir. Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
@kullanici ile birisinden bahsedebilir veya :emoji: ile emoji kullanabilirsiniz.