Fazlamesai 7 yaşında

0
parsifal
8642 üyesiyle, 4708 yayınlanan yazısıyla, 31227 gönderilen yorumuyla bugünlere gelen fazlamesai 7 yaşında. Böyle bir ortamı 7 yıldır yaşatmayı başaran bütün tayfanın doğumgünü kutlu olsun.

Görüşler

0
FZ
Ve tabii ki herkesi irc.freenode.net IRC sunucusundaki #fazlamesai kanalına bekliyoruz! :)
0
misafir
artik bir jabber konferans odasi gibi daha
modern cozumler bekliyoruz. Fazlamesai.net
alaninda bir jabber sunucusu kurmak zor olmasa
gerek...
0
FZ
IRC çok mu 'old school' kaçıyor acaba? ;-) Var olan bir kaynağı değerlendirmeyip yeni ve jan janlı bir kaynak daha eklemek minimalist UNIX felsefesi ile ne kadar uyumlu?
0
misafir
hak vermek zorundayım :-)
0
FZ
Kişiyi kendi silahi ile vurmanın dayanılmaz hafifliği :-p
0
FZ
Bekliyoruz #fazlamesai kanalına, elini korkak alıştırma :)
0
conan
Dogum gunumuz kutlu olsun!
0
anonim
happy birthday to youu...

Pastamız nerede ?
0
FZ
Steganofrafik tekniklerle sitedeki grafik dosyalarından birinin içine sakladık.

Biz de bulamıyoruz.
0
anonim
Biz de pasta yiyeceğiz diye heveslenmiştik..
Ah kriptografi ah...
0
FZ
Gözükörolmayasıca asal sayılar ve asal çarpanlar! :-p
0
Chaosopher
Nice 7 yıllara FM!
0
mos
Oldu mu o kadar ya?

Yaşlandık iyice..
0
supertux
nice yıllara!
0
robertosmix
Ne mutlu bizlere.
0
urxalit
Vay be o kadar oldu mu? FM ilk kurulduğu günkü "vakit yoksa o zaman fazla mesai var" mesajı hala gözümün önünde. Herkese kutlu olsun.. :)
0
Titus
Gelecekte daha mutlu ve başarılı yıllar geçirmeniz dileği ile. Mutlu yıllar
0
Zebani
Nice yıllara. Bu arada Ramazan bayramınız da şimdideden kutlu olsun.
0
opheus
Nice yıllara!
0
aliguney
nice nice yıllara hep birlikte kardeşce ve bol bol bilgiyle girmek dileğiyle.
0
misafir
kutluyorum.
0
auselen
doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...
0
mentat
mutlu yıllar..
0
robertosmix
Aslında aklıma takıldı, bu kadar senedir bizbize olan bir topluluk olduk. Ama bir allahın günü de fazlamesai camiası olarak toplandığımızı hatırlamıyorum.

Yani aslında sosyal olarak bayağı kopuk bir topluluğuz. Belki bir gün, fazlamesai üyelerinin toplanıp kaynaşacağı bir etkinlik düzenleriz? Fikirleriniz?
0
zekzekus
iyi fikir... geliştirelim bu fikri derim
0
mos
bir cuma akşamı olacaksa, maslak-taksim arası bir yerlerde olacaksa neden olmasın :)
0
zekzekus
oy oy oy :) aynı binada mı çalışıyoruz nedir? evet neden olmasın?
0
robertosmix
Organizasyonu da FZ yapsa, böyle bir başlık açsa da yer-zaman gibi detaylar belli olsa ne güzel olur.
0
Zebani
sanırım istanbul'lu bir organizasyon olacak? site sakinleri de ağırlıklı olarak istanbul'lu olsa gerek?
0
robertosmix
Evet, sanırım site sakinleri genelde istanbullu.

Sayın FZ bu organizasyona öncülük edermi acaba?
0
Zebani
ama ben değilim? :)
0
robertosmix
Belki bir hafta sonu katılabilirsiniz? Ama tabii herkesin de istanbulda olmasını bekleyemeyiz ki. :)
0
robertosmix
Belki bir hafta sonu katılabilirsiniz? Ama tabii herkesin de istanbulda olmasını bekleyemeyiz ki. :)
0
mow
nice yıllara :)

(artık "kare"yi de uygun bir şeyle değiştirseniz diyorum)
0
turkishmeteor
mutlu yıllar...nice fazlamesai'lere
0
anonim
nice yillara FazlaMesai! umarim bir gun bir FM Kiraathanesi mensuplari toplanirda tanisma firsatimiz olur :)

Long Live FM! :P
0
mos
aslinda daha önce oldu böyle seyler.
en azindan bir tanesini ben hatirliyorum, katilmamistim gerci ama.. firefox partisiydi sanirim. ciddi bir ragbet gormustu o parti diye hatirliyorum. gunlerce burada konusuldu filan..

0
sulh
mutlu yıllar.
0
Thiras
Nice yıllara
0
nehuse
Nice yıllara fazlamesai Google Flight simulator
0
sundance
Bu sene daha mı coşkuluyuz ya da ne :)

Gerçekten yedi yıl...

Daha dün gibi

0
rafet
7 yasimiz kutlu olsun.
Herkese selamlar sevgiler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye spam konusunda dertli

cbc

Sophos'un elindeki veriye göre Türkiye en çok istenmeyen e-posta yollayan ülkeler listesinde 3. sırada. İşin üzücü kısmı listenin ilk iki sırasındaki ülkelerin hallerinde iyileşme varken Türkiye daha kötü bir duruma gelerek 3. sıraya 'tırmanmış'. Detaylı bilgi haberin devamında. Kaynak: /.

Yeni Bir Galaksi Keşfedildi

FZ

Hubble teleskobu ile gerçekleştirilen gözlemler ve incelenen uydu fotoğrafları sonucunda yeni bir galaksi keşfedildi: galaksi.fazlamesai.org

İlk raporlara göre "her insan bir dünya, her insan bir gezegen, o halde gezegenleri, güneş sistemlerini ve pek çok şeyi bir araya getiren galakside buluşalım" düşüncesi ile yola çıkan FM editörleri bloglarını birleştirip Voltran'ı (ya da başka bir şeyi, her ne ise, kimileri Web 2.0 filan da diyor :) oluşturmaya karar verdiler, kolları sıvadılar, 1 hafta boyunca test ettiler ve sonra da büyük patlama ile cümle aleme gerekli duyuruyu yaptılar.

6 aylığına T.C. askeri kuvvetlerine emanet ettiğimiz sevgili arkadaşlarımız ve FM editörleri Larweda ve coskung simdilik galaksiye daha zayıf radyo sinyalleri yollayacaklar, sayılı gün çabuk geçer diyor ve gözlerimizi galaksiye doğru çevirip bir sonraki sürpriz için (asıl bomba, pek yakında!) çalışmalarımıza olanca hızı ile devam ediyoruz...

fazlamesai.net'e soralım: Boyu mu işlevi mi? 30 inç monitörler ve diğerleri...

FZ

30" monitörler ile bilgisayardaki işlerinizde kayda değer bir verimlilik artışı sağlayabilir misiniz? Yahoo'daki bu başlıklı makale önemli bir soruya parmak basıyor.

Hazırlanan bir rapora göre [PDF], gerçekten de 30" gibi büyük bir monitör ciddi üretkenlik ve verimlilik artışı sağlıyor. Diğer yandan tek bir kocaman monitör yerine 2 ya da 3 monitör tercih edenler (2 x 17", 19" + 2 x 17", vb. konfigürasyonlar) ve bunun çok daha verimli olduğunu iddia edenler de mevcut.

fazlamesai'ye soralım: Tek bir işletim sistemini dayatmanın hukuki boyutu nedir?

pinguar

Yaklaşık 4 senedir kullandığım emektar dizüstü bilgisayarımda düzeltilemeyecek bazı sorunlar çıkınca bana da yeni bir bilgisayar almak farz oldu. Kısa bir araştırmadan sonra gözüme ihtiyaçlarımı karşılayacak türden bir dizüstü bilgisayar kestirdim. Ama tahmin edersiniz ki üzerinde Windows XP işletim sistemi ile geliyor.

`Pokemon kalksın yerine robotek gelsin´

butch

Birkaç hafta önce bir arkadaşımdan çok ilginç bir icq mesajı geldi. Mesaj şöyleydi: 'pokemon kalksın yerine robotek gelsin bir nesil daha embesil yetişmesin kampanyası'. O anda gerçekten ya dedim. Bir zamanlar hayranlıkla izlediğimiz genele saçmalık gibi gelen çizgi filmlerden biriydi bu ama o ve benzerleri bir neslin daha açık fikirli ve kıvrak zekalı yetişmesine sebep olmuşlardı.