Zamanda Yolculuk Yaptığını İddia Eden Adam Borsayı Karıştırdı

0
FZ
Federal güvenlik görevlileri, içeriden bilgi sızdırma suçlaması yüzünden bir Wall Street borsacısını tutuklayıp sorgulamaya başladılar. Tutuklanan borsa dahisi, 2256 yılından günümüze zaman yolculuğu yaptığını iddia ediyor!

"Security and Exchange Commission" kaynaklarına göre 44 yaşındaki Andrew Carlssin, 28 Ocak tarihindeki tutuklanmasına yol açan şüphe uyandırıcı olağanüstü borsa başarısını yukarıdaki gibi garip bir şekilde açıklamakla yetiniyor.
Bir SEC görevlisi şöyle diyor: "Bu adamın palavralarına inanmıyoruz, ya delinin teki ya da patolojik bir yalan söyleme vakası."

"Ancak bir de şöyle bir gerçek var elimizde: Adam 800$'lık bir yatırım ile başlamış ve 2 hafta içinde sahip olduğu portföy 350 milyon doların üzerinde! Borsa üzerinden gerçekleştirdiği tüm alışlar ve satışlar beklenmedik gelişmelerin bilgisine dayanıyor, bunu şans faktörü ile açıklamak mümkün değil."

"Bu bilgilere sahip olmasının tek bir yolu ver, işlem yaptığı şirketlerle ilgili içeriden bilgi sızdırmış olması ki bu da yasadışı. Bize bilgi kaynaklarını söyleyene kadar onu Rikers Adası'ndaki bir hücrede tutmayı düşünüyoruz."

Geçen yılki borsa dalgalanmaları pek çok yatırımcıyı beş parasız bırakmıştı. Aynı esnada Carlssin 126 çok riskli işlem gerçekleştirip hepsinden de yüksek kazançlar elde edince gözler bir anda bu borsacıya dönmüştü.

Carlssin, 200 yıl ileriki bir tarihten, yani gelecekten günümüze geldiğini iddia ediyor ve tabii o zamanki tarih ve istatistik kayıtlarında da günümüzdeki borsa dalgalanmaları detaylı olarak yazıyormuş.

Carlssin'e göre: "Bu fırsata karşı koymak çok zordu. Aslında her şeyin sıradan ve doğal görünmesini planlamıştım. Bilirsiniz işte, sağda solda birkaç doları bile bile kaybedecek ve böylece normal bir borsacı görüntüsü çizecektim ancak son anda yakalandım."

Üzerine gidilen Carlssin, Usame Bin Ladin'in akıbeti ve AIDS'in çaresi gibi tarihi gerçekleri de açıklayabileceğini söyledi, tek ihtiyacı olan zaman makinasına binmesinin izin verilmesi.

Ancak Carlssin, makinanın nerede olduğunu bir türlü söylemediği gibi nasıl çalıştığını açıklamayı da reddediyor, sebep: "bu teknoloji kötü güçlerin eline geçebilir."

Yetkililer bu adamın iddialarının palavra olduğu konusunda hemfikir ancak bir SEC yetkilisi şunu itiraf ediyor: "Elimizdeki tüm federal kayıtları taradık, Andrew Carlssin isimli biriyle ilgili olarak, böyle bir adamın yaşadığını, bir şeyler yaptığını gösteren Aralık 2002 tarihinden önce hiçbir kayıt yok."

Kaynak: Yahoo!

Editörün Notu: X-Files tadındaki bu haberden beni haberder eden nirvana'ya teşekkürler ;-)

Görüşler

0
anonim
yoksa biri gerçektende zaman makinesini icat mı etmiş hemde benden habersiz :P
0
anonim
Dünyada herşey önce hayal etmekle başlar(icat edilir) zaman makinasıda uzuzn yıllar hayal edildiğine göre niye gerçek olmasın konuyu saçma deyip kenara atmadan önce iyibir araştırma yapılmasının iyi olacağı kanaatindeyim.
0
anonim
TIME TRAVEL , UFO TECHNOLOGY, PHİLADELPHİA EXPERİMENT , ANTİGRAVİTATİON THEORY
Zaman yolculuğu ile ilgilenen ve philadelphia deneyi/UFO teknolojisi konularında döküman sahibi araştırmacı arkadaşlarla görüşmek istiyorum.Ve Zaman yolculuğu konusuna ilgi duyanlarla ileriye dönük olarak ''zaman yolculuğunu araştırma ve uygulama merkezi'' kurmayı düşünüyorum ilgilenen araştırmacılarla görüşelim. E-mail: cetinbalx@petekmail.com Tel:0258 2119048 ÇETİN BAL/DENİZLİ

BEN ZAMANDA YOLCULUK KONUSUYLA İLGİLİ ARAŞTIRMALAR YÜRÜTÜYORUM. ZAMAN YOLCULUğUNUN DENENEBİLİRLİĞİ VE YAPILABİLİRLİĞİ DÜŞÜNCESİ İÇERİSİNDE OLAN ARAŞTIRMACI ARKADAŞLARLA TANIŞMAK VE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM. AŞAĞIDA VERDİĞİM E-MAIL 'DEN, EV ADRESİMDEN VE ICQ NUMARAMDAN(130446921) BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ev Adresim :

İnançbey cad. Vali Konağı karşısı
Manolya Sit. C Blok K : 6/11 Denizli / Turkey
Tel: 0 (258) 211 90 48 Cep Tel: 0536 6063183

E-mail : cetinbalx@petekmail.com

0
anonim
Entertainment News & Gossip kategorisi oldugunu yazsaydiniz keske :)
0
murat09
Zamanda geriye yolculuk yapılamaz. Yani bu adam geleceği görmüş olsaydı bile, geri gelemezdi. (Yada ben öyle biliyorum)
S.Hawking okuyan yok mu bu alemde ki bunları açıklasın az biraz...:)
0
sametc
evet bu konu cok ilginç epey ilgin bende bunla ilgili bir konu vardı zaman makinesi adam galiba yapılabileceğini anlatıyordu bulduktan sonra buraya yazarım ;)
uzundu
0
malkocoglu
Bu satirlari 1 saniye sonrasindan yaziyorum. Gelecek cok guzel bir yer... Her sey gulluk gulistan. Size de tavsiye ederim.

:)

0
hakamaka
Bu adam gerçekten zamanda yolculuk yapmış olsaydı borsada yapacağı ilk işlemde borsanın seyrini değiştireceğinden sonraki yapacağı işlemlerde kendisinin oluşturduğu bir değişimden dolayı yanlış yatırımlar yapmış olmalıydı.

Hatta daha ileriye gidecek olursak belkide kendi yapmış olacağı bir işlem kendisinin bile doğmamasına neden olabilecekti.

Yani bu konuda ufak mantık yürütmeleri yapmak bile bunun ne kadar saçma birşey olduğunu anlamaya yeter.

Ama ışık hızından daha hızlı bir biçimde hareketin olacağını varsayarsak belkide geçmişi sadece görmemiz mümkün olabilir.
0
SHiBuMi
O kadar emin olma derim.
0
TPol
Adam yapmış olduğu işlem ile zaten borsanın gidişatını değiştirmiş.Her yaptığı işlemden sonra geleceğe gidip sonuçları öğrenip tekrar geri gelip yeni yatırımlar yapabilir.
Yaptığı işlemler kendi doğuşunu etkilemez.Bu arada madem bu teknolojiye sahipler neden zaman yolculuğunu denetleyen bir polis ekibi kurmadılar?
Yoksa ben fazla bilim kurgu mu seyrediyorum...
0
sundance
Bence daha yeteri kadar seyretmemişsin ;)
0
FZ
whatthehellisthisf-ckinmatrix.com

;-)
0
anonim
Ama bakın diyorumki yapacağı ufacık birşeyden dolayı bile kendnin hiç doğmamasına neden olabilir.

Bu tür bir karışıklığı hiç düşünebiliyormusunuz.

Ama sanmayın zamandaileri ve geri gidilip gidilmeyeceğini tartışmayın. Sadece diyorumki bahsettiğim durumlarda ne olacağını hiç düşündünüzmü.

Ne varki zaman sadece fiziksel yaşamdaki insanlar için var olan bir kavramdır. Aslında herşey bir tekliğin içerisindedir. Yani yaptıklarımız, yapacaklarımız bunların hepsi aslında aynı an içinde olmuş ve bitmiştir. biz sadece bunun yansımasını yaşıyoruz. bunu unutmamak gerekir.

Düşününki bizim için zaman kavramı ancak güneşten ve aydan ibaret bir kavram. Koskoca kâinatta sadece bizim güneşimiz ile biz zamanı tanımlıyoruz.
0
anonim
>> Ama bakın diyorumki yapacağı ufacık birşeyden dolayı bile kendnin hiç doğmamasına neden olabilir..

Belkide olmaz. Zamanda geri gidilip gidilemeyecegi dehsetengiz bir tartisma konusu. Aksi ispat edilemedigi gibi kendide edilemiyor.

Bu baglamda zamanda geri gidilebilecegini bir an icin kabul edersek, kendi dogumunu engelleyen birinin o andan ileriye dogru yasamaya devam etmesi de mumkun olabilir. ama bunun icin once zamanda geri gitmenin mumkun olmasi lazim..

Yani, farzedelim ki, ben 1968'e dondum ve dogmami engelledim. O gun oraya 34 yasimda varabildiysem, o gunden sonra orada yasamaya devam edebilirim.

Konunun asli surada. Boyle bir seyin var olabilecegini bile bilmiyoruz. 68'e donulebilir mi ? Eger donulebilirse, nasil olacagini, bizim, maddenin, evrenin, Bill Gates'in vs. nasil tepki verecegini bilmiyoruz. Bakarsiniz, sizide kendine rakip veya kanser ilan edebilir.. Nem lazim? Bu nedenle ilk cevaplanmasi gereken soru 'Zamanda geri gidilebilir mi ?' olmalidir. Bu soruya cevap verilemedigi surece, zamanda geri gidilirse ne olacagi konusunu dusunmek abesle istigal olacaktir. Bu soru cevaplanir, nasil sorusu cevaplanir, o nasila gore bu tur detaylar cevaplanir netekim..

0
anonim
neden tek bir geçmiş düşünüyorsunuz ki? biraz bilim-kurgu, biraz stephen hawking'le, zamanda yolculuk yapıldığında zamanın o anında bir kırılma yaşanacağını düşünebiliriz.-->

--------------------------> ileri zaman oku


0
anonim
hakan olm
sen aşırı zekimişsin be ukela dümbeleğe
0
barbar
Philip K. Dick'in Dr. Gelecek (Dr. Futurity (1960)) adlı romanında bahsedilen bir durum ortaya çıkıyor zaman makinası icat olunca. Zaman içinde geriye doğru ilerledikçe herkes makinayı biraz daa geri götürme savaşına giriyor ve hoşgeldin barbarizm...
0
anonim
Hiç Bir Şey İmkansız Değildir Ama Gayb-ı Tahmin Etmek Sadece Allah'a Mahsustur. :))
0
Evil_Empire
Zamanda yolculuk yapıp geçmişe gittim ve babamı öldürdüm farzedelim. Bu durumda doğmamı engellemiş olurum ama doğmazsam nasıl geçmişe gidip babamı öldürebilirim?

Geçmişe gidip herhangibirşeyi değiştirirsek, geldiğimiz zamana dönmemiz ne yazıkki mümkün olmaz. Geldiğimiz zamana pararalel başka bir zaman evreninde yaşamımıza devam ederiz. Bu durumda ya zaman yolculuğu imkansızdır ya da yaptığımız şey zaman yolculuğuna benzese de aslında paralel evrenler arasında tek yönlü geçiş yapmaktır.
0
cK_Khakis
bikaç bişi de ben söyleyim istedim.öncelikle yorumlar içerisinde bana abes gelen 2 noktadan ilk i : tahmin yapan yaratıcı ikincisi : zamanın ay ve güneşle ilgili olması...zaman denilen kavram tamamen bi kıyaslamadır.geçerli olan sadece an dır.insan bulunduğu anı daha önce bulunduğu başka bir an ile kıyaslar ve bunu belirli dilimlere bölerek bir scala oluşturur.ve bunlara çeşitli isimler verir.saat dakika saniye salise gibi...bulunduğu anları kıyaslama yeteneği insandan insana değişir ve geliştirilebilir bir yetenektir.ne kadar çok anı kıyaslayabilirse zaman o kadar yavaş geçer onun için.evliyaların bast-ı zaman(zamanın genişlemesi) olarak tabir ettikleri şey de budur aslında.özetle zaman:kainatın yaratıldığı(yaratıcıya inanmayanlara göre varolduğundan) itibaren mevcut bulunan anların bütünüdür.peki bunlar arasında yolculuk yapılabilirmi?yani zaman yolculuğu?bu mümkün,tabiki filmlerdeki gibi değil.evet geçmişe gidebilir,ama sadece hadiseleri izleyebilir,müdahale edemez.eğer edebilseydi,yukarıda konuşulanlar gibi tutarsızlıklar olurdu.aslında bunu her insan yapıyor.hemde geleceğe giderek.Dejavu dediğimiz şeyde aslında bi zaman yolculuğudur.ruh tamamıyla bedene muhtaç bi varlık değil.insanlar uykudayken zamanın bu anları içerisinde gezebilir ruh ve beyin de gördüğü hiçbişeyi unutmaz.ruhun seyahatlerinde gördüğü an'a gelindiğinde beyin flashback yapar ve insan ben bu anı daha önce yaşamıştım der.oysa o anı yaşamamıştır sadece görmüştür...vs vs vs zaman yolculuğu mümkün ve fakat vukuata müdahale imkansız.sadece oturup izlenir.bu bile yeter aslında bea :)
0
mysterious
Evet aslında hemen hemen her insan zamanda kısmen de olsa gezintiye çıkmıştır. bu herkez için farklı olabilir..
Ben biraz farklı bir yaklaşımda bulunmak istiyorum bu yaklaşım olayın bilimsel yönüne ışık tutacaktır. Anlatımda bozukluk olursa kusuruma bakmayın Bu konuyu bir Prof.''un Bilimsel makalesinde okumuş ve uzun uzun da tartışmaların göbeğinde dinlemiştim..
Şimdi aslında bir üçlü vardır bu üçlüğü oluşturanlar da benen, ruh ve zihin bunlar bir arada olduğu sürece anı yaşamaktayız bunlardan herhangi birinin olmadığı yada birbirinden ayrıldığı bir vakit anın ötesine geçildiği ve farklı bir boyutta seyredildiğinden bahsediliyor.

Şimdi bu olayın derinlerine inelim bu üçlü ne zaman kendinden ayrılır ve nasıl ayrılır. Vücudumuzdaki epifiz bezleri çalıştığında oluşan salgı bu üçlü olguyo ayırmaya yetiyor. Bu insanda gece saatlerinde kendiliğinden ama az miktarda salgılanıyor. İnsandan insana fazla yada az salgılandığı da ortada. Birde Uzakdağu kökenli bazı dinlerde ve bazı ruh seanslarında [meditasyon] kullanılan bitkilerden yapılarak yakılan bazı tütsüler bu epifiz bezlerini çalıştırarak insanda ruh beden ve zihin üçlüsünün bir anlık bozulmasına ve ayrılmasına sebep oluyor. Buna hahifçe sarhoşluk da diyebiliriz. Bu tütsü ve bitkiözlerinin en çok kullanıldığı yer ise yoga seansları. Burda ruh ve zihin bedenden ayrıldığında insan kendini farklı bir boyutta hissederek deyim yerindeyse uçtuğunu hatta zaman içinde gezinti yaptığını hatta bunu geliştirerek istediği yere gidebileceği olayları sadece müdehale etmeden seyredebileceğine olanak sağlıyor. Bunu herkez yapabilirmi bilemiyorum ben denemedim :)
Birkaç örnek vereyim Bazı ruh bilimcilerinin söylediği gibi bu methodu kullanarak transa geçilebileceği uzaklarda olup bitenlerden ruh ve zihinin; gezerek ve görerek haberdar olabileceğinden bahsetmektedir. Yani insan kendi bedenini terkederek zihninde yardımıyla aynı zaman içerisinde mekanlarda ezebileceği tezini ortaya atılmıştır. Bu yukarıda bahsettiğim konu çok uzun ve tartışmaları peşinde sürükleyecek olduğundan ben konumuza tekrar geri dönüyorum.
En fazla olabilecek şey zamanda sadece mekan olarak seyehat edebileceği geçmiş yada geleceği göremiyeceğimiz, Geçmişte yada yaşadığımız bazı olayları ben bunu sanki yapmıştım gibi bir kuşkuya düştüğümüz zamanlarında bir yansıma olduğunu gelecekten hiçbir şekilde haber alamıyacak ve gidemiyeceğimizi zamanında çok ama çok tartışıldığı ve sonucunda ciddi sonuçlara varıldığıdır. Yinede geleceğe gidilebilirmi sorusuna cevap istendiğinde hemen cevap verilememekte ve önce açıklama yapılmaktadır. İnsanoğlu herzaman gelecekten haber almak için düşünmeye devam edecektir.
Sevgi ve saygılar..
0
anonim
Çetin BAL: Zamanda yolculuk

... Eşzamanlılık sadece uzaydaki noktalar kümesi arasında değil, aynı boşluğu paylaşma şeklinde olan boyutlar arası bir eş zamanlılıkta vardır. Tüm boyutlar iç içe frekanslar şeklinde yaşanır. Geçmiş ve gelecek zaman frekansları içerisine geçiş ise bir üst boyut frekans alanına geçip üst uzaysal bir hareketle belli bir açıda ve yönde bir üst uzaysal mesafe kat edimiyle kendi zaman boyutumuz ve uzay boyutumuz içerisinde bir yerdeğiştirimle mümkündür.Üst uzay ve alt uzay boyutlarıına ait her bir şimdiki zaman birbirlerini 90 derecelik bir açıda üst üste gelecek şekilde keserler.



Üst ve alt boyutlar ''dikey zaman frekans bandını'' temsil ederler geçmiş ve gelecek zaman boyutları ''yatay zaman frekans bandını'' temsil ederler.Yatay zaman boyutu frekanslarımız içerisinde yer değiştirmek için mutlaka dikey zaman boyutu frekanları boyunca yükselerek geçmiş ve gelecek zaman frekansları içerisine geçmeyi düşünmüş olmamız gerekir.Bir üst boyuta ait bir AN(zaman dilimi) bizim zaman dilimlerimizin bir önceki ve sonraki AN 'larını içerisine alabilecek zamansal genişlikte olduğu için bir üst boyut AN' ı içerisinden kendi geçmiş ve gelecek zaman dilimlerimiz içerisinde bir uzay noktasına doğru kendimizi hareket ettirebiliriz.Biz kendi zaman çerçevemizi genişleterek bu genişleme süreci içerisinde kendimizi kendi geçmişimize yada geleceğimize doğru iten bir oluşuma geçebiliriz.Bu üç boyutlu uzaydan bir dördüncü boyut uzayına doğru geçişi temsil eder.

Bilinmelidirki kendi evrenimizdeki tüm noktalar arasında bir eşzamanlılık uyumu vardır. Zaman esnemeleri ve zaman kasılmaları zaman tensörü üstünde ne kadar daraltıcı ve genişletici gibi görünen zaman farlılaşmalarına neden olsada evrendeki tüm noktalar arasında belli bir zamansal esneme farkıylada olsa bir eşzamanlılık uyumu vardır.Evrendeki madde ve enerjinin dağılımı zamanın akışını eğri büğrü hale getirsede bu zamansal akıştaki dalgalanma farkları ana zaman tensörünün dışına çıkmaz.Tüm madde ve enerji aynı andalık içerisinde varolur ve titreşir.Bu ise boyutsal çerçeve dediğimiz şeyi yaratır.

Üç boyutlu uzayımızın üst boyutsal hologramik harita cinsinden bir dört boyutlu haritalamayıda içerisine alan bir haritalama metodu sayesinde geçmiş ve gelecek zaman boyutlarındaki uzay noktaları ile şimdiki zaman' ımıza ait uzay noktaları arasındaki mesafe üç boyutlu hologramik bir mesafe cinsinden ifade edilebilir.



İçerisine girdiğimiz üst uzayın boyutsal derinliği( uzay/zamansal genişliği) oranında kendi uzayımızın geçmiş ve gelecek zaman/uzay noktaları arası mesafe üst uzaysal iki nokta arası mesafeye çevrilmiş olur.Üst uzaysal bir yolculuk; mekanik bir yön tayini yapan güdümlü nükleer roket ve uçak bilgisayarlarından daha gelişmiş kendi kendini denetleyebilen uzak zamanlar arasındaki mesafeyi ve dev uzaysal mesafeleri hesaplayıp bulunduğu noktayı gideceği noktayı dörtboyutlu hologram alanı içerindeki konumunu hesaplayıp buna göre aracı hareket ettirebilen bir bilgisayar donanımını gerekli kılar.Sayısız gezegenler, farklı boyutlar, evrendeki belirli bir bölgeye ait yıldız konumları yani uzay aracının içerisinde hareket edeceği uzay/zaman hologram alanına ait tüm gök dinamiğinin matematiksel verisi bilgisayarda kayıtlı olmalıdır.Buna göre bilgisayar geçmişe ve geleceğe doğru olan uzaydaki tüm yer değiştirmelerin izini sürebilmelidir.

Zaman yolculuğundaki temel ilke önce kendi uzay/zaman sürekliliğimizi aşmak için yoğunlaşmış bir enerji olan maddenin boyutunu belirleyen ana titreşim skalasını(ışık hızı) üst uzay/zaman skalasına geçecek şekilde yükseltmektir.Sonra üst uzaysal bir mesafe cinsinden yer değiştirimle kendi uzay/zaman çizgilerimiz arasında yerdeğiştirmiş oluyoruz.Sonsuzlukta herşey birbirine bir bağlılaşım bir iç-içelik arzeder.İşte bu iç-içelik bu birbirine devam ede giden frekanslar ortamı sayesinde üst zaman bandı kanalınca alt zaman bandı pozisyonuna düşen kendi uzay boyutumuzun zaman boyutları içerisinde yerdeğiştirim mümkün hale gelir.Üst zaman bandı yada üst zaman akışı hem kendi uzayımız içerisindeki dev mesafeleri bir anda atlayabileceğimiz bir sıçrama tahtası görevi görür hem de kendi uzayımızın geçmiş ve gelecek zaman frekansları içerisine doğru kaymak için bize bir geçiş zemini sunar.Üst boyutun bir sinüs dalgası ile ifade edilen bir zaman dalgası( bizim şimdikiş AN' ımızı kesen bir üst AN) bir alt vibrasyon boyutu olan bizim boyutumuzun bir geçmiş birde gelecek zaman dalgasını(titreşim birimlerini) ifade eden iki sinüs dalgasıyla eşzamanlıdır.Buna göre kendi zaman enerji bandımızın içerisinde yer aldığımız şimdiki AN 'ı ifade eden zaman dalgamız sıfır noktasını temsil etmekle birlikte bu noktadan üst uzaya çıkmakla kendi şimdiki zamanımızın her iki yanında yer alan ileri ve geri zaman dalgamız içerisine geçiş için kendi zaman birimimizden daha geniş bir zaman boyutuna doğru yükselmiş oluruz.Böylece kendi içerisinde bulunduğumuz şimdiki zaman dalgasını (Bir AN'ı) genişleterek(maddenin vibrasyonlarını yükselterek) bir önceki ve bir sonraki geçmiş ve gelecek zaman dalgamızla( her iki AN' lada)senkronize hale geçeriz.Diğer AN' larla da,(kendi bir AN' ımız içerisindeki birbirine eşzamanlı noktalar kümesi sayesinde tüm uzay noktalarıyla aynı boyutsal ortamı paylaşmak gibi) eşzamanlı bir konumda olduğumuz bir üst boyut realitesine-üst zaman dalgası içerisine- yükselmiş oluruz.Böylelikle alt boyuta ait iki zaman noktası arası mesafe bir üst boyutta üst uzaysal bir mesafe aralığına dönüşür.Böylelikle üst uzaysal bir hareketle kendi diğer zaman noktalarımıza doğru sanki üç boyutlu uzaydaki noktalar arasında yer değiştirir gibi hareket edebiliriz. Çetin BAL / 10 temmuz 2002 Çarşamba
---------------------------------
TIME TRAVEL , UFO TECHNOLOGY, PHİLADELPHİA EXPERİMENT , ANTİGRAVİTATİON THEORY
Zaman yolculuğu ile ilgilenen ve philadelphia deneyi/UFO teknolojisi konularında döküman sahibi araştırmacı arkadaşlarla görüşmek istiyorum.Ve Zaman yolculuğu konusuna ilgi duyanlarla ileriye dönük olarak ''zaman yolculuğunu araştırma ve uygulama merkezi'' kurmayı düşünüyorum ilgilenen araştırmacılarla görüşelim. E-mail: cetinbalx@petekmail.com Tel:0258 2119048 ÇETİN BAL/DENİZLİ

BEN ZAMANDA YOLCULUK KONUSUYLA İLGİLİ ARAŞTIRMALAR YÜRÜTÜYORUM. ZAMAN YOLCULUğUNUN DENENEBİLİRLİĞİ VE YAPILABİLİRLİĞİ DÜŞÜNCESİ İÇERİSİNDE OLAN ARAŞTIRMACI ARKADAŞLARLA TANIŞMAK VE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM. AŞAĞIDA VERDİĞİM E-MAIL 'DEN, EV ADRESİMDEN VE ICQ NUMARAMDAN(130446921) BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ev Adresim :

İnançbey cad. Vali Konağı karşısı
Manolya Sit. C Blok K : 6/11 Denizli / Turkey
Tel: 0 (258) 211 90 48 Cep Tel: 0536 6063183

E-mail : cetinbalx@petekmail.com

0
murat09
Başka sitelerde (örn: hafif.org) bu haberin tamamiyle asparagas ve 1 Nisan şakası olduğunu okudum...Ayrıca aklıma şu da geldi, madem bu adam gelecekten geliyor, tutuklanacağını da biliyor olmalıydı :) Bilginize, saygılar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

100 km.den Daha Uzun Mesafeler İçin Pratik Kuantum Şifreleme

FZ

İngiltere´de çalışan bilimadamları 100 km.den daha uzun bir fiber optik hat üzerinden göndermek istedikleri veriyi kuantum şifreleme yöntemi ile gizleyerek göndermeyi başardılar.

Cambridge´deki `Toshiba Research Europe´ merkezi araştırmacıları bu başarılı denemeden yola çıkarak kısa sürede ticari sistemlerin geliştirilebileceğini belirttiler.

COMPEX Fuarında Buluşalım!

anonim

COMPEX 2003 28. Uluslararası Bilgisayar Fuarı, 04-07 Aralık 2003 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde yapılacak. Detaylı bilgi için www.compex.com.tr

Aydın Esen Group @ Ghetto

FZ

Kasım ayında GHETTO’da ayakta alkışlanan bir konser sonrasında bütün izleyenleri büyüleyen Türkiye’nin en önemli caz kompozitör ve piyanistlerinden Aydın Esen, Ocak ayında tekrar GHETTO’da. İki yaşında piano çalmaya başlayıp, tek haneli yaşlarından itibaren İstanbul Konservatuarında çalışmış olan, Esen 1980′lerde konservatuardan piano ve kompozisyon dallarında birincilikle mezun olduğunda caz müziği, çağdaş klasik müzik ve ana akım müzikleri bir araya getiren kendine has bir tarz ortaya koymaya başladı.

Bilgisayarlı Eğitime Destek Kampanyası

xelon

NTVMSNBC'nin anasayfasında bulunan "Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım" linkini tıkladığınız takdirde Türkiye içerisindeki herhangi bir okula kampanyaya katılan sponsorlardan biri sizin adınıza bağışta bulunuyor. Gelen sayfada ise bağışın hangi okula ve hangi sponsor tarafından olduğu belirtiliyor. Ne kadar çok tıklarsanız o kadar çok bağış gerçekleştiriliyor.

Ayrıca kredi kartı ile bağış yapmak için yada kampanya ile ilgili bilgi almak için www.bilgisayarliegitimedestek.org adresine girebilirsiniz.

Nasıl bir dünyaya gidiyoruz ?

sundance

Çok sevdiğim bir sitedir kuro5hin.org `Technology & Culture from trenches` (Barikatlardan Teknoloji ve Kültür) sloganı ile ahir zamanları anlamaya çalışan Fazlamesai.net ile paralellikler göstermektedirler. Bugünkü haberleri ise çok teknoloji ile alakalı değil;

`Virginia`da eşinden ayrılması sebebiyle bunalıma giren bir kadın eyaletler arası bir yolda arabasını kenara çekip intihar etmeye kalkıyor. Bir polis memuru kadını ikna etmeye çalışırken, trafik sıkışıklığından gözü dönmüş sürücülerden bir kısmı kadına atlaması için tezahürat yapıyorlar. Kadın da `özür dilerim bütün bu karmaşa için` diyerek, Polis tam elini yakalamak üzereyken kendini boşluğa bırakıyor`. Nedir bu ? Linç mi ? Tahrik sonucu ölüme sebep vermek mi ?