5. Yılımız

0
sundance
Butch ile birlikte "Yahu bir site yapsak, bizim gibilere hitap eden" diye yola çıkıp, fazlamesai.net'in Internet camiası ile tanışmasının üstünden tam beş yıl geçmiş.

Bu süre içinde zaman zaman, "acaba kendimiz çalıp kendimiz mi oynuyoruz?" diye endişe ettiğimiz de oldu, hiç tahmin etmediğimiz ortamlarda "vaay sen Fazlamesai'den misin?" sorusuna maruz kaldığımız da.(bkz. Reina)

Üzüntüsüyle, sevinciyle ama çoğunlukla keyifle geçirdiğimiz bu beş yıl için bütün fazlamesai.net üyelerine çok çok teşekkürler. Hayal ettiğimiz ve çok daha fazlasını bize yaşattınız.

Bu yeni yılda Fazlamesai.net, Türkiye'de Özgür Yazılımlar ve Internet konusundaki duruşunu, yakında açıklayacağımız aktif projelerle de güçlendirecek.

Bu yolculukta bizi izlemediğiniz, bizle birlikte yürüdüğünüz için tekrar teşekkürler.

Görüşler

0
feran
Efendim, teşekkürler bizden.
Kendi adıma çok bilgilendirici buluyorum.
Kutluyor, sürekliliğini diliyorum.
Çiçekleri hangi adrese yollayalım:)
0
ttk
Siz yanlış anlamışsınıııız, çiçek değil varsa eski bilgisayarları yollayacağız :)

Ben 5 yılın çoğunu görmedim ama gördüğüm kadarı ile çok istifade ettim, güzel bir yer burası, teşekkürler emeği geçenlere.
0
y0rk
yürü be koçum kim tutar seni :D rss feed ile başlıklarına bile bakmaya kıyamadıgım illaki sayfayı acipta gormeye calistigim özgür(lükçü) ortam :) tebrikler tebrikler tebrikler
0
esse
Daha nice nice yıllara. İlk günden bügünlere gelene kadar emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
0
Chaosopher
fazlamesai.net'in mesai'sinin hiç bitmemesi dileğiyle!

Böyle ufuk açıcı bir site için teşekkürler.
0
fragile
"bugün ne olmuş acaba ?" diyerek açtığımız bir site ise -ki benim için öyle - bu siteye gönül verenlerin başarısıdır. Bu sitede emeği geçen herkesi tebrik etmek düşer benim gibi bilgisayar kullanıcılarına.
0
Soulblighter
Üstad iyi ki böyle bir karar alıp, açmışsınız bu siteyi. Kalitesini ve çizgisini hiç bozmayan, güzide bir ziyaretçi ve yazarları olan, içeriği ve tarzıyla örnek bir site.

Gerçek bir bilgisayar kıraathanesi...

Emeği geçen herkese teşekkürler. Nice mutlu 5 yıllara...
0
erguven
Nice yıllara... Emeği geçen herkese teşekkürler.
0
Thiras
Nice senelere. İyiki böyle bir açmışsınız.
0
conan
Kalitenin adresi Fazlamesai.

Nice bes yillara!

0
ieski
İnternet tarayıcımı açtığım zaman ilk baktığım site gün içerisinde elektronik postalarıma bakar gibi siteye girip girip bakıyorum. İyiki varsın Fazlamesai.net iyi varsınız bu siteye haber gönderen, tartışan siz saygıdeğer Fazlamesai.net'çilere.

Teşekkürler,

ism@il eski
0
ersin2k
her gün kontrol ettiğim ( belki mailimden daha fazla ) tek site. Doğum günün kutlu olsun fm.
0
libertarian
Teşekur eden biz olmalıydık.

while(true)
{
System.out.println("Teşekurler Fazlamesai");
}
0
FZ


(loop (princ "Rica ederiz!"))
0
Soulblighter
#include <iostream>

int main()
{
std::cout << "Nice 5 yıllara :)\ ";
}
0
darkhunter
Aslında birşey yazmayı düşünmüyordum, nasıl olsa yazan olu diye ama bu işten maddi (kimi zamanda manevi) birşey beklemeden siteyi 5 yıldır ayakta, tam anlamıyla ayakta tutan insanların motive edilmesi gerek diye düşündüm.

Çok güzel bir iş yapıyorsunuz, özgür yazılım camiasında kimi zaman gündem belirliyorsunuz. Hiç bozmayın, aynen devam :)
0
sempsteen
internete 14.4k modem ile çıkış yaptığım zamanları hatırladım da, o zamanlar bulduğum her site padişahtı. "Surf" kelimesinin anlamını yitirdiği şu zamanlarda ise fazlamesai padişah oldu. her ne kadar post atma bakımından aktif bir üye olmasam da her gün girer ve alanımla ilgili olmasına bakmaksızın her haberi okurum :) . emeği geçen herkese çok çok teşekkür!
0
innaw
http://fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=497

nice senelere, hersey icin te$ekkurler!
0
mettow
Kaç senedir bilmiyorum ama çok uzun zamandır takip ediyorum, her defasında ilgimi çeken ve vizyonumu genişleten birşeyler mutlaka buluyorum. Elinize ve aklınıza sağlık.
0
sansured
Sizelerden Teknoloji televizyonundaki programınız sayesinde haberim oldu.Girdim sitenize bir bakayım dedim bağımlısı oldum. Yeni olduğum için neydi o eski günler gibi yorumlar yapamıyorum ama umarım 15. yıl dönümünüzde onu da yazarım. Teşekkürler fm.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Belgeler.org´dan Fazlamesai.net´e Destek

oktay

belgeler-grubu@lists.sourceforge.net e-posta listesine gönderilen aşağıdaki e-posta ile belgeler.org, Fazlamesai.net'in Çeviri çabalarına verdiği desteği kendi üyelerine de duyurmuş oldu. Hepimiz adına başarılara imza atacak bir dayanışma olmasını temenni ederim.

4 çarpı sekiz bölü 2 kaç eder? CAPTCHA yerine DYPM

mow

Bu adresteki script sayesinde daha önce de tartışılan CAPTCHA sorunu belki de çözülüyor.

Gizli Kek Hesapları

butch

İyi yıllar

butch

Malum, birkaç saat sonra 2002 yolcu. Birbirimizi tebrik edelim, coşalım. Bu sene hayatlarımızın en güzel yılı olsun. Seneye yine fazlamesai.net'de görüşelim. Sağlık ve sevgiyle kalın.

Yeni Nesil Fazlamesai.net Yayında

vst

Fazlamesai.net yeni altyapısıyla yayında...

Daha verimli olacağına inandığımız altyapının sağında solunda karşılaşacağınız hataları, eksiklikleri ya da öneri ve şikayetlerinizi bize, beğenilerinizi herkese bildiriniz...

Hayırlı olsun...