Fazlamesai.net'e soralım: Google'ın bu seferki bombası ne?

0
cbc
Google, GMail'ı 1 Nisan'da duyurduğunda, herkesin şaka olarak algılamasını sağlamıştı. Peki ya bu sefer?

1 Nisan kapıya dayandı. Googling Google'da 1 Nisanda çıkabilecek ürünler hakkında fikir yürütülmüş, belki Google Calendar'ın duyurulacağını, belki de GMail'in betadan çıkabileceğini öngörmüşler.

Sizce Google dünyayı ele geçirme çabasını nasıl ilerletecek?

Görüşler

0
roktas
1 Nisan'ı bilemem de asıl bomba 24 Mart'ta patladı: VIM'in babası Bram Moolenaar (gider ayak VIM7'yi de duyurarak) Google'a transfer oldu.

Hamiş: Hmm, Gmail arayüzündeki klavye kısayollarına dikkat! :-)

0
ahmetaa
Benim tahminlerim: - Takvim - Veri depolama. Gmail sahiplerine atiyorum 10GB yer ve kolay dizin-dosya erisimi arayuzu..
0
mbayer
Ciddi, ciddi m$'in tahtini ele gecirecek. Gmail de yenilik yapmislar, .doc, .xls, .pdf vs artik gorebiliyorsunuz. Bir sonraki adim da bunlara degisiklik yapabilirsiniz derse? Geriye ne kaliyor acaba :)
0
mos
bir site vardi adresini hatirlayamadim simdi, online olarak office belgelerini o sitede editleyebiliyordunuz pc'nizde office yuklu olmasa bile.. google gecenlerde o siteyi satin aldi diye hatirliyorum, sebebini simdi ogrenmek cok sasirtmiyor olmali kimseyi
0
butch
0
mos
bullseye
0
nehuse
Microsoft da vista yı yine erteledi bunun nedeni kullanıcıları güvenlik konusunda sarsmayacak entegre arama motoru live mail ve live messenger ile google ın ve gmailin tahtını sarsacak bir çalışma olabilirmi. Bilindiği gibi messenger entegre gelmesi yüzünden vazgeçilmez oldu çoğu kullanıcı için..
0
Challenger
Ertelemeden sonra Windows Bölümü sorumlusu başka bir göreve kaydırıldı. Bir yenilik nedeniyle değil, yetişmemesi nedeniyle ertelenmiş olması daha büyük ihtimal.
0
101
Microsoft'u satın aldığını duyuracak. 5 yıl sonraki 1 Nisan için olabilir ama biraz erken gibi :p Bu sene için daha önceleri adını duyduğumuz, internet üzerinden office paketini hizmete sunmasını bekliyorum. (Yoksa sundu da benim mi haberim yok, olabilir, google haberleri bir yerden sonra takip edilemez hal almaya başlamıştı.)
0
Zebani
Microsoftu şu haliyle zaten alamaz. Alabilecek durumda olduğunda da Microsoft şimdi Microsoft olamaz. :) Bu haliyle alırsa tekel davası açarlar sanırm.
0
yilmaz
bence tum beta servisleri bir araya getiren beta bir servis çıkaracak.
0
Zebani
evet, bu :)
0
Constantine
Pages sayfası artık tamamı ıle kısıtlılıktan kalkabılır, auto cevap ıle anında hesap acıla bılır "http://pages.google.com"
0
cbc
Google Talk 1.0.0.91' 31 martta çıkarttı. eh, hiç yoksatn iyidir. Ama daha gün bitmedi!
0
St
http://www.google.com/romance/ ?????? Google'ın bir nisan bombası :D Tanıtım turuna da katılmayı ihmal etmeyin: http://www.google.com/romance/tour.html
0
sametrix
windowsun üzerinde çalışan web tabanlı ikincil bir işletim sistemi bekliyorum ben google amcadan.
0
Schedar
X bir forumda görmüştüm GoogleOS diye bir yazı. hatta prototip resimleri bile vardı... neden olmasın?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ulusal Dağıtım (ULUDAĞ) projesi

coskung

TÜBİTAK’ın Linux projesi tam gaz

Türkçe destekli yaygın bir işletim sistemi ağı oluşturulmasını hedefleyen TÜBİTAK-Uludağ projesinin ilk masaüstü sürümü 2004 yılı sonunda tamamlanacak. Haberin devamı:
http://www.ntvmsnbc.com/news/271322.asp

Ayrıca uludağ projesinin sayfasını da ziyaret edebilirsiniz: www.uludag.org.tr

Thunderbird SPAM Eklentisi

GaripFakir

Thunderbird "spam" mekanizmasinin (Bayesian filtreleme ) oldukça başarılı oldugunu biliyoruz. "Spamato4Thunderbird" adlı yeni bir eklenti ile ayrıntılı raporlar almak ve çok sayıda yeni filtreleme yöntemleri ile "spam" tespit başarımını artırmak mümkün. Thunderbird'e dğger bir eklentiler gibi kolayca yüklenebiliyor. Yalnızca sisteminizde Java 1.5 veya üstü olmalı. Thunderbird icin bir eklenti olmakla beraber Outlook ve diğer e-posta istemcileriyle de beraber çalışan sürümleri de mevcut:

http://www.spamato.net/

Binbir Gece Mesaileri

butch

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.

Luminocity

cbc

OpenGL tabanlı bir pencere yöneticisine eklenen yay tabanlı modellenmiş pencereler ve ötesi. Geleceğin pencere yöneticisi karşınızda: Luminocity