100$'a ne?

0
butch

Görüşler

0
FZ
Durun beni de bekleyin, ben de gelmek istiyorum Tibet'e! :)
0
ttk
Hangisinin Tibet'e gideceği belli değil ama :)
Belki soru sorup duranı 100$'a Tibet'e postalamayı düşünüyor kırmızı şapkalı penguen :)

Beleşe yolculuk yok, önce sinir bozacaksın sonra üste para verip yolculuğa gönderecekler :)
0
librid
Ben senin yolculuk masrafını üstlenmeye hazırım aslında... Yeterki klavyeden, bilgisayardan bir süre uzak kal... Tibet'e gitmesende olur, gitmiş gibi yap olmaz mı? Bi huzur ver...
0
ttk
Bunu yapmayacaktın, iş inada bindi.
Gitmez artık :)=
0
yilmaz
"bilgisayarını satan bilge"
0
FZ
:)
0
Zebani
bol bol saçmalamışsınız. bu da sizin saçmalama hakkınız. Tibet 'te yolunuzu bulursunuz. umarım. benim ne dediğim açık.
0
FZ
Çemberi tamamlayalım: bu karikatüre vesile olan haber ve altındaki tartışma: http://www.fazlamesai.net/?a=article&sid=4084
0
Zebani
yapabileceğin tek şey çember. o da tibette :)
0
redogre
Açıkçası bu kadar ters bir tepki beklemiyordum, birilerini kırdıysak affola...
0
yilmaz
bence süper karikatür.
bu arada add budy filan bişeyler oldu üye isminize tıklayınca. arka planda birileri gizli gizli bişeyler kodluyor sanırım. :))
0
FZ
Elalemde RoR varsa bizde de BoR var ki bence RoR'a beş basar havada karada ;-) Aynı zamanda da değerli bir madendir BoR, unutmayalım ;-)
0
jedi
Ben biraz sekilci miyim ama, ilk karikaturlerde bu punk arkadas biraz 'geyik' bir karakter iken son 2 karikaturdur 'sagduyu'nun sesi olmaya basladi :o
0
FZ
Beni asıl kopartan beyaz gözün süreç içinde gittikçe kırmızıya kayması oldu :)
0
librid
Tarih itibariyle su link daha eski: http://fmciler.blogspot.com/2006/07/samalamann-snr-yoktur-fmkapkara.html Taklit etmeylim copyright var ;)
0
redogre
O kırmızı saçlı arkadaş benim, ve ilk çizdiğimiz muhabbet te gerçek konsept olarak.
Konuşmayı tam hatırlamadığım için fm yorumlarından afırttım.

Daha acemiyiz, karakterler tam oturmadı, o yüzden kişilikler değişebiliyor.
Bakalım, zamanla...
0
DemensMagnet
Mümkünse Tibet'e giden kafilede yer almak istiyorum :) Oturduğu yerden konuşanların ülkemizde ne gibi gelişimlerde destekleri olduğunu da merak etmekteyim. Tüketici olarak oturulan yerden konuşmak pek zor olmasa gerek
0
osmanduman
Çok güzel :D Durumun önemini anlatıyor. Gerçekleri çok güzel bir şekilde anlatıyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai forumları açıldı...

sundance

Evet millet yanlış okumadınız. Israrla beklediğiniz, çıksa da taklitlerinden sakınsam dediğiniz, Fazlamesai forumları açıldı.

Serbest Yazılım'dan Retro Platformlara, Felsefe'den Oyunlara bir çok konu altında artık çok daha rahat ve keyifli tartışabileceğiz.

Bütün yapmanız gereken söz konusu adrese gidip üye olmanız. Hadi bakalım flameler başlasın...

Not: Bu (ve daha birçok) konuda Fazlamesai ekibine verdiği destekten dolayı Roots.gen.tr biraderime teşekkürü bir borç biliriz ;)

Öğrenmenin Psikolojisi

FZ

comp.lang.lisp'i takip ederken Robert Strandh'in bir mesajına rastladım. Strandh mesajında kısa süre önce yazdığı bir makalenin adresini veriyordu. Öğrenmenin psikolojisi üstüne yazılmış bu kısacık makale kendime, etrafımdaki insanlara ve günlük hayatıma dair çok güzel ipuçları barındırıyor, pek çok şeyi aydınlatıyordu; bu yüzden makaleyi Türk diline kazandırıp FM camiası ile paylaşmak ve bu önemli konuyu masaya yatırmak istedim.

Robert Strandh Bordeaux Üniversitesi'nde (Fransa) çalışan bir bilgisayar bilimleri profesörüdür. 1988 yılından beri üniversitede araştırmalarını sürdüren Strandh genel olarak programlama ile, özel olarak da dinamik dillerle, ağırlıklı olarak Common Lisp ile ilgilenmektedir. Robert Strandh 7 yıldır kendi yazılım projeleri için de Common Lisp programlama dilini kullanmaktadır.

Kopya korumalı kompakt diskler yolda

butch

msnbc.com'un haberine göre nisan ayıyla beraber müzik endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak. Sebep kopya korumalı ilk kompakt-diskin Amerika'da piyasaya çıkacak olması. Bu yenilikle müzik cdlerinin artık dijital olarak kopyalanması mümkün olmayacak. Bence bunun aşılması da uzun sürmez, sizce?

fazlamesai'ye soralım: Site'de yenilik istiyor musunuz?

kernelpanic

fazlamesai'yi yok türkiye'de gnu ve unix-like sistem şöyle bir yeri vardır, yok şöyle önemlidir vs. gibi övmeme gerek yok sanırım hepimiz farkındayız. Ama artık 2009 yılına sitede görsel ve işlevsel olarak tekrardan yapılandırılması gerekmiyor mu sizce de ?

fazlamesai.net taşınıyor

cbc

fazlamesai.net, 6 senelik evinden IBM ve Parkyeri sponsorluğundaki yeni yerine taşınıyor. Haberin devamında bu taşınma esnasında karşılaşabileceğiniz olası değişiklikleri okuyabilirsiniz.