100$'a ne?

0
butch

Görüşler

0
FZ
Durun beni de bekleyin, ben de gelmek istiyorum Tibet'e! :)
0
ttk
Hangisinin Tibet'e gideceği belli değil ama :)
Belki soru sorup duranı 100$'a Tibet'e postalamayı düşünüyor kırmızı şapkalı penguen :)

Beleşe yolculuk yok, önce sinir bozacaksın sonra üste para verip yolculuğa gönderecekler :)
0
librid
Ben senin yolculuk masrafını üstlenmeye hazırım aslında... Yeterki klavyeden, bilgisayardan bir süre uzak kal... Tibet'e gitmesende olur, gitmiş gibi yap olmaz mı? Bi huzur ver...
0
ttk
Bunu yapmayacaktın, iş inada bindi.
Gitmez artık :)=
0
yilmaz
"bilgisayarını satan bilge"
0
FZ
:)
0
Zebani
bol bol saçmalamışsınız. bu da sizin saçmalama hakkınız. Tibet 'te yolunuzu bulursunuz. umarım. benim ne dediğim açık.
0
FZ
Çemberi tamamlayalım: bu karikatüre vesile olan haber ve altındaki tartışma: http://www.fazlamesai.net/?a=article&sid=4084
0
Zebani
yapabileceğin tek şey çember. o da tibette :)
0
redogre
Açıkçası bu kadar ters bir tepki beklemiyordum, birilerini kırdıysak affola...
0
yilmaz
bence süper karikatür.
bu arada add budy filan bişeyler oldu üye isminize tıklayınca. arka planda birileri gizli gizli bişeyler kodluyor sanırım. :))
0
FZ
Elalemde RoR varsa bizde de BoR var ki bence RoR'a beş basar havada karada ;-) Aynı zamanda da değerli bir madendir BoR, unutmayalım ;-)
0
jedi
Ben biraz sekilci miyim ama, ilk karikaturlerde bu punk arkadas biraz 'geyik' bir karakter iken son 2 karikaturdur 'sagduyu'nun sesi olmaya basladi :o
0
FZ
Beni asıl kopartan beyaz gözün süreç içinde gittikçe kırmızıya kayması oldu :)
0
librid
Tarih itibariyle su link daha eski: http://fmciler.blogspot.com/2006/07/samalamann-snr-yoktur-fmkapkara.html Taklit etmeylim copyright var ;)
0
redogre
O kırmızı saçlı arkadaş benim, ve ilk çizdiğimiz muhabbet te gerçek konsept olarak.
Konuşmayı tam hatırlamadığım için fm yorumlarından afırttım.

Daha acemiyiz, karakterler tam oturmadı, o yüzden kişilikler değişebiliyor.
Bakalım, zamanla...
0
DemensMagnet
Mümkünse Tibet'e giden kafilede yer almak istiyorum :) Oturduğu yerden konuşanların ülkemizde ne gibi gelişimlerde destekleri olduğunu da merak etmekteyim. Tüketici olarak oturulan yerden konuşmak pek zor olmasa gerek
0
osmanduman
Çok güzel :D Durumun önemini anlatıyor. Gerçekleri çok güzel bir şekilde anlatıyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MyLink: Cracker oyunu!

sundance

Bundan yaklaşık iki yıl kadar önce Uplink isminde bir oyun gönüllerimizi fethetmişti

Bir Cracker RPG olarak tanımlayabileceğimiz oyun, bağımsız bir oyun firması tarafından yapılmış olması, pırıl pırıl kutulardaki beş para etmez oyunlar yerine, (oyunun mantığı ile örtüşen) saman kağıttan sarı bir zarfta posta ile elinize ulaşması, oyun cdsinin bile oyunun bir parçası olan bir bulmacayı barındırması ve oyunun aynı anda hem windows hem de linuxda çıkması ile oldukça dikkat çekmişti.

Geçen hafta içinde Uplink hayranlarından biri, bu kadar güzel bir oyunun kapalı kodlu olmasına dayanamamış ve MyLink adında bir versionunu çıkartmış. Daha bir haftalık olmasına rağmen birçok özelliğe sahip olan Mylink, Uplinkde olmayan network modunu da içermekte. Perl ve TK ile yazıldığından da hemen her platformda da oynanabiliyor.

Amerika Gezi Rehberi - 1

sundance

Çalışmakta olduğunuz şirket bir yazılımın eğitimini almak için sizi yurtdışına mı gönderiyor? Ya da LinuxExpo, Compex veya EEE gibi bir fuara gideceksiniz, ama daha önce hiç yurtdışına çıkmamışsınız, neler yapılması lazım, ne gibi ince noktalar var bilmiyorsunuz.

Malum, bilgisayar sektöründe yurtdışına gidip gelmeler çok oluyor, belki son onbeş günde edindiğim tecrübeler birilerinin işine yarar diye aldığım notları alt alta yazayım dedim.
Bu yazı genel olarak yurt dışına çıkmayla, özel olarak da Amerika'ya gitmeyle ilgili. Verilecek ipuçlarının çoğu genel, ama Amerika ve NewYork'a özgü bir iki küçük detay da var, umarım birilerinin gezisi benimkinden daha kolay olur bu sayede :)

Ian Murdock Burada, Richard M. Stallman Burada FM Okurları Nerede?

FZ

Ziyaretçiler bir bir gelmeye başladı. Debian projesinin kurucusu Ian Murdock şu anda Bilgi Üniversitesi kampüsünü ziyaret ediyor. Diğer yabancı konuklar da gelmeye başladı. Richard Stallman da varmak üzere.

27 Şubat, yani Cuma, yani yarından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi gümbür gümbür 3 günlük bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Gelebilecek tüm FM takipçilerine kapılar ardına dek açıktır, herkesi bekliyoruz. Gelmeyenleri kara listeye alıp dövücez :-P

2000lerde Müzik Kalitesi ve Yüksek Ses Savaşları

FZ

Matematikçi, müzisyen ve yazılım geliştirme uzmanı bir dostumdan önemli bir konuya dikkat çeken ilginç bir e-posta alınca tüm müziksever FM üyeleri ile paylaşmadan edemedim:

"Emre kadresim,

Yeni yılın kutlu olsun.

Darbe 3

redogre