Rezervuar Penguenleri

0
redogre

Görüşler

0
redogre
Maksimum ambians için tıklayınız.
0
redogre
Maksimum ambians için tıklayınız.
0
anonim
Ya süpersiniz, katkısı olan herkesin beynine, yüreğine, bileğine sağlık. Bu arada Okan Bayülgen'in son günlerde hemen her programda penguenlerden sözettiğinin farkında mısınız:)
0
simor
Hiç hoş olmamış...
0
redogre
Yahu ben de bunu anlatmak istiyorum. Niye hoş olmamış mesela? Hayır "Beğenmeyen okumaz, zorla okutmuyoruz" diyen biri de değilim.

Dilbert'ın ilk halini görünce insan düşünüyor, çok daha iyi olabilir diye zamanla. Dilbert olacak iddiam yok ama biraz yapıcı eleştiriye açığım...
0
simor
Daha önce önyargılı mesajlar yollamamaya dikkat eden biri olduğumu bilip anlarsınız belki diye kısa ve öz yolladım ama haklısınız, benim çetelemi tutacak haliniz yok tabi.

Dilbert koysaydınız onun üzerinde tartışsaydık... Bu dilbert değil.

Burda başkalarının hatasını başka bir hata ile örtmüş bir karikatür var kusura bakmayınız.

Ayrıca zaten tabiki beğenmeyen okumaz zorla okutmuyoruz diyemezsiniz ki. Bu tek bir yanlış içerik göreceğim diye bütün fazla mesai yi okumayacacağım demektir.

Ayrıca zaten ben dahil burada tanıdığım bir çok kişi o kastettiğiniz tipleri kaale almıyor. Yorumu boş ve sorusuz kalır. Kendi cevabını da alamaz kalır öyle.

Ben bu seferlik, sizin karikatürize ederek duygularınızı dışa vurduğunuz eleştiriyi, ironi ile size iade ettim. Başka bişi yok kızmayınız.
0
simor
ek: tabi yanına emoticon eklememiş olmam eksik kılmış ilk yorumumu o da ayrı :).
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Reklamları yakalayabilecek açık kodlu bir yazılım?

FZ

Bir dostumun sorusu üstüne FM'nin kolektif zekasından, bilgisinden ve deneyiminden yararlanalım dedim, kendisi de kabul etti ve meseleyi FM camiası ile paylaşalım dedik. Kısaca:

"Radyo ve televizyon programlarını kaydedip reklamlar ne zaman başlamış, ne zaman bitmiş şeklinde ses ve görüntü işleme yapabilen, faydalanabileceğim bir API, open source uygulama, vs. var mı ya da daha doğrusu genel olarak bu konuda bir fikrin var mı?

fazlamesai.net taşınıyor

cbc

fazlamesai.net, 6 senelik evinden IBM ve Parkyeri sponsorluğundaki yeni yerine taşınıyor. Haberin devamında bu taşınma esnasında karşılaşabileceğiniz olası değişiklikleri okuyabilirsiniz.

Bir sistem analisti olarak yaratılmadığınızın 10 işareti

SHiBuMiGo

ABD’deki iş bulma kurumunun öngörüsüne göre 2014 yılına kadar sistem analistlerine olan işgücü ihtiyacı, ortalama işgücü ihtiyacının üzerinde olacak. Bunda en önemli etkenlerden biri kurumlarda kullanılan teknolojik sistemlerin iş ihtiyaçlarına paralel olarak sürekli daha karmaşık hale gelmeleri. TechRepublic’den çevirdiğim bu yazıda bir sistem analistinin sahip olma(ma)sı gereken 10 nitelikle ilgili tespitler yer alıyor. Orjinal İngilizce metne http://blogs.techrepublic.com.com/10things/?p=280 adresinden ulaşabilirsiniz.

Reklam

redogre

İkinci El Bilgisayarlarınızı İstiyoruz. Hemen, Şimdi

butch

Fazlamesai.net TV programının bu haftaki bölümünde The Free Linux CD Project, Second Strings Project hareketlerinden bahsederken, neden biz de ikinci el bilgisayarlarımızı ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırmıyoruz dedik ve bunu FM camiası ile tartışmaya karar verdik.