TT'den az kullanılmış araba

0
butch

Görüşler

0
onuraydemir
Super Olmus :) Cuk Oturmus.
0
Zebani
200 km/sa olduğunu kabul ediyorum hızının bu durumda 100 km 'yi azami hızıyla 30 dk da kat eder. :)
0
sundance
1Mbit ADSL ile günde 10Gb data çekmek mümkün. O yüzden hesap bayağı güzel.

Bu arada dün akşam televizyonda Binali Yıldırım'ın "Sınırsız kullanıcıların ücreti de %18 azalacak" demecine yer verildi, yerse :)
0
yilmaz
Audi TT sanırım bu :)) not: Pardus karikaturu daha komikti.
0
sundance
Bence bu süper bir espri, durumu da şahane özetliyor. Pardus karikatürü bir miktar daha havada kalıyordu, bu ise Penguen ayarında bir karikatür.
0
yilmaz
Pardus karikaturu FM deki pardus haber yorumlarını gayet iyi anlatıyordu. Bu yüzden TT karikaturu ikinci sırada. TT karikaturu de cok sağlam ama o daha bizi anlatıyor gibi.
0
FZ
Koparmışsınız yine! :) :)
0
o_ozardic
Güzel karikatür :) ama bir itirazımız var: Bilgisayarcı vatandaşların veya penguenlerin arabasında, dikiz aynasının altında CD olması gerek, tavla zarı değil :P
0
simor
O da bizim kaderciliğimizin simgesi heralde. ??=)
0
Zebani
hayır o yeni bir depolama birimi. Zar biçimi verilmiş bir gizli (nano hatta pico ) teknoloji ürünü...
0
Zebani
Eski "Kare" leri görebileceğimiz bir link mi yok, ben geç saat körlüğü mü yaşıyorum?
0
FZ


http://kare.fazlamesai.net/ adresine gidilir, karikatürün altına, CC lisans logosunun üstüne bakılır, Öncekiler linkine tıklanır, adım adım ilerlenir.
0
Zebani
1,2,3...,1000. Sağım, solum sobe. Saklanmayan ebe. Sobeee.... =)
0
Zebani
Fazlamesai "Kare" ye tıklamakta yetiyormuş. :) Günün erken saatleri bazen böyle güzel şeylere gebe oluyor işte. :)
0
camgoztaci
Walla doğru söze pek fazla birşey söylemeye gerek yok. Güzel olmuş..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Teknoparklar İşe Yarayacak Mı?

FZ

Önce bir alıntı:

Devletlerin bu konudaki en cüretkâr adımı teknopark diye adlandırdığımız özel teknoloji geliştirme bölgeleri. Teknoloji alanında yazılım, donanım ya da hizmet üretimi yapacak firmalar bu özel bölgelerde çeşitli vergi avantajları sayesinde rekabetçi bir yapıya bürünüyor. Bunun bizdeki yansıması ise genellikle sadece vergi avantajından faydalanmak için ortada teknopark mantığı içinde ürettiği hiçbir şey olmayan firmaların tüm operasyonunu bu alanlara kaydırması oluyor. Teknopark arazilerinin sahibi olarak metrekare başına aldıkları fahiş kira bedelleriyle üniversitelerin de keyfi yerinde... Sonucun ne olduğu sektörü takip edenlerin malumu. İnşallah 10 yıl sonra 'Teknopark modeli işe yaramıyor, uyguladık, olmadı' gibisinden şeyler duymayız.


Sonra bir soru: Sizce yazılım ve donanım alanında Türkiye kökenli şirketlerin dünya devleri ile rekabet edebilmeleri için Teknopark yapılanması anlamlı ve uzun vadede işe yarayacak bir oluşum mudur?

Bir saldırının anatomisi: Fazlamesai

sundance

28 Temmuz 2006 sıradan bir gün olarak başlamıştı. Normal iş temposunda giderken saat 11 civarında cep telefonum çaldı. Açtım, konuşma şu şekilde gerçekleşti:

-Kıvılcım Bey mi?
-Evet?
-Merhaba Kıvılcım Bey, benim adım ... sitenizdeki bir açıkla ilgili bilgi vermek için aramıştım.
-Hımm, dinliyorum.
-Bir e-mail ya da msn alabilir miyim, oraya yollayayım açıklamayı.
-Tamam, e-mail ...de ...

Özgürlük hakkında...

pismikrop

Dün yaşadığım bir olay internet ve lisans özgürlükleri hakkında aklıma ciddi şüpheler getirdi. Dünyaca ünlü günlük yazılımı b2evolution'a birisi kürdistan bayrağı açıp, Türkiye'nin yarısından fazlasını içerisine alan Kürdistan haritası gösterdi.

Ben elimden geldiğince böyle bir ajitasyona kanmamaları gerektiğini söyledim. Ama nafile! Hesabımın kapatılacağını söylediler. Şimdi tüm fazlamesai.net okuyucularına soruyorum: Sizin yaptığınız özgür bir yazılıma birisi Türkiye'nin yarısını içerisine alan (?) Kürdistan yerelini koymasını isterse kabul eder misiniz?

Özgürlük bir terörist devletin eylemlerine yardım edecek kadar ileri gider mi?

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

fazlamesai'ye soralım: Site'de yenilik istiyor musunuz?

murat

Tekrar ve tekrar...

Geçmişi kurcalarken şu post'a denk geldim. -> https://fazlamesai.net/posts/fazlamesai-ye-soralim-site-de-yenilik-istiyor-musunuz

Bu soruyu günümüz için de sormak istedim.