Karikatür Robotu

0
redogre

Görüşler

0
client
Yok yaaaaa, ne robotu, ne yağlı ilmiği:) Kendi kendinizi yargısız infaza tabi tutmak da neyin nesi??
Sizi seviyoruz, memnunuz, robot mobot istemiyoruz:))
0
majesty
Karikatür de insan faktörü olmasa otomasyona bağlanmasına karşı çıkılmaz ama, insan zevki falan filan... :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Open Source Savaş olabilir mi?

anonim

"Bilgisayar bilimleri dışında başka alanlarda open source olabilir mi?" diye aklımızı akıtmaya başladığımızda, doğal olarak kavramın kendisini düşünmeden önce mevcut sistemlerle karşılaştırma yaparız.

Yazılım mühendisliği mühendislik midir? Hacker mantalitesi nerede patlar?

FZ

Geçenlerde (en altta linkini verdiğim) bir sunum izledim. Tanıdığım pek çok yazılımcıyı ve yöneticiyi sandalyeye zincirleyip o sunumdaki her sayfayı, her sözcüğü onlara tane tane okutturmak, birkaç kez yüksek sesle tekrar ettirmek istiyorum.

Yazılım mühendisliği mühendislik midir?

Yazılım, çok akıllı bir ya da birkaç adamın odaya kapanıp harala gürele kod yazıp sonra da “bakın süper program çıktı ortaya, acayip sofistike işler yapıyor” dediği türden sanat, zanaat ve teknik bilgi karışımı gizemli bir üretim alanı mıdır? (Olası tepki: E ama DOOM öyle yazılmadı mı? Bak süper oyun yaptı o zeki ve bilgili adam. Yalan mı? Bak filanca da kapandı odaya süper derleyici, işletim sistemi filan yaptı. Efendim? Her şeyi tek başına yapmadı mı? Yaptı yaptı. Kapandı odaya. Tek başına. Canım birkaç kişi destek vermiştir. Onlar da odaya kapanıp yazan çok zeki ve çalışkan adamlardı. Keşke herkes böyle olsa. Hem tek bir kişinin ya da iki kafadarın geliştirdiği ürünler peşinden fanatiklerini yaratmadı mı ve sevilmedi mi?)

Türkiye´nin Seçimi ve Bilişim

elrond

Evet herkesin seçim sonuçlarını izlediği(?) bu anda internete bağlanıp FM' e haber yazma özverisini(!) gösteren Elrond' tan Turkiyenin seçimi ve bilişim altyapısı haberi ;-)
Evet anladığım kadarı ile WinTEL bu seçimlerde baskın olarak kullanılan bilişim altyapısı olmuş durumda.

Pardus 1.1 Alpha Çıkar

butch

Tablolama Yazılımları: Kötü Bir Alışkanlık Mı?

FZ

Henüz doğrudan kansere ya da vereme yol açtıkları söylenemez ama hemen her tür iş için aşırı şekilde kullanılan tablolama yazılımları belki de gerçekten kötü bir alışkanlıktır.

EXCEL ya da ona özenmeye çalışan OpenOffice.org Calc, vb. benzeri yazılımlar her derde deva mı? Kolayca işleri hallediyorlar mı? Hesap kitap işi onlardan mı sorulur? Çok güzel grafikler mi sunuyorlar? Olması gerektiği gibi şeyler mi?