Fazlamesai Google Gadget

0
uhallac
Birkaç gün önce Google Desktop kurdum. Boş zamanlarda üzerinde uğraşabileceğiniz şık bir oyuncak. Desktop SDK ile yazılım geliştirme olanağı sağlamışlar. Ben de Fazlamesai'deki güncel haberlere masaüstünden ulaşmak isteyen kullanıcılar için bir gadget hazırladım.

Dosyayı buradan indirebilirsiniz. SDK'yı kurarsanız "fm.gg" dosyasını açarak koduna erişebilirsiniz.

Görüşler

0
bio
Bu arada, Google Gadget yarismasi diye bir sey varmis:

http://googledesktop.blogspot.com/2006/09/results-of-google-desktop-gadget.html

Yarismanin 2.si ise bir Turk:

http://turhan.aydin.googlepages.com/gdsgadgets
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.net'e soralım: Google'ın bu seferki bombası ne?

cbc

Google, GMail'ı 1 Nisan'da duyurduğunda, herkesin şaka olarak algılamasını sağlamıştı. Peki ya bu sefer?

Türkiye spam konusunda dertli

cbc

Sophos'un elindeki veriye göre Türkiye en çok istenmeyen e-posta yollayan ülkeler listesinde 3. sırada. İşin üzücü kısmı listenin ilk iki sırasındaki ülkelerin hallerinde iyileşme varken Türkiye daha kötü bir duruma gelerek 3. sıraya 'tırmanmış'. Detaylı bilgi haberin devamında. Kaynak: /.

Egzersiz Bisikleti

butch

Python İle Java Applet'i Yazmak Caiz Midir?

pismikrop

'One Ring to rull them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the Darkness bind them' (Tolkien)

İşte bu yüzük bir programlama dili olsaydı; şüphesiz o python olurdu. Python ile java, .NET, PE (Portable Executable) programlar oluşturabilirsiniz. Zaten yazdığınız kod hiçbir değişikliğer uğramadan. Linux, Mac ve Windows'ta çalışabilmektedir. Linux ise ARM, SPARC, Intel, AMD, PowerPC gibi bir çok işlemcide çalışabildiğine göre varın gerisini siz düşünün.

Hi! How are you?

musshani

Son günlerde Internet üzerinde dolaşan ve hızla yayılan bir virüs tespit edilmiştir. Eğer içinde; " Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks " metni geçen bir e-posta alırsanız, eklerini açmadan acilen silmenizi önemle tavsiye ederim.
Hızla yayılan ve W32.Sircam.Worm@mm olarak adlandırılan bu virus, gelen e-posta içinde bulunan ekli dosya açıldığında açan kişinin bilgisi dışında e-posta programının adres defterinde bulunan tüm e-posta adreslerine farklı konulu ekli dosyalar göndererek yayılmakta ve yayılırken de kullanıcının bilgisayarında bulunan şahsi dosyaları da 3. şahıslara göndermektedir.
Hergün , farklı yöntemlerle yayılan yeni ve farklı virusler ortaya çıktığından bilgisayarınızda anti-virüs / güvenlik programı kulllanmanızı eğer halihazırda kullanıyorsanız bu programı sürekli güncellemenizi ve internet üzerinden e-posta yolu ile yayılan virüslerden korunmak için tanımadığınız e-posta adreslerinden gelen mesajları açmamanızı ve e-postalar içerisinde gelen ekli dosyaları virus taramasından geçirmeden okumamanızı önemle tavsiye ederim.