`Pokemon kalksın yerine robotek gelsin´

0
butch
Birkaç hafta önce bir arkadaşımdan çok ilginç bir icq mesajı geldi. Mesaj şöyleydi: 'pokemon kalksın yerine robotek gelsin bir nesil daha embesil yetişmesin kampanyası'. O anda gerçekten ya dedim. Bir zamanlar hayranlıkla izlediğimiz genele saçmalık gibi gelen çizgi filmlerden biriydi bu ama o ve benzerleri bir neslin daha açık fikirli ve kıvrak zekalı yetişmesine sebep olmuşlardı.
Bugün güzel bir gelişme oldu. Slashdot.org'da bir haber yayınlandı. Bu haber iki sevindirici haberi içeriyor aslında. Bunlardan birincisi şu bize çok şey kattığını söylediğimiz Robotek serileri artık DVD ortamına aktarılıyormuş. Hemde 15$ gibi gayet mantıklı fiyatlara. İkinci haber de en az ilki kadar sevindirici. Daha önce de fazlamesai.net e konu olmuş Ghost In The Shell filminin 2.sinin çekildiği haberi. Yani bahar güzel başladı, umarım böyle devam eder.

Ghost In The Shell Haberi
http://www.aint-it-cool-news.com/

Robotek Haberi
http://www.robotech.com/news/viewarticle.php?id=11

Görüşler

0
anonim
ewt ewt ewet
yane slogana hayran kaldım. pokiman gittsin robotech gelsin

bu msg bana icqdan gelmedi keşke gelseydi neyse pokemon kadar aptalca yapılmış çizgi flimler bizim zamanımızdada wardı örneğin: musti, yakari... ama ama bunlar tabe piyasada bulunan diğer çizgi filmler arasında ezilip gittiler. misal bir çizgi film wardıki...esteban dı baş karakterin adı... kayıp altın şehir yada ööle bişiydi ismi neyse abartmiiim.pokimonlar bir an önce imha edilmeli :)
teşekkürler

dookie@music.com
0
anonim
Pokemonlar kaLktI..digimon geldi ehhe
Robotech guzeldI..estabanda guzeldi..
ghost in the shell e hayran kaldIk
GiTS2 de geliyormu$
fatal fury , street fighter ve x-man de var ortaLarda ..
sonu yok bu I$In.. :)
0
anonim
Forumda da bununla ilgili bir başlık var. alıp insanı şocukluk yıllarına götürüyor. gerçekten bize ümitli olmayı,bilginin değerini,azmi ve gayreti öğreten çizgi filmlerdi.. http://www.fazlamesai.org/forum/viewtopic.php?t=130
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni Nesil Fazlamesai.net

butch

Ekim ayı itibariyle 5. yılını dolduracak fazlamesai.net son 1 yıldır gerek sevenleri gerek crackerlar tarafından oldukça ilgi ile takip ediliyor. Artık oldukça ağır yük taşıyan FM için emektar PHP Nuke'ün yetersiz kalmaya başladığının sanırım herkes farkında. Bu yüzden artık kendimize ait bir sistemi ayağa kaldırmanın zamanı geldi diye düşündük.

Google toolbardan öte: Google Puffin

sundance

Pandia.com'da yeralan habere göre Google, kullanıcılarını daha da sadık kılmak için yaptığı Google toolbardan sonra şimdi de masaüstünde çalışacak ve hem harddiskinizi hem de Internet'i aynı anda tarayacak bir uygulama üzerinde çalışıyor.
İlginçtir, Microsoft ise Outlook ile uyumlu olarak çalışabilen Lookout programını ve şirketini satın almış :) Ve dahası bedava olarak downloada açmış. Heveslenenler için hem Outlook hem de .Net 1.1 gerektirdiğini belirtelim .

Buffer overflowlar öldü ! Yaşasın Theo ;)

sundance

BSD camiasının asi çocuğu, OpenBSD'nin babası Theo de Raadt CanSecWest güvenlik konvansiyonunda yaptığı açıklama ile Open BSD'nin 1 Mayıs'da çıkacak yeni sürümünde, yaklaşık otuz yıldır işletim sistemlerinin baş belası buffer overflow mevzuunu tamamen çözeceklerini açıkladı. Bu konuda yine de mütevaziliği bırakmayan Theo, tamamen mümkün değil hale getiremeseler bile yeni güvenlik katmanı sayesinde buffer overflowların uygulanmasını imkansıza yakın hale getirdiklerini söylüyor.

Web Sitelerini Dinliyorum Gözüm Kapalı (ya da FM nasıl tınlıyor)

FZ

Web sitenizin nasıl tınladığını merak ettiniz mi? Pekiyi ya sinestezi diye bir şeyden haberiniz var mı? Görüntüler ses, sesler tad olarak algılanabilir mi, Beethoven'ın bir senfonisi size "tuzlu" gelebilir mi?

fazlamesai.net nasıl tınlıyor diye merak ettim, böyle tınlıyormuş. Benim günlük ise böyle tınlarken, cazci.com, pek de cazvari gelmiyor kulağa! ;-)

Türkiye spam konusunda dertli

cbc

Sophos'un elindeki veriye göre Türkiye en çok istenmeyen e-posta yollayan ülkeler listesinde 3. sırada. İşin üzücü kısmı listenin ilk iki sırasındaki ülkelerin hallerinde iyileşme varken Türkiye daha kötü bir duruma gelerek 3. sıraya 'tırmanmış'. Detaylı bilgi haberin devamında. Kaynak: /.