`Pokemon kalksın yerine robotek gelsin´

0
butch
Birkaç hafta önce bir arkadaşımdan çok ilginç bir icq mesajı geldi. Mesaj şöyleydi: 'pokemon kalksın yerine robotek gelsin bir nesil daha embesil yetişmesin kampanyası'. O anda gerçekten ya dedim. Bir zamanlar hayranlıkla izlediğimiz genele saçmalık gibi gelen çizgi filmlerden biriydi bu ama o ve benzerleri bir neslin daha açık fikirli ve kıvrak zekalı yetişmesine sebep olmuşlardı.
Bugün güzel bir gelişme oldu. Slashdot.org'da bir haber yayınlandı. Bu haber iki sevindirici haberi içeriyor aslında. Bunlardan birincisi şu bize çok şey kattığını söylediğimiz Robotek serileri artık DVD ortamına aktarılıyormuş. Hemde 15$ gibi gayet mantıklı fiyatlara. İkinci haber de en az ilki kadar sevindirici. Daha önce de fazlamesai.net e konu olmuş Ghost In The Shell filminin 2.sinin çekildiği haberi. Yani bahar güzel başladı, umarım böyle devam eder.

Ghost In The Shell Haberi
http://www.aint-it-cool-news.com/

Robotek Haberi
http://www.robotech.com/news/viewarticle.php?id=11

Görüşler

0
anonim
ewt ewt ewet
yane slogana hayran kaldım. pokiman gittsin robotech gelsin

bu msg bana icqdan gelmedi keşke gelseydi neyse pokemon kadar aptalca yapılmış çizgi flimler bizim zamanımızdada wardı örneğin: musti, yakari... ama ama bunlar tabe piyasada bulunan diğer çizgi filmler arasında ezilip gittiler. misal bir çizgi film wardıki...esteban dı baş karakterin adı... kayıp altın şehir yada ööle bişiydi ismi neyse abartmiiim.pokimonlar bir an önce imha edilmeli :)
teşekkürler

dookie@music.com
0
anonim
Pokemonlar kaLktI..digimon geldi ehhe
Robotech guzeldI..estabanda guzeldi..
ghost in the shell e hayran kaldIk
GiTS2 de geliyormu$
fatal fury , street fighter ve x-man de var ortaLarda ..
sonu yok bu I$In.. :)
0
anonim
Forumda da bununla ilgili bir başlık var. alıp insanı şocukluk yıllarına götürüyor. gerçekten bize ümitli olmayı,bilginin değerini,azmi ve gayreti öğreten çizgi filmlerdi.. http://www.fazlamesai.org/forum/viewtopic.php?t=130
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.net Aktüel`de !!!

sundance

Eğer 'Fazlamesai' kimler tarafından nasıl hazırlanıyor diye merak ediyorsanız, bu hafta Aktüel'de bizlerle yapılan bir röportajı bulabilirsiniz.

Öyle ülkeyi kurtardığımız falan yok, kimselerin bilmediği ilişkileri açıklıyor felan de değiliz, sadece Internet, Türkiye, yeni bir sosyallik üzerine üç beş bir şeyler söyledik belki merak edersiniz :))
Bu arada resimleri görmek için Aktüel'i almanız gerekiyor ;)
Ekleme: Dergiyi taradık.Görmek isteyenler için 1.-2. sayfa (263Kb), 3.sayfa (92Kb)...

fazlamesai.net'e soralım: En iyi üniversiteyi/bölümü nasıl buluruz?

bm

Yeğenim bu sene üniversite piyangosuna katılacak. Bilgisayar bilimleri veya bilgisayar mühendisliği okumak istiyor. Piyangodan istediği yeri çıkartabileceğini varsayarsak, istediği yerin neresi olması gerektiğini nasıl bileceğiz? Bu çocuğu kimlere, hangi şartlara, hangi tarz eğitim yapan bir yere teslim edeceğimizi nereden öğreneceğiz? Ben aradım bulamadım. O halde belki hangi bilgileri toplayıp ileride bu durumdaki çocuklara yardımcı olabiliriz diye düşünmemizde fayda var.

Kısa bir ara

butch

Site kodlarındaki bir açık sebebiyle veritabanımıza izinsiz erişimler gerçekleştirilmiş bulunmaktadır. Sistemin gözden geçirilmesi amacıyla yayınımıza bir süreliğine ara veriyoruz.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere - Fazlamesai.net ekibi

Türk Telekom Naapılsın?

larweda

Yaklaşık 3 haftadır yayında olan Türk Telekom anketimizi sonlandırdık. Bir süre önce herkes Türk Telekom hakkında heryerde atıp tutuyordu: Sizlerin sonuçları ise şöyle: Anketimize gelen 251 oyun %60,56'sı telekom'un satılmasından, %34,66'sı da satılmamasından yana. İşin en ilginç yanı ise bu kadar polemik yapılan bir konuda hakikaten bizlerin de düşüncelerimizin karmaşıklaştığı ve ortak bir konuda uzlaşamadığımız.
Anket sonuçları

Dünyadaki Yerimizi Bilelim

FZ

Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...