İnternet Kafede Güvenlik

0
redogre

Görüşler

0
FZ
Görülen o ki mevzu kolayca başka noktalara gidebilir!
0
Betelgeuse
Güvenlik mi yoksa özgürlük mü sorusuna dayanıyor herşey...
0
anonim
Güvenlik özgürlüklerin selameti için- uygun çizgilerle- gereken bir yöntem.
0
ripper
gülemedim
0
Zebani
evet gülemiyor insan malesef :(
0
sulh
Elinize sağlık.

Dipnot: Espri kasmaya gerek yok aslında, elinde ince belli çay bardağı olan iki penguen zaten öntanımlı olarak feci komik :) (Ana sayfadaki "FM Kare"'nin altındaki resim.)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e Soralım: Getter ve Setter Şeytani Mi?

anonim

Linux-programla listesinde Nesne Tabanlı Programlama ile ilgili bir mesaj dizisini okurken Java'da sürekli kullanılan "getter/setter"larla ilgili bilgimi tazelemek istedim. Karşıma bir hayli ilginç makaleler çıktı...

Genelağ

redogre

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.

''Televizyonlarındaki İlk GNU/Linux Reklamı'', Senaryo Önerileri

butch

Geçtiğimiz hafta fm'e konu olan Türk Televizyonlarındaki İlk GNU/Linux Reklamıönerisi hakkındaki gelişmelerden bu haftaki FM TV'de bahsetmiştik.

Özetle, Teknoloji Televizyonu Fazlamesai.net ile işbirliği içerisinde böyle bir reklam çalışması yapabileceğini ve bunu başlangıç olarak kendi kanallarında yayınlayabileceğini belirtti.

fazlamesai.net'e soralım: Bilimsel ve Grafik Hesap Makinesi Tercihleriniz Nedir?

FZ

Üniversitede doktorasını yapmakta olan bir dostum bilimsel/grafik hesap makinesi satın almak istediğini ama kararsız kaldığını söyledi. Ben kendisine ayak üstü bir şeyler söyledim, yıllar önce aldığım bir HP 48G'den falan bahsettim ancak benim de aklıma takıldı ve dolayısı ile FM camiasına sorayım dedim.

Siz hangi bilimsel hesap makinelerini kullanıyorsunuz? Hangilerini, hangi sebeplerden ötürü tavsiye edersiniz? CASIO? HP? TI? Fiyat/performans olarak nasıl değerlendirirsiniz? Daha da önemlisi Türkiye sınırları içinde satın alınabilecek makul ve mantıklı cihazlar hangileridir sizce? Hangi şirketleri önerirsiniz?