İnternet Kafede Güvenlik

0
redogre

Görüşler

0
FZ
Görülen o ki mevzu kolayca başka noktalara gidebilir!
0
Betelgeuse
Güvenlik mi yoksa özgürlük mü sorusuna dayanıyor herşey...
0
anonim
Güvenlik özgürlüklerin selameti için- uygun çizgilerle- gereken bir yöntem.
0
ripper
gülemedim
0
Zebani
evet gülemiyor insan malesef :(
0
sulh
Elinize sağlık.

Dipnot: Espri kasmaya gerek yok aslında, elinde ince belli çay bardağı olan iki penguen zaten öntanımlı olarak feci komik :) (Ana sayfadaki "FM Kare"'nin altındaki resim.)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bush Anti Virus

redogre

Sundance de Apple'a geçti - 1

sundance

Geçtiğimiz haftalarda Linus Tornvalds'ın artık Apple tabanlı bir laptop kullanmaya başladığını haber yapmıştık. Bu ayın başında meşhur Lisp hackerı Paul Graham da Mac'in Dönüşü makalesinde ibook ve powerbookların hacker camiasında popülaritesinin artmasından bahsetmişti.

Uzun zamandır 12inch ufak tefek bir laptop almayı planlıyordum, i386'mı olsun yoksa powerpc'mi diye düşünürken, bir arkadaşımın G3 ibook'unu satmaya karar verdiğini duyunca harekete geçtim. Bu makale i386'dan powerpc'e geçişde ne gibi kolaylıklar ve zorluklar yaşadığımın iki bölümlük hikayesidir.

Fazlamesai.net 8 Yaşında

butch

fazlamesai.net @ 2005

FZ

Tüm fazlamesai.net camiasının, üyelerinin, sessiz okurlarının, aktif katılımcılarının, kısaca bu siteyi öyle ya da böyle bir şekilde farklı kılan herkesin yeni yılını kutlarız.

Dileriz 2005 hepimize mutluluk, sağlık, huzur, zevk, başarı ve en önemlisi barış getirir.

2005 yılında yeni ve heyecanlandırıcı projelerle, birbirinden ilginç haberlerle ve önemli tartışmalarla yine karşınızda olacağız.

Bizi izlemeye devam edin...

fazlamesai.net ekibi

Fazlamesai.net Bülten

butch

Bir süredir gerek zaman darlığı, gerek FM ilkeleri sebebiyle yer vermekte zorlandığımız bültenler için artık yeni bir Fazlamesai ortamı var.

BÜLTEN, FM editörlerinin onayından geçmiş tüm bilişim firmaları ve onların temsilcilerine açık. Tek yapmanız gereken FM üye adınız ile temsil ettiğiniz firmanın adını o firmaya ait bir e-posta adresinden bize göndermek.

Gerisi size kalmış.