Beni Bul Bebek

0
redial

Görüşler

0
FZ
Neden aklıma Solaris geldi? ;-)
0
murat09
hangi Solaris? G.Clooney'in Solaris filmimi, yoksa Solaris OS mi;-) Hikayeyi de zevk alarak okuduğumu belirtmek isterim. Bilishimci imamdan daha gerçekçi en azından:-)
Bu arada, ya hikaye birgün gerçek olursa? Belki de vardır M$'ın ultra gizli kozmik kodları arasında böyle bir yazılım? Haydin bunu da tartışalım.
0
FZ
Andrei Tarkovski´nin Solaris adlı filmi. Polonyalı bilimkurgu yazarı Stanislaw Lem´in meşhur romanından uyarlanan ve sinema tarihine geçen film. ABD´liler tarafından çekilen versiyonunu izlemedim. O kitabı ben daha çok yapay zekâya ve insan varlığına güzelleme olarak okumuştum. Tabii bir aşk romanı gibi de okunabilir ;-)
0
anonim
Market ve deprem hikayeleri gibi, bu da çok kötü ve berbat. Yarısında okumayı bıraktım. Niye yayımlıyorlar ki?
0
sundance
Sen niye okuyorsun ki ? Dahası niye yorum yazıyorsun ki ? Nasıl olsa öyle gürültü yazdığın, kendi ismini bile kullanmadan, kötü dediğin şeyin nesinin, nasılının kötü olduğuna tek kelime bile etmeden.

Eleştiri adı altında anonim olarak kusulması beni hasta ediyor.
0
Nightwalker
Anonim olarak insanların istediğini ortalığa kusmasına bir son vermenin zamanı gelmedimi hala. (bkz. bilişimci imam vakası.)
0
redial
Evet , boyle duvara konusuyormus gibi hissediyo insan...
0
o_ozardic
Bitli baklanın kör alıcısı olur. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sendika Savaşları Boşuna Değilmiş

sundance

Daha düne kadar sigortanın karşısındaydım. Devlet benim adıma güvence yaratacak da ne olacak diye düşünüyordum.

Tabi bu Kokoreç sektöründen gelme bir Internet firması, kura ile gözünün bile yaşına bakmadan 200 kişiyi işten çıkartmadan önceydi...

Gelecekten gelen adam

redogre

Gelecekten gelen adam!

Bilgisayarcının Survival Çantası

sundance

Dört, beş yılın üstünde bilgisayarla uğraşmışlığınız varsa, hele insanlar `Abi bu akşam bize bir gelsene, şu bilgisayara bakarsın, hem de MP3, divx filan getirirsin` şeklinde size yaklaşıyorlarsa, siz de iflah olmaz bir `geek`; bilgisayar hastasısınız demektir.

Bu durumda muhtemelen, her gittiğiniz yere sırt çantanızda (sırt çantanız var tabi ki!) bir sürü cd, tornavida vs (kısaca normal bir insanın çantasında olması gerekmeyen ne varsa onu) taşıyorsunuz demektir.

Fazlamesai.net ekibi olarak bir hizmette bulunalım dedik ve bilgisayarcının ideal çantası içinde neler olmalı araştırdık... RESİM

Türkçe reddit

anonim

Fazlamesai'nin de uzun süre kendi sitesinde konu ettiği reddit.com sitesi artık Türkçe. Siteye http://tr.reddit.com adresinden erişebilirsiniz. Haberler eklemeyi, siteyi öksüz bırakmamayı unutmayın.

İTÜ, Teknoloji ve Vizyon

FZ

28 Haziran 2001 tarihinde, bir İTÜ öğrencisi olarak, İTÜ Otomasyon binasında yaz okulu kaydımı yaptırmaya çalışırken, beklediğim 2 saatlik süre içinde aklımdan teknoloji, insanlık ve Türkiye ile bağlantılı pek çok şey geçti ve sizlerle paylaşmak istedim.