Schrödinger'in Kedisi

0
redogre

Görüşler

0
hcg
Fazlamesai'de kuvantum çığlıkları :) fazlamesai var mıdır yok mudur? Monitörden çıkan fotonların kuvantum özellikleri izlenebilir mi?

Kare güzel ama zor olmuş bu sefer :)
0
ZZombie
Yok bu böyle olmayacak.
Elimdeki işi güçü tamamlayıp olaya el atıcam sonunda.
Alem Kare görsün :P
0
E
Geek.
0
vistek
Artık bu "Kare" nin birinci yılını kutlarız yakında :)
0
czcrk
karikatürün birinci yılını kaçırdık bile :))
0
anonim
Bu karikatür ne zaman değişecek yaaa?
0
antiliebe
insanmısın sen penguen - http://www.ranros.com
0
Ono
R.I.P FM Kare
2006-2009
0
Zebani
Schrödinger'in kedisi değil malsef bu! Schrödinger'in kedisi olabilmesi için her iki durumun süperpozisyonu olması lazım. Bu olsa olsa zaten bir duruma çökmüş olanı :).
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Karikatür Robotu

redogre

Sendika Savaşları Boşuna Değilmiş

sundance

Daha düne kadar sigortanın karşısındaydım. Devlet benim adıma güvence yaratacak da ne olacak diye düşünüyordum.

Tabi bu Kokoreç sektöründen gelme bir Internet firması, kura ile gözünün bile yaşına bakmadan 200 kişiyi işten çıkartmadan önceydi...

Yoruyorum

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Peki, açık kaynağa nasıl ulaşırız?

Nano

Fazlamesai üzerinde bir çok kurumsal uygulamanın (vede oldukça büyük olanların) açık kaynak yazılımlar ile de gerçekleştirilebileceği (hemde fazlasıya) ilgili bir çok tartışma oldu. Ya peki küçük uygulamaların ve küçük şirketlerin açık kaynağa ulaşımı nasıl olacak?

Mesela bir KOBİ WriteBoard: http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=3504 gibi bir araca ihtiyaç duysa buna nasıl ulaşabilir, nasıl "freelance" yazılımcı bulup bu tür araçları kendisine yazdırabilir.

RadyoODTÜ: Cybercafe

postexitus

Yaklaşık 5 haftadır RadyoODTÜ'deki bilişim haberleri programı CyberCafe'yi sunuyorum (daha doğrusu sunmaya çalışıyorum). Program cumartesi günleri 17.00-18.00 arasında 103.1 Mhz frekansında RadyoODTÜ'de yayınlanıyor. Programda elimden geldiğince özgür yazılımdan (özellikle Firefox'tan) bahsetmeye çalışıyorum, ancak sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var.