TTnet ADSL Tarifesi Yenilendi!

0
parsifal
TTnet ADSL tarifelerinde 1 Ağustos 2007 tarihinden geçerli olmak üzere değişiklik yaptı.
256/64 Limitsiz ve 512/128 Limitsiz tarifeleri tarihe karıştı. 4096/1024 Limitsiz tarifesi yeni listede dikkat çekiyor.

Görüşler

0
Tarık
1 mbps 4 gb limitlilerin limitlerini artırsaydılar iyi olacaktı ama her zamanki gibi ... İlginç olan bu indirimler vs. gerçekleşirken, hiçbir zaman benim bulunduğum tarifeye bir etkisi olmadı. Ne bahtsız bedeviyiz yahu :)
0
simor
Ne ilginçtir ki benim bağlantı ketegorim için de fiyat açısından hiç bir etkisi olmadı bu tarifenin.

Bedevi miyiz, yoksa çoğunlukta mıyız bilemiyorum.

Aslında bu pazarlama konularıyla ilgili uzman insanlar var buralarda. Dün #fazlamesai de gayet güzel yorumlar yapıldı ve sonuçlara ulaşıldı bu kişiler tarafından. Kendilerinin buraya da yazmasını istiyoruz :)

0
sundance
Çok samimi söylüyorum artık gına geldi.

Arkadaşlar lütfen, yorum yaparken, bir konuyu tartışırken biraz daha dikkat edin.

Resmen fanatikler çıktı yahu. Pardus'a değinen bir haber çıktığında salvo halinde saldıranlar var, bant genişliği denildiğinde gözü dönenler var.

Bu tartışma daha önce de yapıldı, yine yapılıyor. Ama bir şeyi açıklığa kavuşturmak lazım.

Fazlamesai'de hepimiz misafiriz. Misafirliğe gittiğiniz yerde oranın ortamını bozacak şekilde hareketlerde ısrar ederseniz nasıl kapı dışarı atılırsanız burada da böyle olur.

Buna faşizanlık mı demek istiyorsunuz, buyrun diyin. Ben "evi temiz tutmak" diyorum.

Bundan sonra da burada,
-kişisel kavgalara girenler,
-eleştrinin dozunu hakarete vardıranlar,
-konuyla alakasız saydıranlar,

yorumlarının silinmesi, üyeliklerinin iptali gibi sonuçlarla karşı karşıya kalacaklar.

Çünkü bi bu siteyi, önüne gelen kussun diye yapmadık, buna da izni veremeyiz.
0
yilmaz
En doğru olanı bu olmuş.
0
Zebani
Bayağı temiz olmuş. Gözüm gönlüm açıldı. :)
0
exalted
Güzel demişsin de benim yorum da arada kaynamış sanıyorum...
0
yilmaz
İnternet teknolojinin önünü açan bir yapı. Bilgiye ne kadar hızlı ve cabuk erişebilirsek elimizdeki fırsatlar da o hızla artar. Ben üniversitedeyken 10mb bağlantım olsa cok daha farklı şeyler yapabilirdim. Şu telekom yüzünden memlekette makul fiyatlı kaliteli hizmet veren bir datacenter sahibi olamadık.
0
siyrik
TTNET'i tebrik ediyorum, elestirenleri de saygiya davet ediyorum... gecenki indirimden SINIRSIZ kullanicilar faydalanamamisti, bu sefer de SINIRLI kullanicilar... bu kadar bencil olmayin! hersey sirayla ve herkes siraya!!!
0
over2ne
Süper olmuş arkadaşlar, umarım gittikçe daha hızlı bağlantıyı daha makul fiyatlara elde edebilecek kadar gelişmiş internet teknolojisine ve altyapıya sahip bir ülke olacağız. Özellikle MMO RPG oyuncularının işine yarayacak bir uygulama kanaatimce.
Yalnız kafama takılan bir soru var: altyapımız vede yurtdışına çıkışımız yeterli mi bunun için. (ttnet'in açıklamalarını merak etmiyorum). Networking sektöründe çalışan vede ilgili olan arkadaşlarımızın bu konuda açıklık getırmeleri mümkün mü acaba.
Ticari olmayan ve gerçeklere dayanan yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Saygılar.
Tarifelerden yararlanacak olan arkadaşlarınıza da içten bi HAYIRLI OLSUN! demek istiyorum.
0
zorkun
Bu gün Bu saatte fark ettim şu an benim hat 4096/1024 gerçekten güzel bir atılım geç ldu ama güç olmadı. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çalıntı laptoplara sınır (ya da biri bizi gözetliyor)

mentat

ÇALINTI ve kayıt dışı cep telefonlarını kullanıma kapatarak, hırsızlıkların önüne geçen hükümet, şimdi de son dönemde yaygınlaşan dizüstü bilgisayar (laptop) çalınmasına karşı yeni bir uygulamayı devreye sokmaya hazırlanıyor. Cep telefonlarını denetime alan yasanın mimarı olan AKP Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu'nun hazırladığı yasa tasarısında çalıntı ve kayıt dışı dizüstü bilgisayarlar kara listeye alınacak, MAC numarasından takip edilecek ve internet kullanımına kapatılacak. İnternet servisi sağlayan firmalar, yeni yasa ile bunları takiple yükümlendirilecek. Haberin devamı hurriyet.com.tr'de.

Yorum: Haberi okur okumaz tüylerim diken diken oldu. 1984'e dönüyoruz yavaş yavaş..

Sadece Türkiye’de Devlet Eliyle Internet Sansürü Var

FZ

Radikal gazetesi bugünkü sayısında, Türkiye'de başını alıp gitmiş fütursuz Internet sansürcülüğüne yukarıdaki manşet ile geniş yer ayırdı.

Gazete, "Avrupa'da 'devlet sansürü' yok" ve "Yasa sorunlu, hâkimler konuya hâkim değil" başlıklı yazıları ile Türkiye'de son yıllarda gittikçe yoğunlaşan Internet sansürünü ve bunun gerçekleştirilme yöntemlerini ağır bir dille eleştirdi.

Bu Sitede Tıklamak Yasak: dontclick.it

FZ

Hiç fareye tıklamadan bir siteyi güzel güzel gezebilir ve işaret parmağınızı dinlendirebilir misiniz? Başlangıçta saçma ve zormuş gibi geliyor ancak bazılar böyle düşünmüyor: http://dontclick.it/

Çok kısa süren bir alışma süresinden sonra tüm siteyi çok daha sükunet içinde, sürekli bir fare çıtırtı sesi olmadan gezebileceğinizi fark ettiğinizde epey şaşıracaksınız.

Eğitim Yönetiminde E-Dönüşüm

FZ

Yeditepe Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği'nin birlikte organize ettikleri Eğitim Yönetiminde E-Dönüşüm sempozyumu ve fuarı 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor.

Türkiye'deki en büyük üniversiteleri ve eğitim konusuna yönelik çözüm ve altyapı sunan bilişim şirketlerini bir araya getiren ve ziyaretçileri bilgilendirmeyi amaçlayan bu fuarın ilk günü olan Cuma günü pek çok konuşma yapılacak.

AOL Bir Şeyler Yapıyor Ama ...

sundance

ICQ`u aldığından beri çok bir hareket görmediğimiz AOL, ICQ lisansını bir şekilde kullanıma açıyor. Ama tam olarak ne yapıyor, nasıl yapıyor biz anlayamadık, anlayan beri gelsin.

Lisansın içinde `10,000 kopyadan fazla dağıtılmaması, 13 yaşından küçüklere verilmemesi` gibi ibareler var
Hayra alamet mi desek, yoksa büyük ölçekte firmaların ne yaptığının farkında olmadan yaptığı bir başka gariplik mi desek bilemiyoruz...