TTnet ADSL Tarifesi Yenilendi!

0
parsifal
TTnet ADSL tarifelerinde 1 Ağustos 2007 tarihinden geçerli olmak üzere değişiklik yaptı.
256/64 Limitsiz ve 512/128 Limitsiz tarifeleri tarihe karıştı. 4096/1024 Limitsiz tarifesi yeni listede dikkat çekiyor.

Görüşler

0
Tarık
1 mbps 4 gb limitlilerin limitlerini artırsaydılar iyi olacaktı ama her zamanki gibi ... İlginç olan bu indirimler vs. gerçekleşirken, hiçbir zaman benim bulunduğum tarifeye bir etkisi olmadı. Ne bahtsız bedeviyiz yahu :)
0
simor
Ne ilginçtir ki benim bağlantı ketegorim için de fiyat açısından hiç bir etkisi olmadı bu tarifenin.

Bedevi miyiz, yoksa çoğunlukta mıyız bilemiyorum.

Aslında bu pazarlama konularıyla ilgili uzman insanlar var buralarda. Dün #fazlamesai de gayet güzel yorumlar yapıldı ve sonuçlara ulaşıldı bu kişiler tarafından. Kendilerinin buraya da yazmasını istiyoruz :)

0
sundance
Çok samimi söylüyorum artık gına geldi.

Arkadaşlar lütfen, yorum yaparken, bir konuyu tartışırken biraz daha dikkat edin.

Resmen fanatikler çıktı yahu. Pardus'a değinen bir haber çıktığında salvo halinde saldıranlar var, bant genişliği denildiğinde gözü dönenler var.

Bu tartışma daha önce de yapıldı, yine yapılıyor. Ama bir şeyi açıklığa kavuşturmak lazım.

Fazlamesai'de hepimiz misafiriz. Misafirliğe gittiğiniz yerde oranın ortamını bozacak şekilde hareketlerde ısrar ederseniz nasıl kapı dışarı atılırsanız burada da böyle olur.

Buna faşizanlık mı demek istiyorsunuz, buyrun diyin. Ben "evi temiz tutmak" diyorum.

Bundan sonra da burada,
-kişisel kavgalara girenler,
-eleştrinin dozunu hakarete vardıranlar,
-konuyla alakasız saydıranlar,

yorumlarının silinmesi, üyeliklerinin iptali gibi sonuçlarla karşı karşıya kalacaklar.

Çünkü bi bu siteyi, önüne gelen kussun diye yapmadık, buna da izni veremeyiz.
0
yilmaz
En doğru olanı bu olmuş.
0
Zebani
Bayağı temiz olmuş. Gözüm gönlüm açıldı. :)
0
exalted
Güzel demişsin de benim yorum da arada kaynamış sanıyorum...
0
yilmaz
İnternet teknolojinin önünü açan bir yapı. Bilgiye ne kadar hızlı ve cabuk erişebilirsek elimizdeki fırsatlar da o hızla artar. Ben üniversitedeyken 10mb bağlantım olsa cok daha farklı şeyler yapabilirdim. Şu telekom yüzünden memlekette makul fiyatlı kaliteli hizmet veren bir datacenter sahibi olamadık.
0
siyrik
TTNET'i tebrik ediyorum, elestirenleri de saygiya davet ediyorum... gecenki indirimden SINIRSIZ kullanicilar faydalanamamisti, bu sefer de SINIRLI kullanicilar... bu kadar bencil olmayin! hersey sirayla ve herkes siraya!!!
0
over2ne
Süper olmuş arkadaşlar, umarım gittikçe daha hızlı bağlantıyı daha makul fiyatlara elde edebilecek kadar gelişmiş internet teknolojisine ve altyapıya sahip bir ülke olacağız. Özellikle MMO RPG oyuncularının işine yarayacak bir uygulama kanaatimce.
Yalnız kafama takılan bir soru var: altyapımız vede yurtdışına çıkışımız yeterli mi bunun için. (ttnet'in açıklamalarını merak etmiyorum). Networking sektöründe çalışan vede ilgili olan arkadaşlarımızın bu konuda açıklık getırmeleri mümkün mü acaba.
Ticari olmayan ve gerçeklere dayanan yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Saygılar.
Tarifelerden yararlanacak olan arkadaşlarınıza da içten bi HAYIRLI OLSUN! demek istiyorum.
0
zorkun
Bu gün Bu saatte fark ettim şu an benim hat 4096/1024 gerçekten güzel bir atılım geç ldu ama güç olmadı. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google IRC !

sundance

Web sayfaları, Usenet grupları.pdf, .doc, .ppt uzantılı dosyalar, imajlar derken Google Internet´de arama yapanların vazgeçilmez aracı halini aldı.

Benzerlerinden hep bir kaç tur önde olan ve her seferinde daha önce yapılmamış bir şeylerle ortaya çıkan Google görünüşe göre bu sefer de botlarını IRC kanallarına salmış durumda!

Nasıl bir sonuç çıkar, ne olur bilmiyoruz ama, birçok kullanıcının geyik diye bakıp uzak durduğu, halbuki Open Source camiası başta olmak üzere birçok teknik konuda çok önemli bir ortam olan IRC kanalları da yakında Google´dan sorulacak gibi.

Efendim, biri Büyük Ağabey mi dedi ?

Az ama öz : Opera 7

sleytr

Son bir aydır çıktımı diye iki-üç günde bir kontrol ettiğim Opera 7'nin ilk betasını sonunda indirdim. Şimdilik sadece Windows sürümü)
Bir saatlik bir kullanım sonrasında Opera 7'nin en az umduğum kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. Sayfa gösterim motoru tamamiyle baştan yazılan Opera 7 artık bir çok standardı ve standard olmayan bazı özellikleri daha iyi destekliyor. (Changeloguna buradan bakabilirsiniz)
Norveç'li ustalar M2 ile Opera'nın sörf konusundaki hız ve performansını e-posta ve haber gruplarına erişim alanınada taşımışlar. Son olarak Opera'nın eklenen ve geliştirilen onca özelliğine rağmen hafifliğinden ve hızından hiçbir şey kaybetmediğini de belirttikten sonra sizi hemen bu 3.1mb'lık az ama öz browserın deneme sürüşüyle baş başa bırakıyorum...

Abdullah Güçlü Yakalandı!

redogre

Abdullah Güçlü kim mi? Hani şu insanların e-posta adreslerini satan, "Beni asla yakalayamazsınız, durduramazsınız" diye atıp tutan sefil insan.

Fazlamesai haberlerine bile konu olan, bu şahıs sonunda yakalandı.

Sadece spamden değil, DIGITURK kanallarını çözen sistemleri de tanesi 50$'dan satmak gibi birçok suçtan aranan, asıl ismiyle Muhammed Fatih Elgün olan kişi bunlarla kalmayıp irticai faaliyetten de yargılanmış. Daha detaylı haber için Akşam Gazetesi'ne bakabilirsiniz.

Uyumayın *.com.tr Jenerik Alan Adları Verilmeye Başlandı!!!

BadsectoR

Bilindiği uzere haksız rekabet yaratmaması için ODTU Bilgi İşlem Dairesi tarafından verilmeyen jenerik alan adları bugün itibariyle başvuru yapılabilir hale geldi. Başvuruları 08/04/2003 saat 10:00 ile 08/05/2003 saat 23:59 arasında href=http://generic.nic.tr/list.php>http://generic.nic.tr/http://generic.nic.tr adresinden kabul eden ODTU bu tarihten sonra noter huzurunda çekilişle!, belkide şimdiye kadar yaptığı tek mantıklı iş olan jenerik alan adlarını vermemeyi bırakıyor.

Yıllardır altyapısını online hale getiremeyen, form/faks/telefon üçgeninde tescil işlemi yaparak süreci uzatan, yurtdışında 7-8 $ civarından tescil yapılırken insanlardan 50$(TL'de değil) isteyerek yüzbinlerce doların yurtdışına çıkmasını sağlayan, başvuru formunu baştan aşağı ingilizce yapan, alan adı yenileme zamanı geldiğinde sahibini ne e-posta ne de faksla uyarmayarak alan adını askıya alan, başvurada yapılan kontakları veritanındaki kontaklarla karıştıran...Daha fazla yazmayacağım. Bu uygulama sonrasında oluşacak haksız rekabetten kimlerin canı yanacak merak ediyorum. http://generic.nic.tr/list.php adresinde tüccarların! başvurularını görebilirsiniz.

Teröristlerin yanında Özgürlükler de yanar!

sundance

Free Software hareketi`nin önde gelen elemanlarından Stallman Slashdot`da yayınlanan yazısında önemli bir noktaya dikkati çekiyor.

Güvenliğin sağlanmasının, terör suçlularının yakalanmasının kesinlikle çok önemli olduğunu, fakat bu yapılırken, milyonlarca insanın izinsizce dinlenmesinin, kayıtlarının tutulmasının ve fişlenmelerinin uzun vadede asıl suç kadar zarar verici olduğunun altını çiziyor. Yakın zamana kadar Echelon ve Carnivore gibi sabıkaları olan Amerikan Hükümeti`nin kurunun yanında yaşı da yakacağı kesin gibi...