Türk Telekom Kablosuz Internet tarifelerini belirledi

0
talat
Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saat kablosuz internet TTWinet hizmeti 3.11 YTL olacak.
Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saatlik Internet erişimi için 1 Temmuz 2005'den geçerli olmak üzere KDV dahil, Özel İletişim Vergisi hariç yarım saat için 3.11 YTL tahsil edilecek. Bağlantı hizmeti kablosuz Internet sunulan kafelerden veya web sitesinden satın alınacak.

Hizmet şimdiye kadar ücretsiz olarak veriliyordu.

1 Temmuz'dan geçerli olan tarifelere göre bağlantı ücretleri ve kullanım şartları şöyle:

Yarım saatlik (30 Dakika) 3,11 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi24 saat)

1 (Bir) Saatlik 60 Dakika 5,32 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat)

2,5 (İki Buçuk) Saatlik (150 dakika)10,65 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat)

5 Saatlik (300 dakika) 18,19 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 Hafta )

30 Saatlik (1800 Dakika) 73,02 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 Ay)

kaynak: BT Dünyası
tarifeler: TTwinet

Görüşler

0
yilmaz
Bu tarife biraz pahalı değil mi?
0
386-DX
Gayet pahalı. Zaten çoğunlukla restoranlarda oturanlar vb. kullanıyor bu TTwinet'i.. Buna para verene kadar bir İnternet cafe'ye laptopumla giriveririm.
0
sundance
Bu bir de %15 OTV eklenmemiş hali :)

Bence saati 1 YTL güzel bir fiyat. Ayrıca Internet erişimi var Internet erişimi var. TTWinet noktalarının hepsi aynı bant genişliğinde mi? Bu bant genişliği ne? gibi sorular sözkonusu, malum dialup değil bu.
0
sundance
Bu bir de %15 OTV eklenmemiş hali :)

Bence saati 1 YTL güzel bir fiyat. Ayrıca Internet erişimi var Internet erişimi var. TTWinet noktalarının hepsi aynı bant genişliğinde mi? Bu bant genişliği ne? gibi sorular sözkonusu, malum dialup değil bu.
0
irfaN
Daha kablolu internet hizmetini veremeyen TT'nin kablosuz hizmet vermeye çalışmasını çok manasız buluyorum ki, fiyatlarda verdiği hizmet kalitesine göre çok abartılı. Bi söz vardır; "Tarla mı satıyosun a.k." diye. Aynen öyle.. Tarla mı satıyo TTelekom? Kablosuz internet bağlantısı için yaptığı yatırımı kablolu için yapsaydı, kablolu da olsa daha üst düzey bir hizmet alabilirdik.

Dün gece saat 04.00 sıralarında iş yerinden evime gittiğimde yine o acı veren görüntüyle karşılaştım. İnternetim yoktu!!! Tasarım yapacaktım, internetle o an için çok fazla bi işim yoktu. Gözünüzün önünde link lambasının yanıp sönmesine nasıl sinir olmazsınız ki ? Sabrettim meşhur 444 0375 i bu sefer aramadım. Arasm ne olcak ki ? yarım saat sonra yine gidecek.. Velhasıl-ı kelam, sabah 06,30 da hala internetim yoktu ve PC yi kapatıp yattım.


IP'm statik olduğu için bu tür sorun yaşıyor olabilirim belki. Bi de dinamiğe çevirrttircem önümüzdeki günlerde.. İş yerimde hiç sorun yok, evde sorun üstüne sorun.. Farklı TT bölgelerinden hizmet aldığım için birinin hizmeti kötü birinin iyi de olabilir..

Artık özürlü internet istemiyorum.
0
yilmaz
adsl bağlantısı için santral ile evin arasındaki mesafenin 3 km yi geçmemesi gerekiyormuş. 3 km yi aştığında bağlantı kopmaları oluyormuş.
0
bm
Esas haber su olurdu: "bunu baskasi yaptigi zaman hapse girmeyecek, oraya buraya basvurmasi gerekmeyecek artik hizmet satmak yasak degil, devlet engel olmayacak" (Iskembeden atiyorum, bu islerle ilgilenmeyi biraktim artik bu kanunlari filan bilmiyorum ben. Dogrusunu bilen varsa yazsin.)
0
axanc
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tek amaçları kar yapmak mı bunların ya!... yuhh bu fiyatlara!
0
yesari
Çok pahalı, Ankara'da sadece bazı alışveriş mekanlarında var, merkezi caddelere ve parklara hizmet vermeli. Ön ödemeli kontürün geçerlilik süresi sınırlı olmamalı. Ücret kesinlikle indirilmeli. Daha önce söylendiği gibi saati 1 ytl uygun bir fiyat.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet'in El Yapımı Fiziksel Modeli

arikan

Dijital doğasında görünmez olan Internet'in çalışma biçimini dokunarak deneyimlemeyi bir bilgisayar labaratuarında mı, yoksa bir sanat sergisinde mi tercih ederdiniz?

Efsane film 2001 Uzay Macerası`na Yeni Bir Bakış

anonim

Kubrick üstadın efsanevi filmi 2001 Uzay Macerası filmini seyretmiş olabilirsiniz. Seyretmekle kalmayıp üzerine bir ton makale, eleştiri okumuş ve kendiniz de fikir üretmiş olabilirsiniz. Bütün bunları yapmış olsanız dahi bu filme bir de şu FLASH animasyonunun sunduğu perspektiften bakmayı bir deneyin diyorum. Bir şey kaybetmezsiniz ama bir şeyler kazanabilirsiniz.

Filmi seyretmeyenler ise sanırım bu animasyonu izledikten sonra filmi bulup izlemek için ellerinden geleni yapacaklardır ;-)

Hollywood - Bittorrent el ele!

larweda

Sürekli tüm P2P kullanıcılarını korsan olarak etiketleyen ve internet paylaşımına savaş açan hollywood, Warner Bros ile bittorrent dünyası ile barış yapmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yaz sunulacak yeni servisi ile Warner Home Video, DVD olarak piyasaya sürdüğü filmleri aynı zamanda da bittorrent üzerinden yaklaşık olarak DVD fiyatına satışa sunacağı duyuruldu.
Büyük medya devleri fikrini değiştirip akıntıya karşı yüzmekten vazgeçiyor olabilirler mi? Kaynaklar: Forbes news.com news.com slyck.com techdirt

Internet`in sonu veya Internet V2

sundance

Herşey önde gelen danışmanlık şirketlerinden birinin e-ticaret'i sorgulamasıyla başladı. "İyi güzel de ne zaman para kazanmaya başlayacağız ?" denildiğinin haftası Nasdaq hisselerinde %10 düşüş yaşandı.
Şimdi ise ICQ'da online insan bulamıyoruz ???

Internet'in sonu böyle mi geliyor acaba ?

Ripe 52 Toplantısı İstanbul'da

sundance

Internet politikaları konusunda belki de en önemli organizasyonlardan biri olan RIPE'ın bir sonraki toplantısı 24-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yer alacak.

Toplantılara $400 avroluk tüm etkinlik ya da 125 avroluk günlük katılım ücretleri ödeyerek isteyen herkes katılabiliyor, öğrenciler için de %50 indirim sözkonusu. Türk Telekom'un ev sahipliğinde yapılan toplantılar, daha sonra "şerrefsizim benim aklıma gelmişti" dememek isteyenler için iyi bir fırsat olabilir ;)