Türk Telekom Kablosuz Internet tarifelerini belirledi

0
talat
Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saat kablosuz internet TTWinet hizmeti 3.11 YTL olacak.
Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saatlik Internet erişimi için 1 Temmuz 2005'den geçerli olmak üzere KDV dahil, Özel İletişim Vergisi hariç yarım saat için 3.11 YTL tahsil edilecek. Bağlantı hizmeti kablosuz Internet sunulan kafelerden veya web sitesinden satın alınacak.

Hizmet şimdiye kadar ücretsiz olarak veriliyordu.

1 Temmuz'dan geçerli olan tarifelere göre bağlantı ücretleri ve kullanım şartları şöyle:

Yarım saatlik (30 Dakika) 3,11 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi24 saat)

1 (Bir) Saatlik 60 Dakika 5,32 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat)

2,5 (İki Buçuk) Saatlik (150 dakika)10,65 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat)

5 Saatlik (300 dakika) 18,19 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 Hafta )

30 Saatlik (1800 Dakika) 73,02 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 Ay)

kaynak: BT Dünyası
tarifeler: TTwinet

Görüşler

0
yilmaz
Bu tarife biraz pahalı değil mi?
0
386-DX
Gayet pahalı. Zaten çoğunlukla restoranlarda oturanlar vb. kullanıyor bu TTwinet'i.. Buna para verene kadar bir İnternet cafe'ye laptopumla giriveririm.
0
sundance
Bu bir de %15 OTV eklenmemiş hali :)

Bence saati 1 YTL güzel bir fiyat. Ayrıca Internet erişimi var Internet erişimi var. TTWinet noktalarının hepsi aynı bant genişliğinde mi? Bu bant genişliği ne? gibi sorular sözkonusu, malum dialup değil bu.
0
sundance
Bu bir de %15 OTV eklenmemiş hali :)

Bence saati 1 YTL güzel bir fiyat. Ayrıca Internet erişimi var Internet erişimi var. TTWinet noktalarının hepsi aynı bant genişliğinde mi? Bu bant genişliği ne? gibi sorular sözkonusu, malum dialup değil bu.
0
irfaN
Daha kablolu internet hizmetini veremeyen TT'nin kablosuz hizmet vermeye çalışmasını çok manasız buluyorum ki, fiyatlarda verdiği hizmet kalitesine göre çok abartılı. Bi söz vardır; "Tarla mı satıyosun a.k." diye. Aynen öyle.. Tarla mı satıyo TTelekom? Kablosuz internet bağlantısı için yaptığı yatırımı kablolu için yapsaydı, kablolu da olsa daha üst düzey bir hizmet alabilirdik.

Dün gece saat 04.00 sıralarında iş yerinden evime gittiğimde yine o acı veren görüntüyle karşılaştım. İnternetim yoktu!!! Tasarım yapacaktım, internetle o an için çok fazla bi işim yoktu. Gözünüzün önünde link lambasının yanıp sönmesine nasıl sinir olmazsınız ki ? Sabrettim meşhur 444 0375 i bu sefer aramadım. Arasm ne olcak ki ? yarım saat sonra yine gidecek.. Velhasıl-ı kelam, sabah 06,30 da hala internetim yoktu ve PC yi kapatıp yattım.


IP'm statik olduğu için bu tür sorun yaşıyor olabilirim belki. Bi de dinamiğe çevirrttircem önümüzdeki günlerde.. İş yerimde hiç sorun yok, evde sorun üstüne sorun.. Farklı TT bölgelerinden hizmet aldığım için birinin hizmeti kötü birinin iyi de olabilir..

Artık özürlü internet istemiyorum.
0
yilmaz
adsl bağlantısı için santral ile evin arasındaki mesafenin 3 km yi geçmemesi gerekiyormuş. 3 km yi aştığında bağlantı kopmaları oluyormuş.
0
bm
Esas haber su olurdu: "bunu baskasi yaptigi zaman hapse girmeyecek, oraya buraya basvurmasi gerekmeyecek artik hizmet satmak yasak degil, devlet engel olmayacak" (Iskembeden atiyorum, bu islerle ilgilenmeyi biraktim artik bu kanunlari filan bilmiyorum ben. Dogrusunu bilen varsa yazsin.)
0
axanc
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tek amaçları kar yapmak mı bunların ya!... yuhh bu fiyatlara!
0
yesari
Çok pahalı, Ankara'da sadece bazı alışveriş mekanlarında var, merkezi caddelere ve parklara hizmet vermeli. Ön ödemeli kontürün geçerlilik süresi sınırlı olmamalı. Ücret kesinlikle indirilmeli. Daha önce söylendiği gibi saati 1 ytl uygun bir fiyat.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilmediğiniz Dosya Uzantıları

FZ

".A3K hangi yazılımın dosya uzantısıydı? .ABA Palm Adress Book formatı mıydı? .ELL ATI ile mi ilgiliydi? Peki linki neydi? Yahu bu .EZC dosyasını ne ile açacağız peki?" gibi sorularla meşgul oldu iseniz ya da olma ihtimaliniz varsa o zaman size ciddi ve detaylı olarak yardımcı olacak Internet sitesi FILExt. Fazla söze gerek yok, site kendi kendini gayet güzel anlatıyor ;-)

Sezer siyaset meydanlık ünlü Rtük yasasını iade etti

sidar

TC Cumhurbaşkanı Sezer, siyaset meydanlarında Ovakışla köylüleri ile tartışılan Türk İnternet'inin (!) önüne set koyacak ünlü Trük (Rtük/türk/tükr) yasasını iade etti. Yorum yapmadan iade gerekçesini yazıyorum:
"İletişim teknolojisinde bir devrim niteliğindeki internet yayıncılığının en baskın yönü, düşünceyi açıklama ve yayma özgürlüğünün, özgün kanaat oluşumunun günümüzdeki en etkin kullanım alanı olmasıdır.

İnternet ortamındaki yayıncılıkta, hukukun üstün kılınması, kişilik haklarının korunması ve bunun yanında da yayın yoluyla düşünce ve ifade özgürlüğü gibi duyarlı alanların dengelenmesi sorunu ortaya çıkmaktadır. Bu sorunlar ancak, ifade özgürlüğü esas alınarak ve yayınlar üzerindeki denetim yargıya bırakılarak sağlanabilir.

İnternet yayıncılığına ilişkin ilkelerin ve öteki düzenlemelerin özel bir yasa ile yapılması en doğru yol olacaktır. Bu yola gidilmeyerek, yayınların düzenlenmesinin tümüyle kamu otoritelerinin takdirine bırakılması ve Basın Yasası'na bağlı kalınması internet yayıncılığının özelliği ile bağdaşmamaktadır. "

Türk Dikey Arama Motoru

anonim

Türk dikey arama motoru Karnıyarık kullanıcılardan ilk geri bildirimleri almak amacıyla beta olarak açıldı. Kullanıma açıldıktan bir kaç gün sonra da KillerStartups'da bir inceleme yazısı yayınlandı.

E-Posta, HTML ve Gereksizlik Üzerine

sundance

E-posta, Internet'in belki de en çok kullanılan araçlarından biri. Taa ARPANET zamanlarından itibaren insanların haberleşmesi için kullanılan, daha sonra 70'lerin sonundan itibarense USENET vasıtasıyla çok daha geniş kitlelere ulaşan e-posta, hemen hepimiz için normal postadan daha önemli bir araç halini aldı.

Önceden tamamen text olan e-posta'lar, zamanla dosya naklini mümkün kılmak için attachment kabul eder bir hale geldiler. Uzun süre böyle devam ettikten sonra (bildiğim kadarıyla Microsoft'un bir hareketiyle) HTML e-posta kavramı geldi. Artık e-postamızda, süper html formatında yazılar, resimler, kimden geldiğini bile bilmediğimiz reklam bombardımanları ve katastrofik virüsler başgösterdi.

İyi de Laz'ın söylediği gibi "Şart midur ?"*

Amerika`da merak ettiklerinizden haber alın!

larweda

New-York, Washington veya Pittsburgh'da haber alamadığınız ve merak ettiğiniz yakınlarınız varsa onları internet üzerinden araştırabilirsiniz. Bu tarz hizmet veren sitelerden bir tanesi "I'm Okay" Message Center, yani okay.prodigy.net. Kazalardan sağlam çıkan insanların isimlerini bildirdikleri ilan panosu tarzı bir yer burası. Ne kadar çok insan bunu kullanır, o şoktan çıktıktan sonra buraya ismini gönderir bilmiyorum ama, merak ettikleriniz varsa mutlaka her yol denemeye değer.