Türk Telekom Kablosuz Internet tarifelerini belirledi

0
talat
Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saat kablosuz internet TTWinet hizmeti 3.11 YTL olacak.
Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saatlik Internet erişimi için 1 Temmuz 2005'den geçerli olmak üzere KDV dahil, Özel İletişim Vergisi hariç yarım saat için 3.11 YTL tahsil edilecek. Bağlantı hizmeti kablosuz Internet sunulan kafelerden veya web sitesinden satın alınacak.

Hizmet şimdiye kadar ücretsiz olarak veriliyordu.

1 Temmuz'dan geçerli olan tarifelere göre bağlantı ücretleri ve kullanım şartları şöyle:

Yarım saatlik (30 Dakika) 3,11 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi24 saat)

1 (Bir) Saatlik 60 Dakika 5,32 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat)

2,5 (İki Buçuk) Saatlik (150 dakika)10,65 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat)

5 Saatlik (300 dakika) 18,19 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 Hafta )

30 Saatlik (1800 Dakika) 73,02 YTL
(İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 Ay)

kaynak: BT Dünyası
tarifeler: TTwinet

Görüşler

0
yilmaz
Bu tarife biraz pahalı değil mi?
0
386-DX
Gayet pahalı. Zaten çoğunlukla restoranlarda oturanlar vb. kullanıyor bu TTwinet'i.. Buna para verene kadar bir İnternet cafe'ye laptopumla giriveririm.
0
sundance
Bu bir de %15 OTV eklenmemiş hali :)

Bence saati 1 YTL güzel bir fiyat. Ayrıca Internet erişimi var Internet erişimi var. TTWinet noktalarının hepsi aynı bant genişliğinde mi? Bu bant genişliği ne? gibi sorular sözkonusu, malum dialup değil bu.
0
sundance
Bu bir de %15 OTV eklenmemiş hali :)

Bence saati 1 YTL güzel bir fiyat. Ayrıca Internet erişimi var Internet erişimi var. TTWinet noktalarının hepsi aynı bant genişliğinde mi? Bu bant genişliği ne? gibi sorular sözkonusu, malum dialup değil bu.
0
irfaN
Daha kablolu internet hizmetini veremeyen TT'nin kablosuz hizmet vermeye çalışmasını çok manasız buluyorum ki, fiyatlarda verdiği hizmet kalitesine göre çok abartılı. Bi söz vardır; "Tarla mı satıyosun a.k." diye. Aynen öyle.. Tarla mı satıyo TTelekom? Kablosuz internet bağlantısı için yaptığı yatırımı kablolu için yapsaydı, kablolu da olsa daha üst düzey bir hizmet alabilirdik.

Dün gece saat 04.00 sıralarında iş yerinden evime gittiğimde yine o acı veren görüntüyle karşılaştım. İnternetim yoktu!!! Tasarım yapacaktım, internetle o an için çok fazla bi işim yoktu. Gözünüzün önünde link lambasının yanıp sönmesine nasıl sinir olmazsınız ki ? Sabrettim meşhur 444 0375 i bu sefer aramadım. Arasm ne olcak ki ? yarım saat sonra yine gidecek.. Velhasıl-ı kelam, sabah 06,30 da hala internetim yoktu ve PC yi kapatıp yattım.


IP'm statik olduğu için bu tür sorun yaşıyor olabilirim belki. Bi de dinamiğe çevirrttircem önümüzdeki günlerde.. İş yerimde hiç sorun yok, evde sorun üstüne sorun.. Farklı TT bölgelerinden hizmet aldığım için birinin hizmeti kötü birinin iyi de olabilir..

Artık özürlü internet istemiyorum.
0
yilmaz
adsl bağlantısı için santral ile evin arasındaki mesafenin 3 km yi geçmemesi gerekiyormuş. 3 km yi aştığında bağlantı kopmaları oluyormuş.
0
bm
Esas haber su olurdu: "bunu baskasi yaptigi zaman hapse girmeyecek, oraya buraya basvurmasi gerekmeyecek artik hizmet satmak yasak degil, devlet engel olmayacak" (Iskembeden atiyorum, bu islerle ilgilenmeyi biraktim artik bu kanunlari filan bilmiyorum ben. Dogrusunu bilen varsa yazsin.)
0
axanc
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tek amaçları kar yapmak mı bunların ya!... yuhh bu fiyatlara!
0
yesari
Çok pahalı, Ankara'da sadece bazı alışveriş mekanlarında var, merkezi caddelere ve parklara hizmet vermeli. Ön ödemeli kontürün geçerlilik süresi sınırlı olmamalı. Ücret kesinlikle indirilmeli. Daha önce söylendiği gibi saati 1 ytl uygun bir fiyat.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

E-gineer :: Web Mühendislerinin Sitesi

SHiBuMi

Esasında e-gineer.com uzunca bir süredir yayında olan bir site. İçeriği genel olarak Web geliştiricilerini, özel olarak da PHP geliştiricilerini kapsıyor. Özellikle "PHP Hacker's Paradise" başlıklı yazı, bütün programcılar tarafından okunması faydalı bir "yol gösterici". En çok sevdiğim sözlerden birisi de bu siteye ait: "Web gurus know that speed of coding is much more important than speed of code"...

Phrack Efsanesi sona eriyor

o_ozardic

1985 yılından beri yayın yapmakta olan online Hacker dergisi Phrack 63. sayısıyla yayın hayatına son vereceğini duyurdu. Sitenin giriş sayfasında belirtildiğine göre dergi artık çıkmayacak, gerçek bir 64. sayı olmayacak, ancak dergi ekibi final sayısından sonraki iki yıl boyunca açık tutacak.

Jübile sayısında yayınlanmak üzere gönderilecek eserler için son kabul tarihi 10 Temmuz 2005 23:59 olarak belirtilmiş.

Google artık akademisyenlere de hizmet ediyor

loker

Google "'Şimdiye kada akademik dünyadan çok faydalandık şimdi sıra biraz da bizim bir karşılık vermemize geld"' dedi ve Akademik Araştırma Motorunu duyurdu... Beta olan hizmet açıklamaya göre reklamsız ve ücretsiz olarak devam edecek ve akademik referanslar, kütüphaneler ve benzeri kaynaklarda arama yapılmasına olanak sağlayacak.

Last.fm Mağduriyetinden Kullanıcı Sendikasına

FZ

Biraz önce Replikas’tan bir şarkı dinledim bilgisayarımda. Bu sırada MP3 oynatıcıma eklenmiş bir yazılım ise arkaplanda bunu last.fm sunucularına haber vermekle meşguldu.

Günün her anı milyonlarca kişi milyonlarca şarkı dinliyor, ve aynen benim bilgisayarımın yaptığı gibi onlarınki de bıkmadan usanmadan dinlenen bütün şarkıları last.fm‘e haber vermekte. Yani last.fm kullanıcısı olan her dinleyicinin müzik zevki kayıt edilmekte.

Bu ölçekte ve güncellikte bir müzik dinleme verisinin neler için kullanılabileceğini burada anlatmaya lüzum yok. Herhalde en önemli ve en çok karşılaştığımız kullanım alanı, müzik yapımcılarının ve reklamcıların, biriktirilen bu toplu zekayı kullanarak daha da iyi hedeflenmiş kitlelere ulaşmaları.

Fransa'da Sansür: 39 Usenet grubu engellendi!

sundance

Zeropaid'in haberine göre, Fransa'nın en büyük ISP'lerinden Free, tebliğ edilen bir mahkeme kararının ardından 39 Usenet haber grubuna erişimi altı aylığına engelledi.

Daha önce de Eylül ayında 14 haber grubuna erişim engelelenmişti.