Micros~1 Tuvalet İşine Girdi

0
FZ
Tüm zamanların en fantastik yazılım firması Microsoft bu yaz İngiltere'deki büyük açık hava festivallerinde kullanılmak üzere portatif bilgisayarlı tuvalet hazırlama çalışmalarına başladı.

iLoo kod adlı bu açıkhava tuvaleti üzerinde çalışan MSN UK ekibi sistemde düz ekran plasma monitör, kablosuz klavye ve yüksek hızlı kablosuz Internet erişimi bulunduğunu belirtiyor. MSN UK sözcüsü Matthew Whittingham bu tuvaleti "WWW.C" olarak ad isimlendirebileceğimizi belirtti. Pazar payını genişletmeye çalışan Microsoft'un bu son hamlesi bilgisayarcılar camiasında hayretle karşılandı.

Görüşler

0
crematorium
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~264721,00.asp

Bir de üzerinde ilginc web adresleri yazili olan tuvalet kagitlari olacakmis...:)
0
angeleous
Kusura bakmayin ama Micros~1 isin b*kunu cikardi demekten kendimi alamiyorum...
0
pulsar
Eveeet sonunda tam anlamı ile içine edebilecem demek ki
0
pulsar
Ama benim aklıma felaket senaryoları da gelmiyo da değil.
Mesela sifonun yukarı doğru iş görmesi ya da sifonu çekerken restart istemesi falan en iyisi uzak durmak aletten rezil olmak var işin ucunda aleme
0
malkocoglu
O zaman, tuvalet bozulursa, disari cikip, iceri tekrar girersek herhalde tuvalet calismaya baslar. :)
0
FZ
Büyük - 500.000 TL
Küçük - 250.000 TL
E-mail - 750.000 TL
Web - 1.000.000 TL
0
mentat
serdar turgut da bugun enteresan bi yorum yapmis konuyla ilgili.. he he
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/05/09/yazarlar/yazarlar210.html
0
crematorium
Değişik bir bakış açısı ama doğru olabilitesi yüksek sanırım! :)))
0
Challenger
Büyük ihtimalle tuvaletin kullanımı için de lisans almak gerekecek. Tek kullanıcılı tuvaletler için ayrı ücret, 5 kullanıcılı özel paketler falan... Büyük ihtimalle de tuvalet kağıdına da EULA' yı yazarlar.

BSA da sürekli denetlemelere gelir:
Dışarıdaki: Tak tak...
İçerdeki: Tamam birazdan çıkıyorum.
Dışarıdaki: Hayır çıkmanıza gerek yok. Biz BSA' dan geliyoruz. Lisans kontrolü yapacağız.
İçerdeki: Aha şimdi sı.tık!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft´tan Java´ya karşı yeni ataklar

elrond

Microsoft bu hafta yeni bir araç ile Java Developerları .Net platformuna davet ediyor. Microsoft J++'ın yeni sürümü Visual J#.Net.(Tam anlamıyla bir yükseltme sürümü kabul edemeyiz aslında) J# altında yazılan programlar tahmin edebileceğiniz(!) gibi, bildiğimiz Java VM'ler ile çalışmıyor. J#'ın amacı yeni kod bilgisi gerekmeden bildiğiniz Java kodları ile .Net platformunda çalışacak uygulamalar geliştirmek. Eskiden geliştirdiğiniz Java uygulamaları var ise bunları J# ta derleyip .Net` e taşımak mümkün olacak.

Windows Media Player 8 de Spyware Çıktı

polat

The Associated Press`in haberine göre Microsoft Windows XP ile beraber gelen Windows Media Player 8 kullanıcının büyük firmaların işine yarayacak bilgilerini bir listeye kaydediyor.

Microsoft, Windows media player`ın sadece download edilmiş DVD ve CD bilgilerini kaydettiğini , bununda kullanıcı için herhangi bir güvenlik sorunu teşkil etmeyeceğini açıkladı.Ayrıca Microsoft bu bilgileri satmayacaklarınıda ekledi.

Halbuki AP`nin bulduğu bu log dosyasında DVD ve CD infoları dışında büyük firmaların işine yarayacak birçok bilgi bulunyor.

İlgili haber. /Kaynak:www.inethaber.com

Microsoft Açıklaması Bir Yanılsama - Jon Maddog

murat09

Microsoft'un, kaynak kodlarını devletlere açacağını açıklamasından sonra karşı kamptan Linux International Başkanı Jon "maddog" Hall haftalık Bilişim Teknolojileri Gazetesi BThaber'e demeç verdi: "Microsoft eşliğinde Windows kaynak kodunu görmek, Saddam rehberliğinde kitle imha silahı aramaya benzer"

Windows`un koduna göz atmak ister misiniz?

larweda

Microsoft`un Internet Explorer ürününün Amerikan tekelcilik yasasına aykırı olduğu iddiası ile ilgili devam eden davanın son aşamasında, Internet Explorer`ın Windows`un temel bir bileşeni olduğu iddiasına karşı Amerikan Mahkemeleri Microsoft`tan işletim sistemlerinin kaynak kodlarını Amerikan Hükümeti ile paylaşması gerektiğine karar verdi. Microsoft`un bu karara olan itirazı geçerli olmazsa, Internet Explorer`ın gerçekten temel bir bileşen olup olmadığının incelenmesi için Microsoft sistem kodunu hükümete açmak zorunda kalacak.

Konu hakkında ayrıntılı haberler: Yahoo!, Slashdot, L.A.Times

Total Copy: Olması gerektiği gibi

sundance

Hep güzel Linux programlarından mı sözedeceğiz. Piyasada binlerce super Windows programları var, hatta birçoğu freeware hatta Open Source.

\r \r Bu konudaki en güzel sitelerden biri olan www.shellcity.net'de yeralan TotalCopy Windows makinaların yıllardır problemli olan Copy penceresine yenilik getiriyor. Herşeyden önce herhangibir dosya kopyalaması sırasında diğer makina kapansa, networkden düşse vs. geri geldiği anda kopyalamaya devam edebiliyorsunuz. Dahası ne hızda kopyalamay yapabileceğinizi bile o anda ayarlayabiliyorsunuz. Bence hiç kaçırmayın.