Opera 5 - Tarayıcı meselesi tamam, sıradaki!

0
butch
Uzunca bir süreden beri beklediğimiz Opera'nın yeni sürümünü indirdik - ki uzun sürmedi, çünkü sadece 2Mb - kurduk ve gördük ki artık "Şöyle adam gibi tarayıcımız olamadı bir türlü" diye dert yanmak için bir bahanemiz kalmadı.
Opera 5 Microsoft İnternet Explorer ı kullanmaya hepimizin bildiği sebeplerden dolayı yanaşmayan ve Netscape in dertlerinin sonsuza kadar bitmeyeceğini görenler için sanırım bütün dertlerin çözümü olacak. Neden mi? Öncelikle Opera bu üçü tarayıcının arasında en hızlı olanı, Linux sürümü var, bu zamana kadar ücretliyken artık tarayıcının tepesinde dönen bir reklamdan rahatsız olmayacaksanız artık ücretsiz, neredeyse her şey sorunsuz çalışıyor, sadece 2 Mb lık bir kurulum dosyası var ve bir sürü küçük hoş detay. Lafı fazla uzatmadan size bir küçük detay daha vereyim ve siz hemen gidin indirin en iyisi. Opera'nın bu sürümüne icq da eklemişler. http://www.opera.com

Görüşler

0
Lord
ilerliyen versiyonlari eger boyle giderse mukemmel olucak. Onerdigim butun poweruserlar operayI benimsediler ve IE yerine OperayI kullanmaya ba$ladILar,ancak bir tek bende ayarladIgIm halde turkce karakterleri gostermiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bu XML de neyin nesi ?

darkness

Kısa bir zaman öncesine kadar herhangi bir Veritabanı uygulamasından WEB üzerine bilgi aktarabilmek için ASP (Active Server Pages), OCX, DHTML gibi yöntemleri kullanıyorduk. Bu yöntemlerin her birinin birbirine göre avantaj ve dezavantajları vardı. ASP uygulamalarının geliştirilmesi kolay olmasına rağmen çok büyük kapasiteli sorgulamalarda pek de verimli çalışmadığı biliniyor.

Microsoft´tan Palladium Demosu

tongucyumruk

Microsoft Watch'ta çıkan habere göre Micros~1, mayıs ayında New Orleans'ta yapılacak WinHEC'te Palladium teknolojisinin demosunu yapacak. Palladium hakkındaki son haberlere göre Micros~1 trusted root'un adını "Nexus" olarak belirlemiş durumda. Palladium teknolojisinin Longhorn Server 2005 ile hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Not: Nexus ismi size de bilgisayarların insanları yediği filmlerden fırlamış gibi gelmiyor mu?

Firewallsuz bir Windows XP'i Internet'e Çıkartırsanız Ne olur?

sundance

BBC'de yayınlanan bu haber firewallsuz olarak Internet'e çıkartılan bir Windows XP'e ne olabileceğini gösteren bir videoya sahip.

Şimdi kim video indirip seyredecek diye endişe etmeyin, sadece 8 saniye sürüyor ;)

Tabi bunun dışında, ne gibi bilgisayar suçlularının neler yaptığı hakkında da bir eski hacker ile yapılan sohbet var.

Microsoft usülü Intellectual Property

Soulblighter

İki logo arasındaki 10 farkı bulun :)

Logo 1: http://www.imagine-msn.com/Spaces
Logo 2: http://www.ubuntulinux.org

Lindows'a ve daha nicelerine ismimi çağrıştırıyor diye davalar açan, ama aslında yaptığı bir çok şeyi aslında yapmayıp başkalarından araklayan Microsoft'un son hırsızlığı...

Buyrun buradan yakın!

MS Windows'un Kaynak Kodları Halka Açılacak Mı?

anonim

Rekabet kurallarını ihlal ettiği için AB Komisyonu ile başı dertte olan yazılım devi Microsoft, Windows işletim sisteminin kaynak kodlarından bir kısmını açarak "lisanslı" hale getireceğini bildirdi.

Microsoft'un yasal işlerden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Brad Smith, düzenlediği basın toplantısında, "Windows kaynak kodlarını da lisanslı yapacağız. Bu, program yazmak isteyen herkesin kodlara ulaşabilmesi anlamına geliyor. Umarım AB Komisyonu, yeni önerimizi göz önünde bulundurarak bir karar alır" dedi.

Kaynaklar: İnternet Haber, ITJungle