Linux´ta OfficeXP ve Photoshop 7

0
murat09
CodeWeavers Win32 uygulamalarını Linux'ta çalıştırmak isteyen kullanıcılar ve kurumlar için uygulamalar geliştiriyor. Crossover Office adlı set, şu anda 2.0 sürümünde ve Office XP (Outlook hariç), Adobe Photoshop, Microsoft Access ve Lotus uygulamalarını RedHat 9, Mandrake 9.0 ve SuSE 8.1 Linux dağıtımlarında çalıştırmanıza imkan tanıyor. Programın lisans ücreti ise 59$.

Görüşler

0
crematorium
İşte bana ofiste linux'a geçmek için bir fırsat! Bundan haberim yoktu doğrusu, çok teşekkürler murat09
0
tongucyumruk
Ufak bir düzeltme. Programın adı Cross Office Değil, Crossover Office olacak...
0
FZ
Düzeltildi. Teşekkürler.
0
crematorium
Trial Request yolladım, bakalım ne olacak, deneyip sonuçları bildiricem :)
0
murat09
Heyecanla bekliyoruz :-)
0
crematorium
Ben de heyecanla bekliyordum ama trial indikten sonra haberi tekrar okuyunca farkettim ki bende Debian 3 ve Mandrake 6 var :( Acaba şu bilgisayar dergisinin verdiği (CHIP'miydi neydi) RedHat işimi görür mü?
0
pulsar
Ben işi biraz daha yüzsüzlüğe vuruyor ve sql server for linux olursa eğer logo gibin muhasebe programlarını da linuxda çalıştırabileceğimizi belirterek bunun olmasını diliyorum.
0
acemi_
Aynı işi wine ile yapma imkani yok mu? Bunun Wine'dan ne gibi bir farki var?

0
barisozyurt
59 USD vermek gerekli tabi, ama para ödemeden önce denemek isteyenler yazilimin bu versiyonunu e-donkey networkunden de bulabilirler. 9.5 MB' lik bir sh dosyasi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

KDE 3 Çıktı

tongucyumruk

Özellikle Linux ile yeni tanışanların en çok kullandığı masaüstü ortamı olan KDE'nin 3. sürümü bugün duyuruldu... Yeni eklenen özellikler arasında yeni Print Management programı ve Konqueror'a gelen yeni DHTML desteği dikkat çekiyor. Bunun ddışında diğer KDE programları içinde yenilikler mevcut.

SLAX v5.0.4 duyuruldu

Soulblighter

SLAX Live-CD'lerin yeni sürümlerini duyurdu. Standard sürümün yanında KillBill sürümü ve Frodo sürümleri de güncellendi.

SCO/IBM Linux Savaşında İlk Raund´u IBM Kazandı

malkocoglu

Bilinmezlikten kendini "dava açarak" kurtarmaya uğraşan zavallı şirket SCO, IBM ile girdiği Linux savaşında ilk yarayı aldı.

IBM draws first blood in SCO Linux battle

Klaus Knopper ile röportaj

raistlinthewiz

Knoppix'in yaratıcısı ile yapılmış olan bir röportaj.
Knoppix hakkında oldukça yararlı bilgiler içermekte.
www.osnews.com/story.php?news_id=2305

Dizüstü bilgisayarınızda Linux!

larweda

Georgia, Amerika`daki Emperorlinux şirketi, bütün ayarlamaları yapılmış, donanım sürücüleri yüklenmiş, ve sorunsuz olarak linux yüklenmiş dizüstü bilgisayarlar pazarlıyor. IBM, Sony Toshiba ve Dell marka Laptop`lar ve Notebook`lar için istenilen dağıtımdan linux yükleyip, USB`sini, PCMCIA ethernet kartını ve modemini, ekran kartını(1600*1200 X gösterecek şekilde), ses kartını vs. ayarlayıp, hazır yüklenmiş halde satıyorlar. Sonra da 1 sene teknik destek hizmeti sağlıyorlar.