MS Exchange Uyumlu GNU/Linux

0
DJENGIN
Novell, yeni “Ximian® Connector for Microsoft Exchange” çözümüyle Linux masaüstü kullanıcılarının Microsoft Exchange 2000/2003’e erişimlerini sağlıyor. Bu yeni çözüm sayesinde Linux masaüstü kullanıcıları Microsoft Exchange’deki e-postalarına, takvimlerine, grup programlarına, adres defterlerine, görevlerine, klasörlerine ve taslaklarını erişip, bunları kolayca yönetebilme olanağına kavuşacaklar. Novell, ‘oneNet’ vizyonunun bir göstergesi olan ‘Ximian Connector for Microsoft Exchange 2003’ün, sayısı hızla artan kurumsal Linux masaüstü kullanıcılarının Exchange ile birlikte çalışma ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirtti. Ximian Evolution ile birlikte çalışan Ximian Connector for Microsoft Exchange, Linux tabanlı sistemlerle kişisel ve grup bilgi yönetimi çözümü sağlamış oluyor. Böylece Novell, farklı sistemleri birbirleriyle ilişkilendirerek kullanıcılara gereksinim duydukları kaynaklara istedikleri zamanda erişme olanağı tanıyor.
Ximian Evolution, Linux Journal tarafından “Favori e-posta İstemci” dalında 2003 Okuyucu Tercihi Ödülü’ne layık görüldü. Açık kaynak Ximian Evolution hızlı ve kolay kullanımlı uygulama halinde, e-posta, takvim ile kontak ve görev listesi yönetimini içeriyor.

Piyasaya sunulan Ximian Connector for Microsoft Exchange hakkında detaylı bilgiyi http://www.ximian.com/products/connector adresinden edinilebilir.

Görüşler

0
realist
Bence kesinlikle yılın haberi. Ximian Connector çıkalı yıl oluyor. Novell'a geçene kadar kimse duymuyor. "Büyük" olmak lazım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

CompTIA ve LPI İşbirliği

LPI-Turkey

Dünya bilgi teknolojisinin bağımsız sertifika sağlayıcısı CompTIA ve dünyanın lider Linux Sertifikasyon Organizasyonu, Linux Professional Institute (LPI), giriş seviyesi (LPIC-1) Linux sertifika programını standartlaştırmak amacıyla yaptıkları işbirliğini duyurdular.

OpenSUSE.org Yayında

vst

Daha önceden duyurduğumuz bir haberde Novell'in Suse'nin tüm kaynaklarını açacağını iletmiştik. Bugün Suse haber postalarında http://www.opensuse.org sitesinin yayına girdiği duyuruldu. Son sürümü indirebilirsiniz ve Bugzilla ile hata raporlarınızı iletebilirsiniz.

McDonald's da Linux'u Seçti

yuxel

Novell, dünyanın en büyük fast food zinciri McDonalds'ın , Almanya'daki yaklaşık 1.200 şubesinde Suse Linux kullanma kararı aldığını açıkladı.

Yılın Penguenleri Ödülleri Sahiplerini Bekliyor!

anonim

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Linux ve Özgür Yazılım Şenliği sırasında geçen yılki gibi bu sene de yılın penguenleri çeşitli dallarda ödül alacaklar. "Ödül almazsa olmaz" diye düşündüğünüz penguenleri aday göstermek icin http://senlik.linux.org.tr/odul_oneri.php adresinden öneride bulunabilirsiniz

Editörün notu: FM'i henüz kimse önermemiş

GNU/Linux çekirdeği, MS Windows'a mı benzemeye başladı?

anonim

SCOlastik düşünceye sahip insanlar, oralarda bir yerde hayatlarını hala sürdürüyorlar. Çok yakın bir arkadaşımdan (ki ben pek ZDNet takip etmem) aldığım haber linki beni değişik düşüncelere sevk etti.Yorumlarınıza açık.

Detaya inemeden şöyle bir gözattım. Paranoyak mıyım? Yoksa yeni bir oyun mu başlıyor? ZDNet haberi