İki Süper Linux Dağıtımı

0
sundance
Linux kurmak istiyorsunuz ama harddiskinizin ne idüğü belirsiz binlerce dosya ile dolmasını istemiyorsunuz, veya 486-33`ünüzün 250 Meg`lik harddiskine hiçbir Linux adam gibi çalışılabilir bir halde sığmıyor

Linux dünyasında çare tükenmez, hatta şanslı bile olabilirsiniz, çünkü VectorLinux ve Peanut Linux muhtemelen Pentium 200`ünüzde Mandrake`nin çalıştığından daha hızlı bu eski makinanızda çalışacaktır. Hem de sadece 180Mb`da ve 16 Mb hafıza ile. Çalışmak ki ne çalışmak, X-Windows, Netscape, Icq ve diğer bilimum gerekli programlar eşliğinde...Hem de hemen hiç bir konfigürasyon gerektirmeden

İlgili Yazılar

Linux´la İlgili Video-Yayın

St

IBM 30 Nisan ve 6 Mayıs'ta Linux'la ilgili bir webcast düzenliyor. IT yöneticilerinin neden Linux'u tercih ettiklerini hakkındaki webcasti canlı olarak izleyebilirsiniz. 30 Nisan´da, Türkiye saatiyle saat 18.00´de. Sakın geç kalmayın. Üyelik işlemlerinizi ise www.techonline.com adresinden yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınız:

Sakarya Üniversitesi Linux Seminerleri

mambo

Linux Kullanıcıları Derneği (LKD), üniversitelerde düzenlediği bağımsız konferanslar çerçevesinde 18.10.2003 Sakarya Üniversitesi’nde Linux seminerleri düzenliyor. Ayrıntılı bilgi için buraya

Slackware Linux Türkiye Açıldı!

anonim

Resmi Slackware Linux Türkiye temsilciliği www.slackware.org.tr adresinde açılmıştır. Tüm slackware fanatiklerine duyurulur.

Ücretsiz Linux CD Projesi

anonim

Oktay Altunergil tarafından kurulan ve Jeremy Hise, David Ky ve Emre Sağlam tarafından destek verilen Ücretsiz Linux CD Projesi, isteyen herkese ücretsiz Linux CD'si ulaştırmayı amaçlayan bir oluşum.

Linux ve Özgür Yazılım Sloganları Aranıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin yeni dönemdeki etkinliklerinde kullanmak için yeni görseller yaptırılması planlanıyor. Daha çok ve çeşitli görseller ile derneğin katıldığı etkinliklerde özgür yazılımın adını ve felsefesini daha fazla duyurabilmemiz mümkün olacak.

Görsel malzemelerin önemli bir parçası da slogan. Sloganların kısa ve öz olması, Türkçe olması, dağıtım bağımsız olması, herhangi bir firma ya da ürünü kötülememesi gerekiyor.

Sizlerden onu gören insanların ilgisini çekebilecek, özgür yazılıma ilişkin sloganlar istiyoruz. Önerilerinizi Tuxweet'teki başlığın altına yazabilirsiniz.