Kişiliğiniz Hangi İşletim Sistemine Benziyor?

0
anonim
Biraz komik ve ilginç, sebepleriyle birlikte hangi işletim sistemi olduğunuzu söyleyen bir test. Bence deneyin: http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php

Editörün Notu: Tahmin edin ben hangi işletim sistemi çıktım? ;-)

Görüşler

0
anonim
bana GNU/HURD dedi.
:)
0
FZ
Bana Windows XP dedi! Böaaa :-P
0
anonim
Bana da GNU/HURD dedi.
(Tüm soruları cevaplamadınız... dışında) birisi bunun yani GNU/HURD'ın bir açıklamasını yapabilir mi?

Sorum bu konu dışında...
0
redial
http://www.gnu.org/software/hurd/hurd.html
0
tongucyumruk
Böhüaaa... Ben Windows95'im bööeee

Bu arada:
if you ended up with GNU/HURD it means you didn't answer all the questions
0
redial
Himm, sanirim atlamisim bir soruyu, bu sefer win95 dedi,
simdi bunlar eksik soru olunca gnu/hard diyerek neyi ima etmeye calisiyorlar?

:D
0
FZ
Herhalde testi tamamlamamış olmana göndermede bulunmak istiyorlar. Malum GNU/Hurd çekirdeği de yıllardır üzerinde çalışılan ancak henüz `production´ sürümü çıkmamış, eksiklikleri olan ve ancak deneme amaçlı olarak kullanılabilen bir çekirdek. Gerçi Debian Hurd bağlamında Apache falan çalıştırdıklarını söylüyorlar ama ben bilemiyorum detayını.
0
sleytr
birçok soruda kendime uygun bi cevap bulamamış olmama kızarken birde winME dedi bana. aptal script nolcak!
0
inoxes
haydaaa nerden bildi 98 kullandığımı :)
0
inoxes
olacağı buydu tabi
körle yatan şaşı kalkar :)
0
redial
yahu bu script gidip bakmiyormu bu adam hangi tarayici ile geldi, nedir diye?
0
FZ
Sen konuyu biraz yanlış anladın sanırım ;-)
0
redial
yok yok, konuyu anladim da,
biraz hile katmamalarini anlayamadim :D :D
0
anonim
slackware diyor
son soruya bayildim :)
0
conan
YEEEAAAHHH!!!
I AM HP-UX !!!!! :)
You are still strng despite the passage of time. Though few understand you, those who do love you deeply and appreciate you
hahaah koptum yaw!

Old dog conan! :))))))
0
anonim
win95 :p
zahter
0
anonim
İnanın bana.. şaşırdım ama ....
PALm OS çıkyı hahah
0
murat09
Aman tengrim, AmigaOS çıkan var mı aranızda :-) Amiga nasıl başlatılıyordu bu arada? Amigada start çubuku nerdedir? Program Ekle Kaldır nerde? Exe ler amigada çalışır mı? USB desteği var mı? Allahallah :)
Sevgiler...
0
anonim
ilkinde soruların hepsini cevapladım ama GNU/HURD çıktı
sonra mesajı dikkate alarak tekrar hepsini cevapladım TRSDOS çıktı :))
garip diyerek tekrar yaptım OS/2 WARP çıktı

neyse çok geyik bişeymiş :)=
0
cK_Khakis
when was the last you showered? sorusunu yesterday dediğimde slackware,this morning dediğimde red hat,i'm still dripping dediğimde de HP-ux cikti.buradan cikarabildigim tek sonuc : conan sorulari cevaplarken bornoz giyiyomus :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.Net TV stüdyosundaki SİNEK vahşeti...

anonim

Geçen Çarşamba ilgiyle ve merakla beklediğimiz Fazlamesai.Net TV programının yeni bir bölümü yayınlandı. Önceden Boran Bey'in Emre bey'e sataşmaları (sen mcedit kullan, sen mozilla 1.0'sın, aloo sana pas attık ama heba oldu...) hoş anlar yaşatıyordu ama bu hafta olanların yanından bile geçmiyordu...

Emniyet Müdürlüğü E-Postalarımızı Gizlice İzliyor!

FZ

ANKA AJANSININ HABERİ: İzleme olayı şöyle ortaya çıktı: Emniyet'in mail kutusu dolunca, izlenen e-posta adreslerine yanlışlıkla, İstanbul Emniyet Müdürlüğü- Bilgi İşlem Müdürlüğü imzalı "mail kutunuz dolmuştur, boşaltınız" uyarı yazısı geldi. Sanat ve Hayat Dergisi'ne mail gönderen okurlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bu uyarı mailiyle karşılaştı. Bu mail nedeniyle e-posta'ların da adrese ulaştırılması da engellendi. Emniyet'in kişisel e-posta adreslerini izlediği yine Emniyet'in yanlışlığıyla ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, bir dergiye kişisel bilgisayarlar üzerinden gönderilen maillere karşılık kendi e-posta servisi üzerinden uyarı mailleri göndermesi üzerine polisin kişisel mailleri de izlediği öne sürüldü. ANKA'nın edindiği bilgiye göre, Sanat ve Hayat Dergisi'ne yazılarını ve görüşlerini mail yoluyla aktarmak isteyen okuyucular ilginç bir uygulamayla karşılaştı. Okuyucuların e-posta'ları derginin adresine ulaştırılamazken, bu kişilerin adreslerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı mailleri gönderildi.

Türkiye'nin en büyük bilgi işlem ağına sahip olan Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı e-posta adreslerini kendisine yönlendirerek, izlemeye aldığı böylece, bu adreslerden yapılan yazışmaların bir kopyasının, Bilgi İşlem Merkezi'nin sistemine kaydedildiği belirtildi. Bilgi İşlem Merkezinin sistemi dolunca, sistemin otomatik olarak, kullanıcılara bu uyarı maillerini gönderdiği kaydedildi.

Haberin tam metnini burada okuyabilirsiniz.

Editörün Yorumu: YORUM YOK!

Clippy`nin kayıp ikizi: Vigor

tongucyumruk

Microsoft'un dahiyane icadı Clippy'yi sanırım hepimiz tanırız. Kendisi her Microsoft Office açtığımızda "terli terli su içme" ve "yatmadan önce dişlerini fırçala" gibi hayatımızı kolaylaştıran ipuçları verir. Peki bunu kıskanan Linux kullanıcıları ne yapar?

Vigor için sadece Clippy'nin Vi için olanı demek yanlış olacaktır. Çünkü Clippy daha çok "iyi kedi yusuf" gibi davranırken Vigor çok daha "evil" bir ataçtır. Vi çalışırken kenarda durup işlerinizi "kolaylaştırmak" için elinden geleni ardına koymaz. Vigor ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak fikrin ilk çıktığı yer olan Userfriendly.org linkini de verelim tam olsun.

İtinayla Mancınık Yapmanın Sırları!

redogre

Mancınık yapmak için bile bir site var. www.trebuchet.com. Mancınık planları, neler gerekir, nasıl çalışır vs. Hatta birde mancınık tasarımı programı bile var. Gayet profesyonel ve mühendis işi.

Bu siteyi nerden bulduğuma gelince: "Trebuchet neydi yaw, du bi trebuchet.com yaziim" :)))

Çamaşır makinanızı Linux'a terfi ettirin !

anonim

Fosfatsız, 30-90 derecede çamaşır yıkama işlemleriniz de makinanız için ideal çözüm şimdi 7 kg.lık ambalajda :)
http://www.roesch-swiss.ch/en/detergent/L-neu!LinuxVollwaschmittel.htm