Das Keyboard - Über Geeks

0
darkhunter
Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.
Tamam, karanlık bir ortamda tuşları görmeden yazabiliyorum ama Das Keyboard'ın pratik anlamı konusunda pek bir fikrim yok doğrusu.

Belki sahip olduğunuz klavye hakimiyetini diğerlerinin görmesini de sağlayabilirsiniz, böylece karizma katsayınız artar. Ne de olsa bilinmezlik ilgi uyandırır...

Ya da win tuşlarının yerine penguen kafaları çizip öyle kullanabiliriz :)

Uçuk kaçık fikirleri olanlara...

Görüşler

0
sametc
hakikaten super ve sahane bir fikir :)...........

turkiye'de boyle birsey ? yok....
0
oeylem
Normal klavye ve saf asetonda buyuk ihtimalle aynı sonucu verir.
Herseyi devletten beklememek lazım tabi :)
0
pirx
bunu alan adam kime ne ispatlama çabasında olacak acaba? "bakınız 100 küsur tuşlu q klavyeyi yutmuş bulunmaktayım" , aferin.
0
FZ
10 parmak yazmayı öğrenmenin en basit yolu. Tabii ThinkGeek'teki pek çok malzemede olduğu gibi bunu da fiyatı fahiş o ayrı.
0
Soulblighter
Aslında daha ucuz olması lazım. Sonuçta klavye tuşları üzerine letraset yazıları yapıştırıp üzerilerine kalkmasınlar diye özel solüsyonlar sürüyorlar. Bunların hepsi maliyet. Ama bu klavyede yazı yok. Solüsyonda kullanılmıyor. Daha ucuz olması lazım :) Çok mu Türk mantığıyla düşünüyorum ne :)
0
yilmaz
bu arkadaş yazıların üstünü özel bir solusyonla boyamış ondan pahalı :D herhalde
0
irfaN
Tam benlik bu klavye. 11 parmak TR F kullananların tercih edeceği bişey olmuş. Üzerine Japon alfabesi işlemek lazım :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Windows Masaüstüne Hazır mı?

tongucyumruk

Özellikle geek'ler ve high-end server yöneticileri tarafından sıkça tercih edilen işletim sistemi Windows XP masaüstüne inmeye hazır mı? OSNews bu konuda detaylı bir inceleme yapmış ve Windows XP'nin masaüstünde yaygınlaşabilmek için yapması gerekenleri sıralamış. İnanıyorum ki eğer Bill Gates bu yazıda bahsedilen sorunların altından kalkabilirse 2-3 yıl içinde herkes masaüstünde Windows XP kullanabilecek. O zamana kadar ne yazıkki kerneller, makefile'lar ve apt-get gibi şeylerle kaplı ve her yönden yetersiz bazı işletim sistemlerini kullanmaya devam etmemiz gerekiyor.

Not: RTFM, RTMF, FTMR...

Windows 2000 Linux’a karşı...

X-cise

BBSpot.Com İşletim Sistemi Karşılaştırması...

BBSpot bugüne kadar adil ve dürüst yazılarıyla, büyük bir güven ve saygı kazanmıştır. Donanım ve yazılım tanıtımları ile de aynı geleneği devam ettiriyoruz. Diğer teknik siteler sizleri gereksiz ayrıntılı “teknik detaylar” ile boğarlar. Hatta, test ederken, bahsettikleri programları ve donanımları kesin kullanmışlardır. Burada, BBSpot’da, bu teknik şeyler, kendi düşüncelerimizi eklememizi engellemez.

Bu gün Windows 2000 ve Linux’u kafa kafaya yarıştırıyoruz ve böylece teknik olarak kimin daha mükemmel olduğunu anlamaya çalışıyoruz...

Ey sunucu, elma dersem çık, armut dersem çıkma

robin

Kuzey Carolina Üniversitesi'nde 4 yıldır kayıp olan bir sunucu bulundu.

Sistem yöneticileri kabloyu takip ettiklerinde duvarda oda olmayan bir kısma girdiğini görmüşlerdi. Sunucunun olduğu yeri işçilerin yanlışlıkla duvar örerek kapattığı anlaşıldı. İlginç olan ise bu 4 yıl süresince sunucunun tek bir paket kaybetmemiş olması. :)

'05 Personel Performans Değerlendirmesi: Fena Değil Ama Daha Çok Çalışmalısın!

FZ

Daha önce de bazı eserleri sebebi ile kendisinden bahsettiğimiz Peter Norvig, 2005'in Dünya Fizik Yılı kabul edilmesi sebebi ile Einstein'ın 1905 yılında, çalıştığı patent ofisindeki amiri tarafından gerçekleştirilen performans değerlendirme sonuçlarını yayımlamış.

Kaynak: http://radar.oreilly.com/