Das Keyboard - Über Geeks

0
darkhunter
Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.
Tamam, karanlık bir ortamda tuşları görmeden yazabiliyorum ama Das Keyboard'ın pratik anlamı konusunda pek bir fikrim yok doğrusu.

Belki sahip olduğunuz klavye hakimiyetini diğerlerinin görmesini de sağlayabilirsiniz, böylece karizma katsayınız artar. Ne de olsa bilinmezlik ilgi uyandırır...

Ya da win tuşlarının yerine penguen kafaları çizip öyle kullanabiliriz :)

Uçuk kaçık fikirleri olanlara...

Görüşler

0
sametc
hakikaten super ve sahane bir fikir :)...........

turkiye'de boyle birsey ? yok....
0
oeylem
Normal klavye ve saf asetonda buyuk ihtimalle aynı sonucu verir.
Herseyi devletten beklememek lazım tabi :)
0
pirx
bunu alan adam kime ne ispatlama çabasında olacak acaba? "bakınız 100 küsur tuşlu q klavyeyi yutmuş bulunmaktayım" , aferin.
0
FZ
10 parmak yazmayı öğrenmenin en basit yolu. Tabii ThinkGeek'teki pek çok malzemede olduğu gibi bunu da fiyatı fahiş o ayrı.
0
Soulblighter
Aslında daha ucuz olması lazım. Sonuçta klavye tuşları üzerine letraset yazıları yapıştırıp üzerilerine kalkmasınlar diye özel solüsyonlar sürüyorlar. Bunların hepsi maliyet. Ama bu klavyede yazı yok. Solüsyonda kullanılmıyor. Daha ucuz olması lazım :) Çok mu Türk mantığıyla düşünüyorum ne :)
0
yilmaz
bu arkadaş yazıların üstünü özel bir solusyonla boyamış ondan pahalı :D herhalde
0
irfaN
Tam benlik bu klavye. 11 parmak TR F kullananların tercih edeceği bişey olmuş. Üzerine Japon alfabesi işlemek lazım :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Şaka Gibi...

parsifal

Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

larweda

Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

BSD mi daha iyidir GNU/Linux mu?

syntor

Fazlamesaiciler içinde GNU/Linux sevenler de var BSD sevenler de. Peki hangisi daha üstün? Tabii ki BSDciler BSD, GNU/Linuxçular GNU/Linux diyecektir.

Bu konuya farkli bir açıdan yaklaşan bir arkadaş BSD nin üstünlüğünü burada ispatlamış :)