Das Keyboard - Über Geeks

0
darkhunter
Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.
Tamam, karanlık bir ortamda tuşları görmeden yazabiliyorum ama Das Keyboard'ın pratik anlamı konusunda pek bir fikrim yok doğrusu.

Belki sahip olduğunuz klavye hakimiyetini diğerlerinin görmesini de sağlayabilirsiniz, böylece karizma katsayınız artar. Ne de olsa bilinmezlik ilgi uyandırır...

Ya da win tuşlarının yerine penguen kafaları çizip öyle kullanabiliriz :)

Uçuk kaçık fikirleri olanlara...

Görüşler

0
sametc
hakikaten super ve sahane bir fikir :)...........

turkiye'de boyle birsey ? yok....
0
oeylem
Normal klavye ve saf asetonda buyuk ihtimalle aynı sonucu verir.
Herseyi devletten beklememek lazım tabi :)
0
pirx
bunu alan adam kime ne ispatlama çabasında olacak acaba? "bakınız 100 küsur tuşlu q klavyeyi yutmuş bulunmaktayım" , aferin.
0
FZ
10 parmak yazmayı öğrenmenin en basit yolu. Tabii ThinkGeek'teki pek çok malzemede olduğu gibi bunu da fiyatı fahiş o ayrı.
0
Soulblighter
Aslında daha ucuz olması lazım. Sonuçta klavye tuşları üzerine letraset yazıları yapıştırıp üzerilerine kalkmasınlar diye özel solüsyonlar sürüyorlar. Bunların hepsi maliyet. Ama bu klavyede yazı yok. Solüsyonda kullanılmıyor. Daha ucuz olması lazım :) Çok mu Türk mantığıyla düşünüyorum ne :)
0
yilmaz
bu arkadaş yazıların üstünü özel bir solusyonla boyamış ondan pahalı :D herhalde
0
irfaN
Tam benlik bu klavye. 11 parmak TR F kullananların tercih edeceği bişey olmuş. Üzerine Japon alfabesi işlemek lazım :-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

En Güzel Linux: Ne Pardus, Ne Debian, Ne Red Hat

FZ

Ciddi görünümlü bir PC Windows, yakışıklı ve havalı bir Apple bir araya gelir ve muhabbete girerse, sonra da ortama çekici mi çekici Linux katılırsa acaba ne olur?

En güzel Linux işte bu Linux. Maceranın devamı da burada.

Not: Altyazı ya da dublaj için gönüllü olan? ;-)

Emniyet Müdürlüğü E-Postalarımızı Gizlice İzliyor!

FZ

ANKA AJANSININ HABERİ: İzleme olayı şöyle ortaya çıktı: Emniyet'in mail kutusu dolunca, izlenen e-posta adreslerine yanlışlıkla, İstanbul Emniyet Müdürlüğü- Bilgi İşlem Müdürlüğü imzalı "mail kutunuz dolmuştur, boşaltınız" uyarı yazısı geldi. Sanat ve Hayat Dergisi'ne mail gönderen okurlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bu uyarı mailiyle karşılaştı. Bu mail nedeniyle e-posta'ların da adrese ulaştırılması da engellendi. Emniyet'in kişisel e-posta adreslerini izlediği yine Emniyet'in yanlışlığıyla ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, bir dergiye kişisel bilgisayarlar üzerinden gönderilen maillere karşılık kendi e-posta servisi üzerinden uyarı mailleri göndermesi üzerine polisin kişisel mailleri de izlediği öne sürüldü. ANKA'nın edindiği bilgiye göre, Sanat ve Hayat Dergisi'ne yazılarını ve görüşlerini mail yoluyla aktarmak isteyen okuyucular ilginç bir uygulamayla karşılaştı. Okuyucuların e-posta'ları derginin adresine ulaştırılamazken, bu kişilerin adreslerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı mailleri gönderildi.

Türkiye'nin en büyük bilgi işlem ağına sahip olan Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı e-posta adreslerini kendisine yönlendirerek, izlemeye aldığı böylece, bu adreslerden yapılan yazışmaların bir kopyasının, Bilgi İşlem Merkezi'nin sistemine kaydedildiği belirtildi. Bilgi İşlem Merkezinin sistemi dolunca, sistemin otomatik olarak, kullanıcılara bu uyarı maillerini gönderdiği kaydedildi.

Haberin tam metnini burada okuyabilirsiniz.

Editörün Yorumu: YORUM YOK!

Özgür yazılımı anlamaya daha çok yolumuz var!

fkoksal

Bugün gözüme bir blog girdisi takıldı. Blog sahibi "Açık kaynak" hakkında bilgi vermek istemiş. Yazının bir bölümünü paylaşmak istedim.

...Açık Kaynak yazılımların diğer bir ortak özelliği de ücretsiz dağıtılmasıdır. İlk açık kaynaklı yazılım 1998 yılında Netscape tarafından yayınlanan Navigator‘dür ve Mozilla adı altında lisanslanıp dağıtılmaya başlanmıştır...

Buradan buyrun

Linux ve Bira

e2e

Newsforge.com, "Linux ve bira" başlığı altında, "Favori biranız hangisi" adlı bir anket yapmış.

Aralarında, Richard M. Stallman, Alan Cox, Eric Allman, Fyodor, Eric S. Raymond, Michael Tiemann, Andrew Morton gibi isimlerin de yeraldığı anket sonuçları ilginç :)

Editörün Notu: Stallman'ın cevabını okudum mu? Okudum. Şaşırdım mı? Hayır! ;) Ayrıca yorumda geçen "Hackers" kitabı FM'de daha önce tanıtılmıştı, bilginize.

İtinayla Mancınık Yapmanın Sırları!

redogre

Mancınık yapmak için bile bir site var. www.trebuchet.com. Mancınık planları, neler gerekir, nasıl çalışır vs. Hatta birde mancınık tasarımı programı bile var. Gayet profesyonel ve mühendis işi.

Bu siteyi nerden bulduğuma gelince: "Trebuchet neydi yaw, du bi trebuchet.com yaziim" :)))