Linux: Amerikan bilgisayarlarına Avrupa'dan gelen tehdit

0
tongucyumruk
Hayatım boyunca hiç 15 dakka kesintisiz gülmedim ben realist - 3 Temmuz 2006 19:23

Bu haberi yazmak için önce birçok şekil düşündüm. Bir hikaye şeklinde, yazıda yazanları destekler görünür bir şekilde veya bu sitenin geçmişinde buna benzer örneklerden alıntılar yaparak haberi yazmaya çalıştım. Sonunda pes ettim. Sadece bağlantıyı veriyor ve kaldığım yerden gülmeye devam ediyorum...

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney. Tristan Shuddery - 20 Nisan 2006 - 01:06

Görüşler

0
newman
Comedy Central kanalinda cikan (Pzt - Pers.) "Colbert Report" diye politik bir talk-show var. Uslubu tam boyle :).
0
yilmaz
şurası harika Anonymous wrote: too bad ShelleyTheRepublican.com blogs is hosted on linux as shown by the nmap port scanner. Shelley wrote: Sorry, I think you are a liar. Me and linux hosting? Never!
0
ttk
Eğer bu mantık tutarsa ve tutarlı olarak uygulanırsa Usame'nin amerikalıları yoketmek için sadece yemek yemeye devam ediyor olması bile yeterli olacaktır.
0
sundance
Çok yoruma da gerek yok, ya bu bir mizah yazısı ya da redneckler bilgisayar diye bir şey olduğunu keşfetti yakın zamanda.

FreeBSD'i duysa ne yapardı acaba?
0
Challenger
Webmaster wrote:
Site Statistics
Operating Systems
Versions Hits Percent

(İstatistikler verilmiştir)

There are way to much Linux and Mac users here.
Please leave now. We don’t want you here. You damn commies!

Koptum :D
0
realist
Sitenin tamamını inceleyince Ferhan Şensoy zekasına sahip birinin hepimizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Bakınız OpenBSD için neler demiş:
Before new software is added to OpenBSD, the American government checks each and every line of code, to keep us all free of Chinese viruses and the like. Isn’t that such a selfless act!! Why can’t other nations see the good intentions of the American government, and follow their example?

http://www.shelleytherepublican.com/2006/06/18/openbsd-open-source-the-way-it-should-be.aspx
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye'de bir sistem hikayesi

fsniper

Birkaç gün önce elektronikçi olan ve bilgisayar teknisyenliği de yapan bir arkadaşımın çağrısıyla Türkiye Sanayiciler Odasının bir şubesine ADSL bağlantısı yapmak üzere gittik. Oraya vardığımızda tam bir "Sistem Yönetimi Kabusuyla" karşılaştım.

Shakespeare Programlama Dili

FZ

Dünya edebiyatında önemli bir yeri olan Shakespeare'în üslubunu sevin ya da sevmeyin, yarattığı etki ve kalıcılığı tartışılmaz. Rama'da, ürettiği robotlara Shakespeare oynatan dahi mühendis gerçek bir karakter olsaydı (ki aslında hiç yok diyemeyiz) herhalde Shakespeare programlama dilini görseydi bıyıkaltından gülerdi.

Peki bu dil neye benziyor? Değişkenler Shakespeare oyunlarından alınma, sahneye giriyorlar, birbirlerine bir şeyler söyleyerek değer yüklüyorlar. Mesela negatif değer yüklemeniz için karakterlerden biri Hamlet'e hakaret ediyor. Bu kadarla kalsa iyi!

Vista Üçlüsü

parsifal

Pek çok alanda meşhur üçlüler vardır.
Bu sefer ki üçlümüz çok farklı bir alanda...
İşte karşınızda Windows Vista Üçlüsü

Penguen Cafe

anonim

Saat gecenin 02:18'i olmuş ve ben hala skyrunner ile tırmalıyorum, neden tırmalıyorum ki ? Findows kullansam gayet güzel çalışacak.
Ama yoook... ben kaşındım, Taksim'de Penguen Cafe diye bir internet kafe açıcam diye ben tutturdum, makinalara linux yükleyip, linux kullanımını arttırıcam diye ben tutturdum, hah işte... uğraşıp duruyorum.

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."