Linux: Amerikan bilgisayarlarına Avrupa'dan gelen tehdit

0
tongucyumruk
Hayatım boyunca hiç 15 dakka kesintisiz gülmedim ben realist - 3 Temmuz 2006 19:23

Bu haberi yazmak için önce birçok şekil düşündüm. Bir hikaye şeklinde, yazıda yazanları destekler görünür bir şekilde veya bu sitenin geçmişinde buna benzer örneklerden alıntılar yaparak haberi yazmaya çalıştım. Sonunda pes ettim. Sadece bağlantıyı veriyor ve kaldığım yerden gülmeye devam ediyorum...

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney. Tristan Shuddery - 20 Nisan 2006 - 01:06

Görüşler

0
newman
Comedy Central kanalinda cikan (Pzt - Pers.) "Colbert Report" diye politik bir talk-show var. Uslubu tam boyle :).
0
yilmaz
şurası harika Anonymous wrote: too bad ShelleyTheRepublican.com blogs is hosted on linux as shown by the nmap port scanner. Shelley wrote: Sorry, I think you are a liar. Me and linux hosting? Never!
0
ttk
Eğer bu mantık tutarsa ve tutarlı olarak uygulanırsa Usame'nin amerikalıları yoketmek için sadece yemek yemeye devam ediyor olması bile yeterli olacaktır.
0
sundance
Çok yoruma da gerek yok, ya bu bir mizah yazısı ya da redneckler bilgisayar diye bir şey olduğunu keşfetti yakın zamanda.

FreeBSD'i duysa ne yapardı acaba?
0
Challenger
Webmaster wrote:
Site Statistics
Operating Systems
Versions Hits Percent

(İstatistikler verilmiştir)

There are way to much Linux and Mac users here.
Please leave now. We don’t want you here. You damn commies!

Koptum :D
0
realist
Sitenin tamamını inceleyince Ferhan Şensoy zekasına sahip birinin hepimizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Bakınız OpenBSD için neler demiş:
Before new software is added to OpenBSD, the American government checks each and every line of code, to keep us all free of Chinese viruses and the like. Isn’t that such a selfless act!! Why can’t other nations see the good intentions of the American government, and follow their example?

http://www.shelleytherepublican.com/2006/06/18/openbsd-open-source-the-way-it-should-be.aspx
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yaratıcı Şakalar

meddah

Paul Graham Hackers & Painter kitabında programcıların bir bayramı olsa bunun 1 Nisan tarihi olacağını söyler. Çünkü programcılar neşe dolu ve yer yer muzır davranışlar içinde olan insanlardır. Bu anlamlı günde kimler şakaladı kimler şakalandı....

Das Keyboard - Über Geeks

darkhunter

Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.

Süper matematikçi sonsuz asal sayıyı keşfetti

coskung

Matematik alanındaki buluşlarıyla bilim dünyasının "Süper Matematikçi" unvanını verdiği Samsunlu matematik öğretmeni Aydın Cerit, son olarak sonsuz asal sayıyı keşfettiğini bildirdi

Windows Masaüstüne Hazır mı?

tongucyumruk

Özellikle geek'ler ve high-end server yöneticileri tarafından sıkça tercih edilen işletim sistemi Windows XP masaüstüne inmeye hazır mı? OSNews bu konuda detaylı bir inceleme yapmış ve Windows XP'nin masaüstünde yaygınlaşabilmek için yapması gerekenleri sıralamış. İnanıyorum ki eğer Bill Gates bu yazıda bahsedilen sorunların altından kalkabilirse 2-3 yıl içinde herkes masaüstünde Windows XP kullanabilecek. O zamana kadar ne yazıkki kerneller, makefile'lar ve apt-get gibi şeylerle kaplı ve her yönden yetersiz bazı işletim sistemlerini kullanmaya devam etmemiz gerekiyor.

Not: RTFM, RTMF, FTMR...

Ülkemin insanı....

anonim

Pasaportumun süresini nasıl uzatabilirim diye google.com`da bir arama yaptım. İkinci link Paris konsolosluğumuzundu. Çok ilginç hazırlamışlar sayfayı görmenizi tavsiye ederim... Bu mesajı yazarken bir yandan da müziği dinliyordum... Gene de ben bu ülkenin insanlarını çok seviyorum. Hayatı böyle neşeli geçirebildikleri için.
Adres : T.C Paris Konsolosluğu
Not: Müzik için biraz beklemeniz tavsiye edilir...
"Daracık daracık sokaklar,senin pasaportun zor uzar" :)