Linux: Amerikan bilgisayarlarına Avrupa'dan gelen tehdit

0
tongucyumruk
Hayatım boyunca hiç 15 dakka kesintisiz gülmedim ben realist - 3 Temmuz 2006 19:23

Bu haberi yazmak için önce birçok şekil düşündüm. Bir hikaye şeklinde, yazıda yazanları destekler görünür bir şekilde veya bu sitenin geçmişinde buna benzer örneklerden alıntılar yaparak haberi yazmaya çalıştım. Sonunda pes ettim. Sadece bağlantıyı veriyor ve kaldığım yerden gülmeye devam ediyorum...

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney. Tristan Shuddery - 20 Nisan 2006 - 01:06

Görüşler

0
newman
Comedy Central kanalinda cikan (Pzt - Pers.) "Colbert Report" diye politik bir talk-show var. Uslubu tam boyle :).
0
yilmaz
şurası harika Anonymous wrote: too bad ShelleyTheRepublican.com blogs is hosted on linux as shown by the nmap port scanner. Shelley wrote: Sorry, I think you are a liar. Me and linux hosting? Never!
0
ttk
Eğer bu mantık tutarsa ve tutarlı olarak uygulanırsa Usame'nin amerikalıları yoketmek için sadece yemek yemeye devam ediyor olması bile yeterli olacaktır.
0
sundance
Çok yoruma da gerek yok, ya bu bir mizah yazısı ya da redneckler bilgisayar diye bir şey olduğunu keşfetti yakın zamanda.

FreeBSD'i duysa ne yapardı acaba?
0
Challenger
Webmaster wrote:
Site Statistics
Operating Systems
Versions Hits Percent

(İstatistikler verilmiştir)

There are way to much Linux and Mac users here.
Please leave now. We don’t want you here. You damn commies!

Koptum :D
0
realist
Sitenin tamamını inceleyince Ferhan Şensoy zekasına sahip birinin hepimizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Bakınız OpenBSD için neler demiş:
Before new software is added to OpenBSD, the American government checks each and every line of code, to keep us all free of Chinese viruses and the like. Isn’t that such a selfless act!! Why can’t other nations see the good intentions of the American government, and follow their example?

http://www.shelleytherepublican.com/2006/06/18/openbsd-open-source-the-way-it-should-be.aspx
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Seks takıntılı bot ya da Yatay Zeka 2008

sundance

2003 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kendisi ile tanışma şansı bulduğumuz Dr. Richard Wallace'ın yapay zeka üzerine araştırmaları ve meşhur botu A.L.I.C.E. birçok kişinin malumu. Kendisiyle uzun süre geçiren bazı arkadaşlarımız, birçok kişiyle olan sohbetlerinden daha doyurucu olduğunu bile itiraf etmişlerdir.

Peki ya Noel Baba rolü yapan bir botun şişkoluğu yüzüne vurulunca sinirlenip, konuyu oral sekse getirmesine ne demeli? Yapay zeka diyemeyeceğimiz kesin.
Sitedeki yorumlardan öğrendiğimiz kadarıyla firma hala botun niye sapıttığını araştırıyormuş :)

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.

Bir Dosyadan Klasör Olmaz Demeyin!

murat09

Bu Micros~1 XP´de yine JPGlerle işim gereği uğraşırken tekrar bir hata buldum. Gerçi fark edeli epey oluyor ama yeniden önüme çıkınca, belki yazılmamıştır diye düşündüm. Adamlar aslında iyiler, sitelerindeki makalelerde epey bir yol gösteriyorlar bu sorunlar icin (3 makalede uzun uzun 'ayrılmış aygıt adları' dosyalarının nasıl isimlerinin değiştirileceğini anlatmışlar). Ama ikide bir cıkarılan Service Pack'lerde bu hataları düzeltmek nedense akıllarına gelmiyor.
Bu görüntü Xp Pro. Corp. Edition + SP1 yüklü bir makinada, JPEG dosyasının ismini değiştirmek için F2 tuşuna bastıktan sonra alınmıştır. XP, salt okunur resim dosyalarının ismini değiştirmeye kalkarsak hep bu hatayı veriyor. Gerçi ismini değiştiriyor ama hata hatadır, değil mi. Son kullanıcıyı düşündüğünüzde, saç baş yoldurur bu sorunlar.
Saygılar.

Özgür yazılımı anlamaya daha çok yolumuz var!

fkoksal

Bugün gözüme bir blog girdisi takıldı. Blog sahibi "Açık kaynak" hakkında bilgi vermek istemiş. Yazının bir bölümünü paylaşmak istedim.

...Açık Kaynak yazılımların diğer bir ortak özelliği de ücretsiz dağıtılmasıdır. İlk açık kaynaklı yazılım 1998 yılında Netscape tarafından yayınlanan Navigator‘dür ve Mozilla adı altında lisanslanıp dağıtılmaya başlanmıştır...

Buradan buyrun

3. Bilişim Teknolojileri Şenliği (Ama ne şenlik!) ;-)

FZ

Önce Nefise Karatay isimli özel ve güzel mankenimizle bir söyleşi. Ardından kambersiz düğün olur mu düsturu uyarınca Hıncal Uluç. Tabii bununla kalmıyor, o şimdi bilgisayarcı canı neler ister kıvamında bir başka etkinlik: Tuğba Ekinci'nin şarkılarıyla katılacağı (!) bir söyleşi. Daha derin mevzularla ilgileniyorsanız değerli astrolog (!!) Yasemin Boran ile astro yaşam (???) söyleşisi. Tüm bunlara ek olarak da yılın en "has" bilişimcileri ödül töreni, Ziynet Sali'nin katılımları ile...

Hayır hayır MTV, Kral TV, Şamdan, Gala, vs. magazin ödül töreninden bahsetmiyoruz. Kadir Has Üniversitesi 3. Bilişim Teknolojileri şenliği yapıyormuş, o bağlamda bir etkinlik. Şahsen bir "bilişimci" olarak Tuğba Ekinci, Nefise Karatay, Didem Taslan ve diğer katılımcılarla samimi bilişim sohbetleri gerçekleştirmeyi istiyorum, kaçırılmaması gereken bir etkinlik diye düşünüyorum :-P