Vista'nın Kaynak Kodu

0
darkhunter
Digg'de dolaşırken eğlenceli bir tersine mühendislik denemesi gözüme çarptı. Öyle komik başlığı altında yayınlandığına da bakmayın ;)

Görüşler

0
cross_fire
"runInternetExplorer7" fonksiyonu hoşuma gitti :)
0
starsailor
:D cok guzel ama bide buna copyMacOsCapabilities()
fonsiyonunda eklemek lazim....
0
desenturk
en başta

#include "osx_tiger_features.h";

satırı var zaten :D
0
Tarık
tersine mühendislik? bu derece tersine mühendislik heralde ancak "komik" başlığı altında olabilirdi. teşekkür ediyoruz...
0
cuxticom
Demek ki vistanın XP den tek farkı ie explorer 7 imiş. Şimdi anladım bu vistayı yapmak için niye bu kadar uğraştıklarını
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.

İtinayla Mancınık Yapmanın Sırları!

redogre

Mancınık yapmak için bile bir site var. www.trebuchet.com. Mancınık planları, neler gerekir, nasıl çalışır vs. Hatta birde mancınık tasarımı programı bile var. Gayet profesyonel ve mühendis işi.

Bu siteyi nerden bulduğuma gelince: "Trebuchet neydi yaw, du bi trebuchet.com yaziim" :)))

PENGUEN Dergisi ve GNU/Linux

FZ

PENGUEN mizah dergisinin son sayısında (5 Mayıs 2005) Selçuk Erdem'in bir karikatürü var, yan yana oturmuş kız ile adam, adam kıza yazıyor: "Aşkım, modem ışığım, Google'da aradım ismini, dedi do you mean güzeller güzeli, sensiz 56K senle ADSL geldi, USB 2.0 derken, kablosuz derken, senin her gülüşün forwardlanırken, ben ayakizinde GNOME teması, çıkmasın sayfa bulunamadı hatası".

Debian listelerinde fırtına gibi esen, şenlik afişleri hazırlayan karikatüristimizin bu son darbesi mizah dünyasına bomba gibi düşerken "GNU/Linux her yerde!" sloganı yankılanmaya devam ediyor :)

Hangi Balık Hangi Balığı Yer Sizce?

sundance

Hayat çok eğlenceli... Bir tarafta ticari kaygı ile artı değer oluşturmaya çalışan birileri, bir diğer tarafta ise keyif için, hobi olarak bildiğini okuyan deliler.

Klasik yazılım firmaları yavaş yavaş karakterlerini değiştirirken, açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren kişiler yavaş yavaş şirketleşmeye, belki yazılımları için değil, ama verdikleri destek hizmetleri için para almaya ve gün geçtikçe daha büyük projelere imza atmaya başladılar.

Seks takıntılı bot ya da Yatay Zeka 2008

sundance

2003 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kendisi ile tanışma şansı bulduğumuz Dr. Richard Wallace'ın yapay zeka üzerine araştırmaları ve meşhur botu A.L.I.C.E. birçok kişinin malumu. Kendisiyle uzun süre geçiren bazı arkadaşlarımız, birçok kişiyle olan sohbetlerinden daha doyurucu olduğunu bile itiraf etmişlerdir.

Peki ya Noel Baba rolü yapan bir botun şişkoluğu yüzüne vurulunca sinirlenip, konuyu oral sekse getirmesine ne demeli? Yapay zeka diyemeyeceğimiz kesin.
Sitedeki yorumlardan öğrendiğimiz kadarıyla firma hala botun niye sapıttığını araştırıyormuş :)