Hay aksi!

0
wizzyfx
Bu sabah karşılaştığım Microsoft hata sayfası. Helal olsun vallahi, iyi güldüm sabah sabah. Error code'ları değiştirip diğerlerini görebilirsiniz. Hay aksi!

Görüşler

0
wizzyfx
Bu arada, hemen ekleyim, tarayıcı ayarlarınızın türkçe olması gerekiyor.
0
towsonu2003
?

internette cok daha ilginc error mesajlari gordum.
evinden cikip size bos bos bakan, ekrana tiklayan ve en sonunda "ne isin var senin burda, gitsene evine artik" diyen cirkin ve asabi kurbaga gibi

?

0
sleytr
Sanirim sundan bahsediyorsunuz : lookitsme.co.uk/404_me
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ey sunucu, elma dersem çık, armut dersem çıkma

robin

Kuzey Carolina Üniversitesi'nde 4 yıldır kayıp olan bir sunucu bulundu.

Sistem yöneticileri kabloyu takip ettiklerinde duvarda oda olmayan bir kısma girdiğini görmüşlerdi. Sunucunun olduğu yeri işçilerin yanlışlıkla duvar örerek kapattığı anlaşıldı. İlginç olan ise bu 4 yıl süresince sunucunun tek bir paket kaybetmemiş olması. :)

'05 Personel Performans Değerlendirmesi: Fena Değil Ama Daha Çok Çalışmalısın!

FZ

Daha önce de bazı eserleri sebebi ile kendisinden bahsettiğimiz Peter Norvig, 2005'in Dünya Fizik Yılı kabul edilmesi sebebi ile Einstein'ın 1905 yılında, çalıştığı patent ofisindeki amiri tarafından gerçekleştirilen performans değerlendirme sonuçlarını yayımlamış.

Kaynak: http://radar.oreilly.com/

Misinformation 109 veya IMDB Rulez!

sundance

Hep söyleriz, iyi ki Internet var, istediðimiz bilgiye kolayca ulaþabiliyoruz diye. Bu aksam öylesine bir film iddialasmasi üzerine bulduklarýmýz bizi gerçekten þaþýrttý.

Abi Sylvester Stallone 1.60 bir adam sonunda... yok olm o en azindan Banderastan uzun... olm asil komigi Arnold gibi iki karis bir adami dev gibi gösteriyorlar ya... ama abi Julia Robertsdaki boy da kimse de yok...

Bizi en sasirtandan baslamak üzere
-Antonio Banderas 1.75,4
-Julia Roberts1.75,4
-Nicole Kidman 1.77,8
-Tom Cruise 1.70
-Jeff Goldblum1.95,6

Clippy`nin kayıp ikizi: Vigor

tongucyumruk

Microsoft'un dahiyane icadı Clippy'yi sanırım hepimiz tanırız. Kendisi her Microsoft Office açtığımızda "terli terli su içme" ve "yatmadan önce dişlerini fırçala" gibi hayatımızı kolaylaştıran ipuçları verir. Peki bunu kıskanan Linux kullanıcıları ne yapar?

Vigor için sadece Clippy'nin Vi için olanı demek yanlış olacaktır. Çünkü Clippy daha çok "iyi kedi yusuf" gibi davranırken Vigor çok daha "evil" bir ataçtır. Vi çalışırken kenarda durup işlerinizi "kolaylaştırmak" için elinden geleni ardına koymaz. Vigor ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak fikrin ilk çıktığı yer olan Userfriendly.org linkini de verelim tam olsun.

En Detaylı ve Kategorize Edilmiş Bilgisayar Saçmalıkları

FZ

Değerli FM üyeleri bugüne dek pek çok bilgisayar saçmalığı okumuş, yaşamış ve içlerindeki şiddet duygularını bastırıp mizaha yer vermeye çalışmışlardır.

Bilgisayar saçmalıklarının gayet güzel bir şekilde kategorize edildiği http://rinkworks.com/stupid sitesindeki bazı anekdotlar sizi gülümsetebilir (benim ise sandalyeden düşmeme yol açtı, faturayı site yöneticisine yolluyorum).