Fazlamesai tarihinde bir ilk!

0
sundance
Dün gece geç vakitlerde Fazlamesai.net tarihinde bir ilk gerçekleşti. Bir üyemiz üyelikten çıkmak için başvurdu :)

Şaşkınlık içindeyiz. Üye çıkartmak için gerekli altyapı oluşturma çalışmalarına başladık, en kısa zamanda Fazlamesai.net üye çıkartabilme özellikleri ile size hitap edecek

Görüşler

0
anonim
Ama son olmayacak :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

LG'den Bir İlk! Görünmez Telefon

parsifal

LG'den Sharpen More bildiriyor...
Gizmodo'da yayınlanan habere göre teknoloji devi LG ilk görünmez akıllı telefon'u piyasaya tanıttı. ThroughBoobs® teknolojisi ile üretilen telefon iPhone'a rakip olacağa benziyor.

Ürün tanıtımına katılan izleyicilerin %95'i ne kadar deneselerde telefonu bir türlü göremediklerini belirttiler.

Linux ve Bira

e2e

Newsforge.com, "Linux ve bira" başlığı altında, "Favori biranız hangisi" adlı bir anket yapmış.

Aralarında, Richard M. Stallman, Alan Cox, Eric Allman, Fyodor, Eric S. Raymond, Michael Tiemann, Andrew Morton gibi isimlerin de yeraldığı anket sonuçları ilginç :)

Editörün Notu: Stallman'ın cevabını okudum mu? Okudum. Şaşırdım mı? Hayır! ;) Ayrıca yorumda geçen "Hackers" kitabı FM'de daha önce tanıtılmıştı, bilginize.

Kutup noktasının doğusu bulundu!

gismo

ntvmsnbc'nin büyük keşfi. ntvmsnbc'de yer alan bu habere göre "Mars’ın coğrafi olarak güney kutup noktasında kar yağışı oluşmuyor. Buzullar coğrafi kutup noktasının 150 km doğusunda yer alıyor. Kutup bölgesindeki iki ayrı klimanın etkisiyle, buz kütlesi coğrafi kutup noktasından doğuya doğru kayıyor."

Şimdi ben de sormak istiyorum. Kutup noktası güney ya da kuzey farketmez, tek bir noktadır. Doğu, kutup noktasından farklı bir noktada güneşin doğduğu yöndür. Eğer kutup noktasındaysanız bir doğudan söz edilemez. Orada artık her yön güneydir.

Nasıl CV yazılır ?

sundance

Hepimizin hayatında "CV yazmalıyım, ne yapsam, nasıl yazsam?" dediği bir dönem olmuştur. İyi kötü herkes birilerinden formatı kapıp cv yazar, bkz. Enver Altın'ın CV'sinden benim çektiğim kopya

Fakat bir de gerçekten yaratıcı olanlarımız var ki onlar uzun süre iş aramıyor :)

Özgür yazılımı anlamaya daha çok yolumuz var!

fkoksal

Bugün gözüme bir blog girdisi takıldı. Blog sahibi "Açık kaynak" hakkında bilgi vermek istemiş. Yazının bir bölümünü paylaşmak istedim.

...Açık Kaynak yazılımların diğer bir ortak özelliği de ücretsiz dağıtılmasıdır. İlk açık kaynaklı yazılım 1998 yılında Netscape tarafından yayınlanan Navigator‘dür ve Mozilla adı altında lisanslanıp dağıtılmaya başlanmıştır...

Buradan buyrun