İnternet`te Transfer

0
esse
Geçen günlerde Ntv de spor haberlerini izliyodum. Bir haber dikkatimi çekti. İngiltere de oynanan FA Cup çeyrek final mücadelesinde Leicester City - Wycombe Wanderers mücadelesi 2-1 deplasman takımının galibiyeti ile bitiyor. Wycombe Wanderers takımı çeyrek finale çıkıyor. Buraya kadar her şey normal gözüküyor. Ama Wycombe Wanderers takımı bu tura kadar takımında tek bir forvet oyuncusu yokmuş. Bir çok futbolcuya transfer teklifinde bulunmuşlar ama bu kasaba klübüne hiç bir futbolcu gitmek istememiş. Doğal olanı da bu ben olsam bende gitmezdim:) En sonunda Wycombe Wanderers yöneticeleri çareyi internette bulunan sitelerine forvet aranıyor ilanı vermekte bulmuşlar.
Ve bu ilana sadece bir futbolcu başvurmuş Roy Essandoh. Roy Essandoh çıktığı ilk maçında yani FA cup mücadelesinde 88.dakika da attığı golle takımını yarı finale çıkararak herkesi şaşırttı. Düşünsenize artık futbolcu transferleri internet üzerinden yapılsa ne güzel olurdu. O zaman herhalde bize de iş düşerdi:)

He bu arada artık böyle bir ilan gören bana haber versin bende kendime klüp arıyorumda. Yurt dışı tercihimdir.

Görüşler

0
anonim
:) evet böyle bir olay varsa bende bi basketçi olarak basket içinde yapılmasını isterim :p
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Windows Masaüstüne Hazır mı?

tongucyumruk

Özellikle geek'ler ve high-end server yöneticileri tarafından sıkça tercih edilen işletim sistemi Windows XP masaüstüne inmeye hazır mı? OSNews bu konuda detaylı bir inceleme yapmış ve Windows XP'nin masaüstünde yaygınlaşabilmek için yapması gerekenleri sıralamış. İnanıyorum ki eğer Bill Gates bu yazıda bahsedilen sorunların altından kalkabilirse 2-3 yıl içinde herkes masaüstünde Windows XP kullanabilecek. O zamana kadar ne yazıkki kerneller, makefile'lar ve apt-get gibi şeylerle kaplı ve her yönden yetersiz bazı işletim sistemlerini kullanmaya devam etmemiz gerekiyor.

Not: RTFM, RTMF, FTMR...

World Wide Waste

sundance

Adamın biri bir gün e-bay`de açık arttırmaya koyacak şey bulamamış, sonunda tutmuş `bu açık arttırmayı kazanan kişiyi bizzat evinde ziyaret edip bir güzel eşek sudan gelinceye kadar döveceğim` demiş ve bunu açık arttırmaya koymuş :)

Özellikle şartları okumanızı tavsiye ederim...

Chivi Radyo yayında!

ProDer

Hepimizin tanık olduğu, Chivi.com'un kapanma olayının ardından, hobi niteliğinde bazı denemeler yapmayı ve biraz da kendimizi eğlendirmeyi amaç edinmişken, kendimizi bir anda radyo yayını yaparken buluverdik. Nasıl mı?

Ünlü Hacker Yakalandı

parsifal

Antalya'dan Sharpen More bildiriyor...
İstanbul'un çeşitli semtleri ve Antalya'da yapılan eş zamanlı operasyonlarla 15 kişilik hacker grubu yakalandı. Kendini hackerlık işlerine kaptırdığı için klima alacak zamanı bile bulamayan ünlü hacker laptop bilgisayarının başından kalkamadan yakalandı.

yzai okyun

parsifal

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bakın siz de başardınız!