İtinayla Mancınık Yapmanın Sırları!

0
redogre
Mancınık yapmak için bile bir site var. www.trebuchet.com. Mancınık planları, neler gerekir, nasıl çalışır vs. Hatta birde mancınık tasarımı programı bile var. Gayet profesyonel ve mühendis işi.

Bu siteyi nerden bulduğuma gelince: "Trebuchet neydi yaw, du bi trebuchet.com yaziim" :)))

İlgili Yazılar

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.

Terminator Unit - X

sundance

Biraz eğlenelim, gelin beraber bir Linux çizgiromanına bakalım

Esprileri, anlatımı ile bence çok eğlenceli ve geekly olmuş. Dahası sektörden kişileri de içeriyor, Slashdot`ın kurucusu Commander Taco bile var içinde. Bir gözatın derim...

Hangi Balık Hangi Balığı Yer Sizce?

sundance

Hayat çok eğlenceli... Bir tarafta ticari kaygı ile artı değer oluşturmaya çalışan birileri, bir diğer tarafta ise keyif için, hobi olarak bildiğini okuyan deliler.

Klasik yazılım firmaları yavaş yavaş karakterlerini değiştirirken, açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren kişiler yavaş yavaş şirketleşmeye, belki yazılımları için değil, ama verdikleri destek hizmetleri için para almaya ve gün geçtikçe daha büyük projelere imza atmaya başladılar.

Chivi Radyo yayında!

ProDer

Hepimizin tanık olduğu, Chivi.com'un kapanma olayının ardından, hobi niteliğinde bazı denemeler yapmayı ve biraz da kendimizi eğlendirmeyi amaç edinmişken, kendimizi bir anda radyo yayını yaparken buluverdik. Nasıl mı?

yzai okyun

parsifal

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Bakın siz de başardınız!