Misinformation 109 veya IMDB Rulez!

0
sundance
Hep söyleriz, iyi ki Internet var, istediðimiz bilgiye kolayca ulaþabiliyoruz diye. Bu aksam öylesine bir film iddialasmasi üzerine bulduklarýmýz bizi gerçekten þaþýrttý.

Abi Sylvester Stallone 1.60 bir adam sonunda... yok olm o en azindan Banderastan uzun... olm asil komigi Arnold gibi iki karis bir adami dev gibi gösteriyorlar ya... ama abi Julia Robertsdaki boy da kimse de yok...

Bizi en sasirtandan baslamak üzere
-Antonio Banderas 1.75,4
-Julia Roberts1.75,4
-Nicole Kidman 1.77,8
-Tom Cruise 1.70
-Jeff Goldblum1.95,6
Daha merak edenler için devam ediyor :))

David Hasselhoff 193
Kevin Spacey 180
John Wayne 193
Arnold Scwarzenneger 188
Sylvester Stallone 178
Geena Davis 183
Will Smith 188
Mel Gibson 180

Bir sekilde bizi fena yemisler :))))

Görüşler

0
anonim
Ben de boşu boşuna Tom Cruise için üzmüşüm kendime. Eskiden hep Ya sen git o kadar yakışıklı ol ama boy Gimli kadar olsun. Cık cık cık! diyordum. Sevindim doğrusu. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Shakespeare Programlama Dili

FZ

Dünya edebiyatında önemli bir yeri olan Shakespeare'în üslubunu sevin ya da sevmeyin, yarattığı etki ve kalıcılığı tartışılmaz. Rama'da, ürettiği robotlara Shakespeare oynatan dahi mühendis gerçek bir karakter olsaydı (ki aslında hiç yok diyemeyiz) herhalde Shakespeare programlama dilini görseydi bıyıkaltından gülerdi.

Peki bu dil neye benziyor? Değişkenler Shakespeare oyunlarından alınma, sahneye giriyorlar, birbirlerine bir şeyler söyleyerek değer yüklüyorlar. Mesela negatif değer yüklemeniz için karakterlerden biri Hamlet'e hakaret ediyor. Bu kadarla kalsa iyi!

KURTULDUK!!!!!!!!!!!!!!

anonim

- Ne , insanlardan para mı almalıyım fikirlerimi dinleyip anlamaya çalışacak vakti bana ayırdıkları için , efendim , aylık hazırladığım sayfa başına 200 dolar mı vereceksiniz ,anlamadım , fikirlerimi sınırsız olarak sunabilme yetkisine mi sahibim , hmmmm , bunu düşünmem lazım , pardon şirket ne demiştiniz , marvel comics mi , tamam teşekkürler... iyigünler...

( Marvel Comics tarihi bir karar vererek kamunun çizgiromanları sansürleme ünitesi olan ve her derginin üzerinde onayını taşımadıkça ahlakdışı ilan edildiği Comics-Code ' dan ayrıldı . Hak ettiğimiz güzel yarınlara çok fazla kalmadı {en azından insanın evrim sürecine oranlandığında}.)

Çamaşır makinanızı Linux'a terfi ettirin !

anonim

Fosfatsız, 30-90 derecede çamaşır yıkama işlemleriniz de makinanız için ideal çözüm şimdi 7 kg.lık ambalajda :)
http://www.roesch-swiss.ch/en/detergent/L-neu!LinuxVollwaschmittel.htm

Nostalji: Bill Gates'i Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

FZ

Pek çok şekilde gördünüz, hakkında pek çok şey okudunuz ama daha önce hiç böyle görmediniz. Hırslı bir genç, dünyaya hükmedecek şirketini yeni yeni kurarken bir dergiye poz verirse ne olur: Bill Gates Dergiye Poz Verirken, 1983

Yaşamın Kıyısından...

parsifal

Yatağıma yatarken dedim ki: "Hadi bir de şu TV'yi açayım, seyrede seyrede uyurum. Son 1 saattir yatakta kıvranıyorum.
En sonunda dayanadım. Buyrun...

ATV'de bir program, Yaşamın Kıyısından, anladığım kadarıyla Beyoğlu civarlarında gece turlarına çıkıp ilginç haber yakalamaya çalışıyorlar.
Kavga çıkaranlar, sarhoş olanlar, polis, hastane vs. Beyoğlu ve civarında yaşayanlar için günlük görüntüler(hele birde kuş bakışı ise)...
Neyse programın sonunda Internet bölümü var.
Bu bölümde bir çoklarımızın postalarına gelen ilginç, komik vb. mpeg'ler mevcut.
İşte sigorta bu noktada atıyor...