Misinformation 109 veya IMDB Rulez!

0
sundance
Hep söyleriz, iyi ki Internet var, istediðimiz bilgiye kolayca ulaþabiliyoruz diye. Bu aksam öylesine bir film iddialasmasi üzerine bulduklarýmýz bizi gerçekten þaþýrttý.

Abi Sylvester Stallone 1.60 bir adam sonunda... yok olm o en azindan Banderastan uzun... olm asil komigi Arnold gibi iki karis bir adami dev gibi gösteriyorlar ya... ama abi Julia Robertsdaki boy da kimse de yok...

Bizi en sasirtandan baslamak üzere
-Antonio Banderas 1.75,4
-Julia Roberts1.75,4
-Nicole Kidman 1.77,8
-Tom Cruise 1.70
-Jeff Goldblum1.95,6
Daha merak edenler için devam ediyor :))

David Hasselhoff 193
Kevin Spacey 180
John Wayne 193
Arnold Scwarzenneger 188
Sylvester Stallone 178
Geena Davis 183
Will Smith 188
Mel Gibson 180

Bir sekilde bizi fena yemisler :))))

Görüşler

0
anonim
Ben de boşu boşuna Tom Cruise için üzmüşüm kendime. Eskiden hep Ya sen git o kadar yakışıklı ol ama boy Gimli kadar olsun. Cık cık cık! diyordum. Sevindim doğrusu. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Emniyet Müdürlüğü E-Postalarımızı Gizlice İzliyor!

FZ

ANKA AJANSININ HABERİ: İzleme olayı şöyle ortaya çıktı: Emniyet'in mail kutusu dolunca, izlenen e-posta adreslerine yanlışlıkla, İstanbul Emniyet Müdürlüğü- Bilgi İşlem Müdürlüğü imzalı "mail kutunuz dolmuştur, boşaltınız" uyarı yazısı geldi. Sanat ve Hayat Dergisi'ne mail gönderen okurlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bu uyarı mailiyle karşılaştı. Bu mail nedeniyle e-posta'ların da adrese ulaştırılması da engellendi. Emniyet'in kişisel e-posta adreslerini izlediği yine Emniyet'in yanlışlığıyla ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, bir dergiye kişisel bilgisayarlar üzerinden gönderilen maillere karşılık kendi e-posta servisi üzerinden uyarı mailleri göndermesi üzerine polisin kişisel mailleri de izlediği öne sürüldü. ANKA'nın edindiği bilgiye göre, Sanat ve Hayat Dergisi'ne yazılarını ve görüşlerini mail yoluyla aktarmak isteyen okuyucular ilginç bir uygulamayla karşılaştı. Okuyucuların e-posta'ları derginin adresine ulaştırılamazken, bu kişilerin adreslerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı mailleri gönderildi.

Türkiye'nin en büyük bilgi işlem ağına sahip olan Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı e-posta adreslerini kendisine yönlendirerek, izlemeye aldığı böylece, bu adreslerden yapılan yazışmaların bir kopyasının, Bilgi İşlem Merkezi'nin sistemine kaydedildiği belirtildi. Bilgi İşlem Merkezinin sistemi dolunca, sistemin otomatik olarak, kullanıcılara bu uyarı maillerini gönderdiği kaydedildi.

Haberin tam metnini burada okuyabilirsiniz.

Editörün Yorumu: YORUM YOK!

Hangi Balık Hangi Balığı Yer Sizce?

sundance

Hayat çok eğlenceli... Bir tarafta ticari kaygı ile artı değer oluşturmaya çalışan birileri, bir diğer tarafta ise keyif için, hobi olarak bildiğini okuyan deliler.

Klasik yazılım firmaları yavaş yavaş karakterlerini değiştirirken, açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren kişiler yavaş yavaş şirketleşmeye, belki yazılımları için değil, ama verdikleri destek hizmetleri için para almaya ve gün geçtikçe daha büyük projelere imza atmaya başladılar.

LG'den Bir İlk! Görünmez Telefon

parsifal

LG'den Sharpen More bildiriyor...
Gizmodo'da yayınlanan habere göre teknoloji devi LG ilk görünmez akıllı telefon'u piyasaya tanıttı. ThroughBoobs® teknolojisi ile üretilen telefon iPhone'a rakip olacağa benziyor.

Ürün tanıtımına katılan izleyicilerin %95'i ne kadar deneselerde telefonu bir türlü göremediklerini belirttiler.

Bu Adamı Bizim Ekibe İstiyorum!

FZ

Evet bu adamı hemen bizim bilgi işlem departmanında işe almak istiyorum. Kendisi çok meşhur. Her yerde bulunmuş. Belki o bile bunun farkında değil. Adam hem Windows Mail Sunucularından hem Açık Kodlu Yönetim Yazılımlarından hem de SCO sunucu onaylamanın detaylarından anlıyor. Hemen bizim ekibe katılmalı bu bilgili arkadaş!
Kaynak: Slashdot