Fazlamesai.net'e Rakip Çıktı!

0
tongucyumruk
Fazlamesai.net en başarılı yazılı/görsel içerik çalışması ödülü aldığından beri bu anın gitgide yaklaştığının farkındaydım. İşe bakın ki ortaya çıkışı bir sonraki şenliğin ilk gününde oldu. Artık fazlamesai.net'in bir rakibi var. Sayın fazlamesai okurları, işte karşınızda yeni nesil haber siteniz: AzMesai
Sitenin kurucusu ile yaptığımız ayaküstü röpörtajda site hakkındaki bazı fikirlerini öğrenme şansı yakaladık.Kendisinden edindiğimiz bilgilere göre site fazlamesai.net'in bir tür hafifletilmiş hali gibi olacak. Fazlamesai.net'in aksne yazılı değil görsel içeriğin daha ağırlıkta olduğu bir yapı planlanıyor. Buna göre haberler uzun ve küçük yazılarla değil büyük puntolu az yazılarla, bol bol resim eşliğinde verilecek. Her ne kadar sitenin kurucusu tarafından kesin bir beyanatta bulunulmuş olmasa da sitede arka (?) sayfa güzeli gibi ekstra bazı özelliklerin bulunmasını da bekleyebiliriz.

Not: Sayın editörlerimiz biz okurları siteye bağlı tutmak için bir promosyon çalışmasına başlasalar iyi olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Görüşler

0
sundance
Gezdik, gördük. Faideli olmuş netekim. Bu tür çalışmaları destekliyoruz, bloga da baktık, orda da bir hareketlilik bir canlılık var. Bunlar gerekli şeyler. Merakla devamını bekliyoruz.

Sazlamesai (Müzik sitesi), Azlamesai(Minimalist Zen Sitesi), Nazlamesai (Aşk Meşk sitesi), Bazlamesai (Yemek sitesi), Gazlamesai (Araba sitesi) gibi çeşitli tematik siteleri de dört gözle bekliyoruz ;)
0
GolgeHan
Ne alaka? Rekabet iyidir. Kalite yapar. Fakat Bu sitenin fazlamesaiye rakip olabileceğini zannetmiyorum. Azmesailerle bu iş yürümez. Fazlamesai yapmak lazım. O da zaten var. Eve gitsemde bilgisayarla uğraşsam. Şu an cafedeyim.
0
ttk
Sitenin tamamı bu kadar mı yoksa Firefox ile uyumsuz mu ? Explorer ile girmeyi denesek mi siteye ?
Ben bi şey anlamadım bu siteden, çok mu aptalım Güzün abla ?
0
ttk
Bu arada, ne alâka, bu habere girince Google ads'de "Köpek eğitimi" başlığı çıktı. Google'un bakış açısı ile Fazlamesai.net'in bize bakış açısı ile aynı değil değil mi ?? yoksa ... yoksaa... :)
0
abakana
Promosyon demişken o hafta* Salı 00:00 a kadar en fazla yorum yapan 10 kişi arasındna seçilecek biri FM stüdyosu gezisi ve canlı canlı programı izleme ve şu American siding deki elemanın FM versiyonu olma hakkı kazanabilir mesela :p

bizim köyde hafta Salıdan başlarda :))
0
resilence
Saygilar,
Yanlis bi anlasilma olmus zannediyorum sitenin asil sahibi ben ve arkadaşım (Gökmen & Levent) bunu duzeltelim :)

Not: Bunu ben yazmadım, Gökmen yazdı, şenlikten sevgiler...
0
tongucyumruk
Ooops, özür dilerim. Ben siteyi Erçin Eker'den görüp aradaki konuşmayı da yanlış anlayınca böyle bir karışıklık olmuş. Tekrar özür.
0
MGzzY
Siteye yeni bakt1m. Sadece bir resim vasr baska birsey yok.
Resimde "Fazlasına gerek yok" yazması ilginç... Bir gönderme sezdim :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.Net TV stüdyosundaki SİNEK vahşeti...

anonim

Geçen Çarşamba ilgiyle ve merakla beklediğimiz Fazlamesai.Net TV programının yeni bir bölümü yayınlandı. Önceden Boran Bey'in Emre bey'e sataşmaları (sen mcedit kullan, sen mozilla 1.0'sın, aloo sana pas attık ama heba oldu...) hoş anlar yaşatıyordu ama bu hafta olanların yanından bile geçmiyordu...

Clippy`nin kayıp ikizi: Vigor

tongucyumruk

Microsoft'un dahiyane icadı Clippy'yi sanırım hepimiz tanırız. Kendisi her Microsoft Office açtığımızda "terli terli su içme" ve "yatmadan önce dişlerini fırçala" gibi hayatımızı kolaylaştıran ipuçları verir. Peki bunu kıskanan Linux kullanıcıları ne yapar?

Vigor için sadece Clippy'nin Vi için olanı demek yanlış olacaktır. Çünkü Clippy daha çok "iyi kedi yusuf" gibi davranırken Vigor çok daha "evil" bir ataçtır. Vi çalışırken kenarda durup işlerinizi "kolaylaştırmak" için elinden geleni ardına koymaz. Vigor ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak fikrin ilk çıktığı yer olan Userfriendly.org linkini de verelim tam olsun.

Penguen Cafe

anonim

Saat gecenin 02:18'i olmuş ve ben hala skyrunner ile tırmalıyorum, neden tırmalıyorum ki ? Findows kullansam gayet güzel çalışacak.
Ama yoook... ben kaşındım, Taksim'de Penguen Cafe diye bir internet kafe açıcam diye ben tutturdum, makinalara linux yükleyip, linux kullanımını arttırıcam diye ben tutturdum, hah işte... uğraşıp duruyorum.

Hangi Balık Hangi Balığı Yer Sizce?

sundance

Hayat çok eğlenceli... Bir tarafta ticari kaygı ile artı değer oluşturmaya çalışan birileri, bir diğer tarafta ise keyif için, hobi olarak bildiğini okuyan deliler.

Klasik yazılım firmaları yavaş yavaş karakterlerini değiştirirken, açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren kişiler yavaş yavaş şirketleşmeye, belki yazılımları için değil, ama verdikleri destek hizmetleri için para almaya ve gün geçtikçe daha büyük projelere imza atmaya başladılar.

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)