Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

0
larweda
Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?
Belki siz de 1-9 veya 3-7 tuş kombinasyonlarını kullanmaya alıştınız, normalden çok daha hızlı oynayabiliyorsunuz. Ama yine de bu ürüne mutlaka bir göz atın.

İngiliz Ismo firması, Avrupa`da piyasa lideri ve Türkiye`de de piyasa ikincisi olan Nokia telefonlarda oynayabildiğiniz Snake ve Snake II oyunları için ufak bir joystick üretmiş, telefonun üzerine takılan bu ufak sopacık, mekanizması sayesinde sağ, sol, üst ve alt hareketleri 2,4,6 ve 8 tuşlarına basıyor. Fosforlu ve şeffaf bir gövdesi olan bu ürün, telefonun tuş takımının aydınlatması sayesinde karanlıkta pırıl pırıl parlıyor, tek elinizle Yılan oynamanızı sağlayarak kıramadığınız rekorları kırmanıza olanak tanıyor.

SnakeBITE! adlı bu ürünü Nokia`nın 32xx,33xx, 51xx, 61xx, 62xx, 71xx model telefonlar ile uyumlu, aslında basit bir plastik parçası olan SnakeBITE, kimilerine göre dahiyane bir endüstriyel tasarım ürünü olarak nitelendirilebilir. Anlatmakla olmuyor, mutlaka bir göz atın.

Ne diyebilirim ki, pes yani. Başımıza taş yağacak.


Ismo`nun adresi:www.ismo.co.uk

İlgili Yazılar

En Güzel Linux: Ne Pardus, Ne Debian, Ne Red Hat

FZ

Ciddi görünümlü bir PC Windows, yakışıklı ve havalı bir Apple bir araya gelir ve muhabbete girerse, sonra da ortama çekici mi çekici Linux katılırsa acaba ne olur?

En güzel Linux işte bu Linux. Maceranın devamı da burada.

Not: Altyazı ya da dublaj için gönüllü olan? ;-)

Penguen Cafe

anonim

Saat gecenin 02:18'i olmuş ve ben hala skyrunner ile tırmalıyorum, neden tırmalıyorum ki ? Findows kullansam gayet güzel çalışacak.
Ama yoook... ben kaşındım, Taksim'de Penguen Cafe diye bir internet kafe açıcam diye ben tutturdum, makinalara linux yükleyip, linux kullanımını arttırıcam diye ben tutturdum, hah işte... uğraşıp duruyorum.

İnternet`te Transfer

esse

Geçen günlerde Ntv de spor haberlerini izliyodum. Bir haber dikkatimi çekti. İngiltere de oynanan FA Cup çeyrek final mücadelesinde Leicester City - Wycombe Wanderers mücadelesi 2-1 deplasman takımının galibiyeti ile bitiyor. Wycombe Wanderers takımı çeyrek finale çıkıyor. Buraya kadar her şey normal gözüküyor. Ama Wycombe Wanderers takımı bu tura kadar takımında tek bir forvet oyuncusu yokmuş. Bir çok futbolcuya transfer teklifinde bulunmuşlar ama bu kasaba klübüne hiç bir futbolcu gitmek istememiş. Doğal olanı da bu ben olsam bende gitmezdim:) En sonunda Wycombe Wanderers yöneticeleri çareyi internette bulunan sitelerine forvet aranıyor ilanı vermekte bulmuşlar.

Fazlamesai.Net TV stüdyosundaki SİNEK vahşeti...

anonim

Geçen Çarşamba ilgiyle ve merakla beklediğimiz Fazlamesai.Net TV programının yeni bir bölümü yayınlandı. Önceden Boran Bey'in Emre bey'e sataşmaları (sen mcedit kullan, sen mozilla 1.0'sın, aloo sana pas attık ama heba oldu...) hoş anlar yaşatıyordu ama bu hafta olanların yanından bile geçmiyordu...

Ubuntu mu? Saçmalamayın!

parsifal

Amazon'dan Sharpen More bildiriyor...
Amazon.com'dan Ubuntu 7.04 satın alan bir kullanıcı tüm bilgilerinin silindiğinden şikayet edip, Ubuntu'nun hayatta satın aldığı en kötü oyun olduğunu belirtti.
Ürün için verdiği 0.24 $'ı çöpe attığı için üzgün olduğunu ve windows'dan fazgeçtiği için çok üzgün olduğunu belirtti.