Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

0
larweda
Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?
Belki siz de 1-9 veya 3-7 tuş kombinasyonlarını kullanmaya alıştınız, normalden çok daha hızlı oynayabiliyorsunuz. Ama yine de bu ürüne mutlaka bir göz atın.

İngiliz Ismo firması, Avrupa`da piyasa lideri ve Türkiye`de de piyasa ikincisi olan Nokia telefonlarda oynayabildiğiniz Snake ve Snake II oyunları için ufak bir joystick üretmiş, telefonun üzerine takılan bu ufak sopacık, mekanizması sayesinde sağ, sol, üst ve alt hareketleri 2,4,6 ve 8 tuşlarına basıyor. Fosforlu ve şeffaf bir gövdesi olan bu ürün, telefonun tuş takımının aydınlatması sayesinde karanlıkta pırıl pırıl parlıyor, tek elinizle Yılan oynamanızı sağlayarak kıramadığınız rekorları kırmanıza olanak tanıyor.

SnakeBITE! adlı bu ürünü Nokia`nın 32xx,33xx, 51xx, 61xx, 62xx, 71xx model telefonlar ile uyumlu, aslında basit bir plastik parçası olan SnakeBITE, kimilerine göre dahiyane bir endüstriyel tasarım ürünü olarak nitelendirilebilir. Anlatmakla olmuyor, mutlaka bir göz atın.

Ne diyebilirim ki, pes yani. Başımıza taş yağacak.


Ismo`nun adresi:www.ismo.co.uk

İlgili Yazılar

PENGUEN Dergisi ve GNU/Linux

FZ

PENGUEN mizah dergisinin son sayısında (5 Mayıs 2005) Selçuk Erdem'in bir karikatürü var, yan yana oturmuş kız ile adam, adam kıza yazıyor: "Aşkım, modem ışığım, Google'da aradım ismini, dedi do you mean güzeller güzeli, sensiz 56K senle ADSL geldi, USB 2.0 derken, kablosuz derken, senin her gülüşün forwardlanırken, ben ayakizinde GNOME teması, çıkmasın sayfa bulunamadı hatası".

Debian listelerinde fırtına gibi esen, şenlik afişleri hazırlayan karikatüristimizin bu son darbesi mizah dünyasına bomba gibi düşerken "GNU/Linux her yerde!" sloganı yankılanmaya devam ediyor :)

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

Fazlamesai tarihinde bir ilk!

sundance

Dün gece geç vakitlerde Fazlamesai.net tarihinde bir ilk gerçekleşti. Bir üyemiz üyelikten çıkmak için başvurdu :)

Şaşkınlık içindeyiz. Üye çıkartmak için gerekli altyapı oluşturma çalışmalarına başladık, en kısa zamanda Fazlamesai.net üye çıkartabilme özellikleri ile size hitap edecek

Internet'ten canlı yayına

cbc

Raleigh adında, Amerika sınırları içindeki yerleşim yerinde, bir gün kar yağar ve televizyonlardan kar sebebi ile kapalı olacak yerler bildirilecektir. News 14 Carolina adlı televizyon kanalı biraz kolaya kaçar ve haberin devamında yazanlar olur.

Süper matematikçi sonsuz asal sayıyı keşfetti

coskung

Matematik alanındaki buluşlarıyla bilim dünyasının "Süper Matematikçi" unvanını verdiği Samsunlu matematik öğretmeni Aydın Cerit, son olarak sonsuz asal sayıyı keşfettiğini bildirdi