Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

0
larweda
Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?
Belki siz de 1-9 veya 3-7 tuş kombinasyonlarını kullanmaya alıştınız, normalden çok daha hızlı oynayabiliyorsunuz. Ama yine de bu ürüne mutlaka bir göz atın.

İngiliz Ismo firması, Avrupa`da piyasa lideri ve Türkiye`de de piyasa ikincisi olan Nokia telefonlarda oynayabildiğiniz Snake ve Snake II oyunları için ufak bir joystick üretmiş, telefonun üzerine takılan bu ufak sopacık, mekanizması sayesinde sağ, sol, üst ve alt hareketleri 2,4,6 ve 8 tuşlarına basıyor. Fosforlu ve şeffaf bir gövdesi olan bu ürün, telefonun tuş takımının aydınlatması sayesinde karanlıkta pırıl pırıl parlıyor, tek elinizle Yılan oynamanızı sağlayarak kıramadığınız rekorları kırmanıza olanak tanıyor.

SnakeBITE! adlı bu ürünü Nokia`nın 32xx,33xx, 51xx, 61xx, 62xx, 71xx model telefonlar ile uyumlu, aslında basit bir plastik parçası olan SnakeBITE, kimilerine göre dahiyane bir endüstriyel tasarım ürünü olarak nitelendirilebilir. Anlatmakla olmuyor, mutlaka bir göz atın.

Ne diyebilirim ki, pes yani. Başımıza taş yağacak.


Ismo`nun adresi:www.ismo.co.uk

İlgili Yazılar

Portal yönetiminde şok çözüm!

ninja-g

Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...

Kişiliğiniz Hangi İşletim Sistemine Benziyor?

anonim

Biraz komik ve ilginç, sebepleriyle birlikte hangi işletim sistemi olduğunuzu söyleyen bir test. Bence deneyin: http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php

Editörün Notu: Tahmin edin ben hangi işletim sistemi çıktım? ;-)

Kutup noktasının doğusu bulundu!

gismo

ntvmsnbc'nin büyük keşfi. ntvmsnbc'de yer alan bu habere göre "Mars’ın coğrafi olarak güney kutup noktasında kar yağışı oluşmuyor. Buzullar coğrafi kutup noktasının 150 km doğusunda yer alıyor. Kutup bölgesindeki iki ayrı klimanın etkisiyle, buz kütlesi coğrafi kutup noktasından doğuya doğru kayıyor."

Şimdi ben de sormak istiyorum. Kutup noktası güney ya da kuzey farketmez, tek bir noktadır. Doğu, kutup noktasından farklı bir noktada güneşin doğduğu yöndür. Eğer kutup noktasındaysanız bir doğudan söz edilemez. Orada artık her yön güneydir.

Vista'nın Kaynak Kodu

darkhunter

Digg'de dolaşırken eğlenceli bir tersine mühendislik denemesi gözüme çarptı. Öyle komik başlığı altında yayınlandığına da bakmayın ;)

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.