Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

0
larweda
Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?
Belki siz de 1-9 veya 3-7 tuş kombinasyonlarını kullanmaya alıştınız, normalden çok daha hızlı oynayabiliyorsunuz. Ama yine de bu ürüne mutlaka bir göz atın.

İngiliz Ismo firması, Avrupa`da piyasa lideri ve Türkiye`de de piyasa ikincisi olan Nokia telefonlarda oynayabildiğiniz Snake ve Snake II oyunları için ufak bir joystick üretmiş, telefonun üzerine takılan bu ufak sopacık, mekanizması sayesinde sağ, sol, üst ve alt hareketleri 2,4,6 ve 8 tuşlarına basıyor. Fosforlu ve şeffaf bir gövdesi olan bu ürün, telefonun tuş takımının aydınlatması sayesinde karanlıkta pırıl pırıl parlıyor, tek elinizle Yılan oynamanızı sağlayarak kıramadığınız rekorları kırmanıza olanak tanıyor.

SnakeBITE! adlı bu ürünü Nokia`nın 32xx,33xx, 51xx, 61xx, 62xx, 71xx model telefonlar ile uyumlu, aslında basit bir plastik parçası olan SnakeBITE, kimilerine göre dahiyane bir endüstriyel tasarım ürünü olarak nitelendirilebilir. Anlatmakla olmuyor, mutlaka bir göz atın.

Ne diyebilirim ki, pes yani. Başımıza taş yağacak.


Ismo`nun adresi:www.ismo.co.uk

İlgili Yazılar

Nostalji: Bill Gates'i Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

FZ

Pek çok şekilde gördünüz, hakkında pek çok şey okudunuz ama daha önce hiç böyle görmediniz. Hırslı bir genç, dünyaya hükmedecek şirketini yeni yeni kurarken bir dergiye poz verirse ne olur: Bill Gates Dergiye Poz Verirken, 1983

Penguen Cafe

anonim

Saat gecenin 02:18'i olmuş ve ben hala skyrunner ile tırmalıyorum, neden tırmalıyorum ki ? Findows kullansam gayet güzel çalışacak.
Ama yoook... ben kaşındım, Taksim'de Penguen Cafe diye bir internet kafe açıcam diye ben tutturdum, makinalara linux yükleyip, linux kullanımını arttırıcam diye ben tutturdum, hah işte... uğraşıp duruyorum.

URL Parametrelerini doğru kullanmayınca başa gelenler

tongucyumruk

Hep ciddi ciddi şeyler yazacak değiliz, biraz da eğlenelim. Bazen (düzeltme: çoğu zaman) en büyük şirketler dahi web üzerinde birşeyler yaparken en basit güvenlik önlemlerini unutabiliyorlar. İşte bu sefer madara olan şirketimiz de sürekli olarak geliştiricilerin ahını almaktan çekinmeyen Oracle. Bu linke tıklayarak kendilerinin URL parametrelerini hiçbir doğrulamadan geçirmeden doğrudan...

Dağarcığınıza Her Gün İki Söz

auselen

Türk Dil Kurumu, elektronik posta adresini bildiren herkese günde iki kelimeyi, anlamı ile birlikte ücretsiz olarak gönderiyor: http://tdk.org.tr

Pek güzel bir hizmet, hergün bir tebessüm garantili. Bugünkü ise bizlere bayram şekeri gibi...

BSD mi daha iyidir GNU/Linux mu?

syntor

Fazlamesaiciler içinde GNU/Linux sevenler de var BSD sevenler de. Peki hangisi daha üstün? Tabii ki BSDciler BSD, GNU/Linuxçular GNU/Linux diyecektir.

Bu konuya farkli bir açıdan yaklaşan bir arkadaş BSD nin üstünlüğünü burada ispatlamış :)