Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

0
larweda
Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?
Belki siz de 1-9 veya 3-7 tuş kombinasyonlarını kullanmaya alıştınız, normalden çok daha hızlı oynayabiliyorsunuz. Ama yine de bu ürüne mutlaka bir göz atın.

İngiliz Ismo firması, Avrupa`da piyasa lideri ve Türkiye`de de piyasa ikincisi olan Nokia telefonlarda oynayabildiğiniz Snake ve Snake II oyunları için ufak bir joystick üretmiş, telefonun üzerine takılan bu ufak sopacık, mekanizması sayesinde sağ, sol, üst ve alt hareketleri 2,4,6 ve 8 tuşlarına basıyor. Fosforlu ve şeffaf bir gövdesi olan bu ürün, telefonun tuş takımının aydınlatması sayesinde karanlıkta pırıl pırıl parlıyor, tek elinizle Yılan oynamanızı sağlayarak kıramadığınız rekorları kırmanıza olanak tanıyor.

SnakeBITE! adlı bu ürünü Nokia`nın 32xx,33xx, 51xx, 61xx, 62xx, 71xx model telefonlar ile uyumlu, aslında basit bir plastik parçası olan SnakeBITE, kimilerine göre dahiyane bir endüstriyel tasarım ürünü olarak nitelendirilebilir. Anlatmakla olmuyor, mutlaka bir göz atın.

Ne diyebilirim ki, pes yani. Başımıza taş yağacak.


Ismo`nun adresi:www.ismo.co.uk

İlgili Yazılar

Vista'nın Kaynak Kodu

darkhunter

Digg'de dolaşırken eğlenceli bir tersine mühendislik denemesi gözüme çarptı. Öyle komik başlığı altında yayınlandığına da bakmayın ;)

Nostalji: Bill Gates'i Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

FZ

Pek çok şekilde gördünüz, hakkında pek çok şey okudunuz ama daha önce hiç böyle görmediniz. Hırslı bir genç, dünyaya hükmedecek şirketini yeni yeni kurarken bir dergiye poz verirse ne olur: Bill Gates Dergiye Poz Verirken, 1983

3. Bilişim Teknolojileri Şenliği (Ama ne şenlik!) ;-)

FZ

Önce Nefise Karatay isimli özel ve güzel mankenimizle bir söyleşi. Ardından kambersiz düğün olur mu düsturu uyarınca Hıncal Uluç. Tabii bununla kalmıyor, o şimdi bilgisayarcı canı neler ister kıvamında bir başka etkinlik: Tuğba Ekinci'nin şarkılarıyla katılacağı (!) bir söyleşi. Daha derin mevzularla ilgileniyorsanız değerli astrolog (!!) Yasemin Boran ile astro yaşam (???) söyleşisi. Tüm bunlara ek olarak da yılın en "has" bilişimcileri ödül töreni, Ziynet Sali'nin katılımları ile...

Hayır hayır MTV, Kral TV, Şamdan, Gala, vs. magazin ödül töreninden bahsetmiyoruz. Kadir Has Üniversitesi 3. Bilişim Teknolojileri şenliği yapıyormuş, o bağlamda bir etkinlik. Şahsen bir "bilişimci" olarak Tuğba Ekinci, Nefise Karatay, Didem Taslan ve diğer katılımcılarla samimi bilişim sohbetleri gerçekleştirmeyi istiyorum, kaçırılmaması gereken bir etkinlik diye düşünüyorum :-P

Türkiye'de bir sistem hikayesi

fsniper

Birkaç gün önce elektronikçi olan ve bilgisayar teknisyenliği de yapan bir arkadaşımın çağrısıyla Türkiye Sanayiciler Odasının bir şubesine ADSL bağlantısı yapmak üzere gittik. Oraya vardığımızda tam bir "Sistem Yönetimi Kabusuyla" karşılaştım.

Molesoft UK Genel Müdürü ile Röportaj

FZ

Molesoft'un İngiltere müdürü eleştirileri yanıtlıyor.

Bu hafta, Molesoft'un İngiltere operasyonlarından sorumlu müdürü Nigel Archway ile yaptığımız röportajı gururla sunuyoruz (söz konusu şirketle diğer şirketler arasındaki benzerlikler tamamen tesadüfidir)