Ek$iSözlükce 1 Nisan!

0
parsifal

Görüşler

0
banger
bu da gmail [www.gmail.com] usulu 1 nisan :)
0
lifesdkver0_1
hatırlarsanız gmail'i de 2004 1 Nisanında duyurmuşlardı.
0
oktay
Onun için mi birinci yıldönümümüz diyolar acaba? Ben bi araştırıyim bunu :PP

oktay
0
simor
Yahu ehehe çok komik insanlar bunlar.
Login olunca da login sayfasında count ettiği kadar disk alanı verilmiş gözüküyor. Ayrıca "send invite" 50 olmuş. :)
İşin ilginci ise şakanın kötülüğü, 2 nisanda herşey eski haline dönünce gerçek olacak. Bu da google a has bir ilginçlik.
0
dincer
send invite 50 uzun zamandır böyle.. kullanılabiliyor yani..
0
ether
gmail kotası 2Gigabyte'a yükseltildi. Ana sayfadaki counter da gün sonunda 2Gigabyte'da kalacaktır sanırım.
0
simor
Evet sonradan okudum bende 2gb olayını.

Bende amma haberdarmışım olaydan :) rezil oldum.
neyse 2 hafta evvel 4 tü yine invite ordan yırttım en azından :)

0
oktay
Web aleminin geyiği tartışılmaz google.

http://www.google.com/googlegulp/

oktay
0
FZ
Ekşi Sözlük demişken, Radikal'in Pazar eki Radikal 2'ye bakıyordum bugün, enteresan bir yazı ile karşılaştım. 9 Eylül Üniversitesi'nden ve kendini Ekşi Sözlük mağduru olarak tanıtan Evren Altınkaş, "Küçük Türkiye, Ekşi Sözlük" başlıklı bir yazı yazmış. Yazının kendisi bir yana, yayınlanmış olması daha enteresan geldi bana.

"Ahir zamanları anlamak", sosyoloji, vs. derken bu vakayı kaçırmamak ve yakından bakmak gerekir diye düşünüyorum. Hem içeriği, hem yayınlanmış olması, yazan kişinin hissiyatı, vs. Acaba Internet de kendi "magazin"ini mi üretmeye başladı? Bu bakımdan TV'ye mi benzemeye başladı? Enteresan durumlar. Medyaarası geçiş, bir ortamda olan şeyin (Internet) bambaşka bir ortama taşınması (basın). Kendi kendine referansta bulunma, kendini yeniden üretme filan... (bkz. TV'deki programların bir süre sonra TV'deki programlardan bahseder hale gelmeye başlaması ve insanların bu garipliği hiç de garip karşılamamaları, vs.)

Radikal-2 bildiğim kadarı ile Internet'e fiziksel hali yayınlandıktan 1 hafta sonra çıkıyor o yüzden bu yazıya şu anda bir bağlantı veremiyorum.
0
FZ
Yanılmışım, Internet'te de yayınlanmış:

http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=r2&haberno=4536

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet'ten canlı yayına

cbc

Raleigh adında, Amerika sınırları içindeki yerleşim yerinde, bir gün kar yağar ve televizyonlardan kar sebebi ile kapalı olacak yerler bildirilecektir. News 14 Carolina adlı televizyon kanalı biraz kolaya kaçar ve haberin devamında yazanlar olur.

Das Keyboard - Über Geeks

darkhunter

Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.

Çıldırtan Müşteriler: Clientcopia

FZ

Microsoft iPod'a El Atmış Olsaydı...

Chriseba

YouTube'da Microsoft'u "ti"ye alan ilginç bir video. Microsoft'un iPod'a el attığında nelerle karşılaşabileceğimizi gösteren güzel bir çalışma. İzlemeniz önerilir...

Sayım suyum yok

sundance

Sayım için eve hapsoluruz olmayız tartışmaları, herkes Internet`e girecek Internet çökecek söylentileri vs. vs. Bir kelle sayımı daha atlatmış bulunmaktayız.
Böyle bir günde TV`de ne var diye Internet`te bir dolaşayım dedim.
Gördüm ki biz hala Internet sayfalarını update etmek için işyerine gitmesi gereken bir ırkın afakıyız.