Microsoft iPod'a El Atmış Olsaydı...

0
Chriseba
YouTube'da Microsoft'u "ti"ye alan ilginç bir video. Microsoft'un iPod'a el attığında nelerle karşılaşabileceğimizi gösteren güzel bir çalışma. İzlemeniz önerilir...

Görüşler

0
numb
Oldukça eski bir video... Ama tekrar izlemek hoş oldu. Bir de bu videonun bir Microsoft çalışanı (ya da çalışanları) tarafından hazırlandığını duymuştum, ama yanıltıcı olmak istemem.
0
Lnxtr
Bilinmiyen bir hata oluştu :)
Bilgisayarınız kapatılacaktır.
0
Lnxtr
pardon ipodunuz :P
0
bio
Microsoft I-pod Pro 2005 XP Human Ear Professional Edition with Subscription :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.

Molesoft UK Genel Müdürü ile Röportaj

FZ

Molesoft'un İngiltere müdürü eleştirileri yanıtlıyor.

Bu hafta, Molesoft'un İngiltere operasyonlarından sorumlu müdürü Nigel Archway ile yaptığımız röportajı gururla sunuyoruz (söz konusu şirketle diğer şirketler arasındaki benzerlikler tamamen tesadüfidir)

Komik Pencereler

sametc

Artık GNU/Linux kullanıyorsunuz ama o eski mavi ekranlı anlamsız hatalarıyla dolu windows işletim sisteminizi de arada bir yad etmek istiyor, o günleri hatırlamak istiyorsunuz. İşte size çok güzel bir adres: http://www.deanliou.com/WinRG/winrg.htm

Fazla bir şey söylemeye gerek yok gidin görun. ;)

Şaka Gibi...

parsifal

İnternet`te Transfer

esse

Geçen günlerde Ntv de spor haberlerini izliyodum. Bir haber dikkatimi çekti. İngiltere de oynanan FA Cup çeyrek final mücadelesinde Leicester City - Wycombe Wanderers mücadelesi 2-1 deplasman takımının galibiyeti ile bitiyor. Wycombe Wanderers takımı çeyrek finale çıkıyor. Buraya kadar her şey normal gözüküyor. Ama Wycombe Wanderers takımı bu tura kadar takımında tek bir forvet oyuncusu yokmuş. Bir çok futbolcuya transfer teklifinde bulunmuşlar ama bu kasaba klübüne hiç bir futbolcu gitmek istememiş. Doğal olanı da bu ben olsam bende gitmezdim:) En sonunda Wycombe Wanderers yöneticeleri çareyi internette bulunan sitelerine forvet aranıyor ilanı vermekte bulmuşlar.