Ubuntu mu? Saçmalamayın!

0
parsifal
Amazon'dan Sharpen More bildiriyor...
Amazon.com'dan Ubuntu 7.04 satın alan bir kullanıcı tüm bilgilerinin silindiğinden şikayet edip, Ubuntu'nun hayatta satın aldığı en kötü oyun olduğunu belirtti.
Ürün için verdiği 0.24 $'ı çöpe attığı için üzgün olduğunu ve windows'dan fazgeçtiği için çok üzgün olduğunu belirtti.
Ernosto Granillo III yorumunda, 4 yıldır bilgisayar kullandığını ve Ubuntu'nun bugüne kadar satın aldığı en kötü oyun olduğundan şikayetci olmuş. Oyunu yükledikten sonra tüm bilgilerinin silindiğini, fakat oyunun karısının apple'ın da çalışmadığını görünce çok şaşırmış. Bugünün şartlarında yazılımların markalara göre kurulup kurulmamasınında kabul edilemez bir konu olduğunu belirtmeden geçememiş Ernosto. Bütün bunların dışında başlangıç menüsünün ekranın üstüne taşınması, notepad'in bulunamaması da sıkıntılarına tuz biber ekmiş. En son olarak Ernosto limewire ve ie'yi bulamadığı anda kendine yeni bir bilgisayar alarak bu sıkıcı durumdan kurtulmuş.

Görüşler

0
Tarık
Adam haklı, Ubuntuyu beyinsizlere göre tasarlayamayan ekip utansın.
0
bio
Espriden anlamayanlar Ubuntu kullanmali mi?
0
Tarık
espri kendi dilinde yapılmışsa kullanmamalı.
0
anilK
+1
0
anonim
Ubuntu hakkında böyle bir yoruma şaşılır çünkü ubuntu dağıtımların arasında en kolay kurulum ve kullanıma sahip bir tür.çocuklara bilgisayarı sevdirmek isteyen bir arkaşım bana ubuntunun bu konuda çok işie yaradığını söylemişti bunu da söylemeden edemicem.
0
dtemarti
NEDİR BU ŞAKA MI? Allah'ın Linuxu... Ha pardus, ha ubuntu ha redhat hada ha.... Hepsinde aynı kde, gnome ve binlerce program...
0
3lobyte
iide arkadaşım eleştiri ubuntuya değil ki o ubuntunun oyun olduğunu düşünüp windowsya yüklemeye çalışan windowsu sildiğinin bile farkında olmayan bir adamın yorumu .. ubuntu yu frp mi sandı acaba ne dersin :D
0
dtemarti
Ernesto Granillo denen herifle tanışmak isterdim. Ubuntuyu joystick takıp oynayabildi mi acaba?
0
yasarcay
yorum biraz eski July(temmuz) 16, 2007 tarihli neredeyse bir yil olacak keske daha onceden haberimiz olsaydi oraya adami ovecek seyler yazardik :)
0
ozkansari
Diğer yorumlara baktım da, birçok kişi bunun bir şaka olduğunu yazmış.
0
ozkansari
"Don't waste your money, go buy Windows!," implying that Windows is better than Ubuntu, i.e. he knows Ubuntu is an operating system, but then says "this was one of the worst games I had ever purchased." Pretty clearly a joke."
0
Genc
Arkadaşlar şaka mı bu? Şaka herhalde, 4 yıldır bir bilgisayar kullanıcısı nasıl olur da Linux tabanlı bir işletim sistemine "oyun" diyebilir, hâlâ anlayabilmiş değilim, çok ilginç doğrusu... Bu arada, bu arkadaş bunu Windows sürümü zannetmiş olmalı, IE ve Notepad'i aradığına bakarsak... :)
0
anonim
ubuntunun minimum sistem gereksimini bilen var mı? ben de kurup oynamak istiyorum. ama sistemin o kadar iyi değil. o yüzden paylaşırsanız sevinirim. :):):):):)
0
101
Facebook profilinde de ubuntu logosu var.
Dostumuz bizi güldürürken düşündürmeye çalışmış (:
Ubuntu rocks demeye çalışıyor zannımca.
0
aircanada
kullanıcı bilgileri nasıl silinmiş gerçekten merak ettim şimdi eminim ki kullanıcı hatası değildir :D adamın sözleri regal reklamından alıntı gibi
--biri 0.24 dolar diğeri 300 dolar 0.24 dolar olan daha iyi hangisini alırdın
--tabi ki 300 dolar olanı.
--şlappppppp...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sayım suyum yok

sundance

Sayım için eve hapsoluruz olmayız tartışmaları, herkes Internet`e girecek Internet çökecek söylentileri vs. vs. Bir kelle sayımı daha atlatmış bulunmaktayız.
Böyle bir günde TV`de ne var diye Internet`te bir dolaşayım dedim.
Gördüm ki biz hala Internet sayfalarını update etmek için işyerine gitmesi gereken bir ırkın afakıyız.

Windows 2000 Linux’a karşı...

X-cise

BBSpot.Com İşletim Sistemi Karşılaştırması...

BBSpot bugüne kadar adil ve dürüst yazılarıyla, büyük bir güven ve saygı kazanmıştır. Donanım ve yazılım tanıtımları ile de aynı geleneği devam ettiriyoruz. Diğer teknik siteler sizleri gereksiz ayrıntılı “teknik detaylar” ile boğarlar. Hatta, test ederken, bahsettikleri programları ve donanımları kesin kullanmışlardır. Burada, BBSpot’da, bu teknik şeyler, kendi düşüncelerimizi eklememizi engellemez.

Bu gün Windows 2000 ve Linux’u kafa kafaya yarıştırıyoruz ve böylece teknik olarak kimin daha mükemmel olduğunu anlamaya çalışıyoruz...

Das Keyboard - Über Geeks

darkhunter

Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.

Linux: Amerikan bilgisayarlarına Avrupa'dan gelen tehdit

tongucyumruk

Hayatım boyunca hiç 15 dakka kesintisiz gülmedim ben realist - 3 Temmuz 2006 19:23

Bu haberi yazmak için önce birçok şekil düşündüm. Bir hikaye şeklinde, yazıda yazanları destekler görünür bir şekilde veya bu sitenin geçmişinde buna benzer örneklerden alıntılar yaparak haberi yazmaya çalıştım. Sonunda pes ettim. Sadece bağlantıyı veriyor ve kaldığım yerden gülmeye devam ediyorum...

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney. Tristan Shuddery - 20 Nisan 2006 - 01:06

Internet'ten canlı yayına

cbc

Raleigh adında, Amerika sınırları içindeki yerleşim yerinde, bir gün kar yağar ve televizyonlardan kar sebebi ile kapalı olacak yerler bildirilecektir. News 14 Carolina adlı televizyon kanalı biraz kolaya kaçar ve haberin devamında yazanlar olur.