Çamaşır makinanızı Linux'a terfi ettirin !

0
anonim

Görüşler

0
demolish
http://cm.bell-labs.com/cm/cs/who/dmr/otherunix.html
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Nokia telefonu olan ve Yılan oynayanlar için..

larweda

Nokia telefon sahibi olup da telefonunuzun pilini Yılan oynayarak bitirenlerden misiniz? Yılan`ı kontrol etmek için 2-4-6-8 tuşları yeterli olmayabiliyor öyle değil mi? Peki bu iş için bir Joystick kullanmaya ne dersiniz?

'05 Personel Performans Değerlendirmesi: Fena Değil Ama Daha Çok Çalışmalısın!

FZ

Daha önce de bazı eserleri sebebi ile kendisinden bahsettiğimiz Peter Norvig, 2005'in Dünya Fizik Yılı kabul edilmesi sebebi ile Einstein'ın 1905 yılında, çalıştığı patent ofisindeki amiri tarafından gerçekleştirilen performans değerlendirme sonuçlarını yayımlamış.

Kaynak: http://radar.oreilly.com/

Linus Torvalds’a otobüs çarparsa ne olur?

xelon

İnternet'te oradan oraya savrulurken Wikipedia'da Linus Torvalds'ın biyografisine( İngilizce | Türkçe ) denk geldim. Mizah başlığı altındaki "What If Linus Torvalds Gets Hit By A Bus? - An Empirical Study" bağlantısı dikkatimi çekti. Büyük bir keyifle okuduktan sonra Türkçe'ye çevirmek aklıma geldi. Ve işte burdayım.

Yazıyı okuduktan sonra insanın aklına takılmıyor değil, gerçekten Linus Torvalds'a birşey olsa sizce Linux'e ne olur?

Vista Üçlüsü

parsifal

Pek çok alanda meşhur üçlüler vardır.
Bu sefer ki üçlümüz çok farklı bir alanda...
İşte karşınızda Windows Vista Üçlüsü

Konuşan Solucan ( Proudly Turk :) )

anonim

Dünyanın ilk konuşan virüsü bir türk tarafından yazıldı. news.com'un haberine göre Microsoft Speech Engine'i kullanan virüs Windows XP bilgisayarlarda açılış müziğinin hemen ardından devreye girerek şöyle konuşuyor;

"How are you. I am back. My name is Mr. Hamsi. I am seeing you. Haaaaaaaa. You must come to Turkey. I am cleaning your computer. 5. 4. 3. 2. 1. 0. Gule gule."

Buradan Karadenizli bir vatandaşımız tarafından yazıldığı tahmin edilen Amus solucanı hakkında F-Secure'dan virüs araştırma direktörü Mikko Hypponen'ın yorumu şöyle "Bu konuştuğunu gördüğüm tek solucan ancak çok gelişmiş olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü Visual Basic'de yazılmış"