Komik İşaretli Uyarılar

0
Soulblighter
İşaretli uyarıları hepimiz biliriz. Uyarı, bilgilendirme v.b. amaçlarla kullanılırlar. Bazı işaretli uyarılar ise aksine güldürmek için yapılmışlar sanki :) İşte güldüren işaretli uyarılar

İlgili Yazılar

Ey sunucu, elma dersem çık, armut dersem çıkma

robin

Kuzey Carolina Üniversitesi'nde 4 yıldır kayıp olan bir sunucu bulundu.

Sistem yöneticileri kabloyu takip ettiklerinde duvarda oda olmayan bir kısma girdiğini görmüşlerdi. Sunucunun olduğu yeri işçilerin yanlışlıkla duvar örerek kapattığı anlaşıldı. İlginç olan ise bu 4 yıl süresince sunucunun tek bir paket kaybetmemiş olması. :)

En Detaylı ve Kategorize Edilmiş Bilgisayar Saçmalıkları

FZ

Değerli FM üyeleri bugüne dek pek çok bilgisayar saçmalığı okumuş, yaşamış ve içlerindeki şiddet duygularını bastırıp mizaha yer vermeye çalışmışlardır.

Bilgisayar saçmalıklarının gayet güzel bir şekilde kategorize edildiği http://rinkworks.com/stupid sitesindeki bazı anekdotlar sizi gülümsetebilir (benim ise sandalyeden düşmeme yol açtı, faturayı site yöneticisine yolluyorum).

Yeni bir tür hastalık mı bu Debian?

maat

FM okuyucuları ile kendimde gözlemlediğim bir durumu paylaşmak ve onların da fikirlerini alarak “Acaba bende mi bir acayiplik var” sorusunun cevabını aramak için bu yazıyı hazırladım.

Vah Aycell

butch

Aylar önce Türk Telekom'un konuyla en ufak ilgisi olmayan bazı çalışanlarına Web Tasarımı öğrenmeleri konusunda talimat verdiğini sağlam kaynaklardan duymuştum. Acaba ne yapacaklar diye merak ederken Türk Telekom'un bazı işlerini bu çalışanların yaptığı öğrendim.
Bugün de bir şanssızlık sonucu www.aycell.com.tr ile tanıştım. Durum vahim. Benzer bir uygulamanın sonucu olduğunu tahmin ediyorum. Kendi gözlerinizle bir görün.
Henüz reklamcılık konusunda bünyelerinde eleman yetiştirememiş olacaklar ki televizyon reklamları hayli iyi, ama uzun sürmez herhalde...

Misinformation 109 veya IMDB Rulez!

sundance

Hep söyleriz, iyi ki Internet var, istediðimiz bilgiye kolayca ulaþabiliyoruz diye. Bu aksam öylesine bir film iddialasmasi üzerine bulduklarýmýz bizi gerçekten þaþýrttý.

Abi Sylvester Stallone 1.60 bir adam sonunda... yok olm o en azindan Banderastan uzun... olm asil komigi Arnold gibi iki karis bir adami dev gibi gösteriyorlar ya... ama abi Julia Robertsdaki boy da kimse de yok...

Bizi en sasirtandan baslamak üzere
-Antonio Banderas 1.75,4
-Julia Roberts1.75,4
-Nicole Kidman 1.77,8
-Tom Cruise 1.70
-Jeff Goldblum1.95,6