Chivi Radyo yayında!

0
ProDer
Hepimizin tanık olduğu, Chivi.com'un kapanma olayının ardından, hobi niteliğinde bazı denemeler yapmayı ve biraz da kendimizi eğlendirmeyi amaç edinmişken, kendimizi bir anda radyo yayını yaparken buluverdik. Nasıl mı?
Sözkonusu firmanın, radyo yayını için kurduğu server'ı kullanarak! Dolayısıyla Chivi sayfasından ulaşılan radyo, tüm ilişkileri, projeleri ve diğer işlevleri durdurulup iptal edilmiş olmasına rağmen bir anda hortlayıvermiş oldu. Türkiye'nin önde gelen internet kuruluşunun çatısı altında gerçekleştirilen sistemle ne derece ilgilenildiği ve söz konusu yayının yapılmaya çalışıldığı dönemlerde bile İxir'in ilgililerinin olaya ne kadar ilgili (-siz) olduğu gözler önüne serilmiş oldu.

Bu yazı yazıldığında radyo yayındaydı, belki siz okurken de böyle olacak. Kapanmış bir sitenin yok olmuş radyosunu dinlemek mi istiyorsunuz. www.chivi.com adresine gidin ve alt tarafta sağda göreceğiniz linke tıklayın. Şimdilik sadece 56K modemliler için yayını açık tutuyoruz. İlgi olursa diğer yayını da açmayı düşünüyoruz.

Eğer chivi.com kapalıysa bu linkten de doğrudan yayını dinleyebilirsiniz. Buyrun!

http://194.29.215.135:8000/listen.pls

İstek parçalarınızı bize bildirebilirsiniz!

İlgili Yazılar

Ülkemin insanı....

anonim

Pasaportumun süresini nasıl uzatabilirim diye google.com`da bir arama yaptım. İkinci link Paris konsolosluğumuzundu. Çok ilginç hazırlamışlar sayfayı görmenizi tavsiye ederim... Bu mesajı yazarken bir yandan da müziği dinliyordum... Gene de ben bu ülkenin insanlarını çok seviyorum. Hayatı böyle neşeli geçirebildikleri için.
Adres : T.C Paris Konsolosluğu
Not: Müzik için biraz beklemeniz tavsiye edilir...
"Daracık daracık sokaklar,senin pasaportun zor uzar" :)

Das Keyboard - Über Geeks

darkhunter

Müjde! Perdesiz sazlardan sonra perdesiz klavye de çıktı :)

Buradan ayrıntılı olarak inceyebileceğiniz Das Keyboard'ın tuşlarında yeller esiyor. Über kullanıcılar ya da yazdıklarının zaten anlamsız oluğunu düşünenler için.

LG'den Bir İlk! Görünmez Telefon

parsifal

LG'den Sharpen More bildiriyor...
Gizmodo'da yayınlanan habere göre teknoloji devi LG ilk görünmez akıllı telefon'u piyasaya tanıttı. ThroughBoobs® teknolojisi ile üretilen telefon iPhone'a rakip olacağa benziyor.

Ürün tanıtımına katılan izleyicilerin %95'i ne kadar deneselerde telefonu bir türlü göremediklerini belirttiler.

Windows 2000 Linux’a karşı...

X-cise

BBSpot.Com İşletim Sistemi Karşılaştırması...

BBSpot bugüne kadar adil ve dürüst yazılarıyla, büyük bir güven ve saygı kazanmıştır. Donanım ve yazılım tanıtımları ile de aynı geleneği devam ettiriyoruz. Diğer teknik siteler sizleri gereksiz ayrıntılı “teknik detaylar” ile boğarlar. Hatta, test ederken, bahsettikleri programları ve donanımları kesin kullanmışlardır. Burada, BBSpot’da, bu teknik şeyler, kendi düşüncelerimizi eklememizi engellemez.

Bu gün Windows 2000 ve Linux’u kafa kafaya yarıştırıyoruz ve böylece teknik olarak kimin daha mükemmel olduğunu anlamaya çalışıyoruz...

Fazlamesai.Net TV stüdyosundaki SİNEK vahşeti...

anonim

Geçen Çarşamba ilgiyle ve merakla beklediğimiz Fazlamesai.Net TV programının yeni bir bölümü yayınlandı. Önceden Boran Bey'in Emre bey'e sataşmaları (sen mcedit kullan, sen mozilla 1.0'sın, aloo sana pas attık ama heba oldu...) hoş anlar yaşatıyordu ama bu hafta olanların yanından bile geçmiyordu...