Garip Ama Gerçek

0
redogre

Görüşler

0
bm
Niye bazen penguenlerin biri ibikli oluyor?
0
FZ
REDogre arkadaşımız yani karikatürün çizeri açıklasa bunu daha iyi olur herhalde ;-)
0
redogre
Kırmızı ibikli penguen BENİM !
0
butch
hayır ibikli penguen BENİM!
0
FZ
Hayır hayır benim! Beni alın! (nerde lan bu peruk, çabuk!)
0
conan
HAYIR! IBIBIKLI BENIM! Orada FM editoru gibi poz verdim hehe. Iyi cikmisim di mi?
0
myavuzselim
Malkocoglu benim!
0
Challenger
Gerçeği çıkana kadar hepsini tıkın zindana!
0
ripper
bide burda tek redhat kullanan benim sanıyodum :)
0
FZ
:)))))))))))))))))))))
0
esse
bende Hacker Anayım.
0
simor
Ben kimim? Anne, annecim korkuyorum.
0
anonim
Aslında keyfinizi kaçırmak istemem ama.. Ben de korkuyorum.. Özellikle ilk kare ve de ikinci karede sevimli "pin-guen"lerin görüntüsü bana kara çarşaflıları hatırlattı- korkuyorum- Ben bir Üsküdar'lıyım!
0
jfever
aynı zamanda paranoyaksınız kuzum. sahiden. bir psikologa gorunmenizde fayda olabilir.
0
anonim
Aaa tabi haklısınız, en az buradaki bir görselliğe bağlı ironiyi paranoya sanabilen siz kadar- kuzum! Tanıdığınız bir psikolog vardır kesın?
0
jfever
maalesef yok. olsa önerirdim :)
0
Zebani
Ben ikinize de önerebilirim. Tanıdığım yok ama gittiğim var. :)
0
simor
:))))
0
mos
güzel :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Balık İçin Teşekkürler... (ya da Google ve Deniz Ürünleri Üstüne...)

FZ

Günlük "siyasi" (!) gazetelerimizin vazgeçilmez öğelerinden biri de arka sayfalarında ya da sağlık köşelerinde mütemadiyen "günde 1 elma yiyin 10 yıl daha çok yaşayın, ayda 1 kadeh şarap için malı götürün, başka işi gücü olmayan bilimadamları allem edip kallem edip fon aldılar sonra da gittiler 3 haftada bir salkım üzüm yemenin ve sabah kalktığınızda 2 dk. nefesinizi tutmanın sağlığa olan süper etkilerini araştırdılar" şeklinde haberlerin çıkmasıdır.

"Cognitive" ve "cognitive science" konuları ile ilgili abone olduğum Google News Alert servisi e-posta kutumu son 1-2 haftadır "balık" üstüne e-postalara boğunca dayanamadım, paylaşmak istedim. Uyanın ey ahali, haftada 1 öğün yenen balık sizin aptallaşmanızı engelliyor, olmadı geciktiriyor. İnanmayan Google'a sorsun! ;-)

Fm Kare'ye Ne Oldu ?

redogre

Biz Birbirimizi Anlamazsak

butch

Fazlamesai çözümleri!

anonim

Devamlı FM aşağı FM yukarı bahsediyoruz, peki bu güne kadar gerçek fazlamesai problemi konusunda ne yaptık? Bilirsiniz canım hani şu Ben 40 yaşına kadar cumartesi neymiş pazarları bile çalıştım. veya Ne fazlamesaisi iş bitene kadar çalışacaksınız o kadar? ya da Patrondan önce işten çıkan arkaşı kovmaaak istiyorum yaklaşımları konusunda bir okurumuz bazı yapıcı öneriler getirmiş:

1. Hayır demeyi öğreniniz
2. Hayır demeyi öğreniniz
3. Hayır demeyi öğreniniz
4. Sitede java mı yoksa .net mi iyi tartışmak yerine, patronlara karşı nasıl etkili biçimde organize olunur ve karşı konulabilir onu tartışınız.

F ve Q nun savaşı (1)

afsina

F ve Q klavye yerleşimi konusunda uzun süredir devam eden bir tartışma var. Zemberek geliştiricilerinden Mehmet Akın bu konuda eğlence amaçlı bile olsa teknik bir inceleme arayışına girdi. Bu kapsamdaki ilk yazıyı Zemberek NLP sayfasından okuyabilirsiniz.