Garip Ama Gerçek

0
redogre

Görüşler

0
bm
Niye bazen penguenlerin biri ibikli oluyor?
0
FZ
REDogre arkadaşımız yani karikatürün çizeri açıklasa bunu daha iyi olur herhalde ;-)
0
redogre
Kırmızı ibikli penguen BENİM !
0
butch
hayır ibikli penguen BENİM!
0
FZ
Hayır hayır benim! Beni alın! (nerde lan bu peruk, çabuk!)
0
conan
HAYIR! IBIBIKLI BENIM! Orada FM editoru gibi poz verdim hehe. Iyi cikmisim di mi?
0
myavuzselim
Malkocoglu benim!
0
Challenger
Gerçeği çıkana kadar hepsini tıkın zindana!
0
ripper
bide burda tek redhat kullanan benim sanıyodum :)
0
FZ
:)))))))))))))))))))))
0
esse
bende Hacker Anayım.
0
simor
Ben kimim? Anne, annecim korkuyorum.
0
anonim
Aslında keyfinizi kaçırmak istemem ama.. Ben de korkuyorum.. Özellikle ilk kare ve de ikinci karede sevimli "pin-guen"lerin görüntüsü bana kara çarşaflıları hatırlattı- korkuyorum- Ben bir Üsküdar'lıyım!
0
jfever
aynı zamanda paranoyaksınız kuzum. sahiden. bir psikologa gorunmenizde fayda olabilir.
0
anonim
Aaa tabi haklısınız, en az buradaki bir görselliğe bağlı ironiyi paranoya sanabilen siz kadar- kuzum! Tanıdığınız bir psikolog vardır kesın?
0
jfever
maalesef yok. olsa önerirdim :)
0
Zebani
Ben ikinize de önerebilirim. Tanıdığım yok ama gittiğim var. :)
0
simor
:))))
0
mos
güzel :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Küfürbaz Kiosk

redogre

Linux üstünde .NET

defusion

Linux üzerinde Microsoft'un yeni platformu .NET'i çalıştırmak için bir girişim olan mono project eksiksiz tamamlanabilirse , Linux üzerinde müthiş bir program patlaması yaşanacak...

fazlamesai.net'e soralım: Mahremiyetimiz pamuk ipliğine mi polise mi bağlı?

FZ

Son günlerde bazı haberler Türkiye'de Internet ve özellikle Internet kafeler ile ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bugün bir Internet kafe işletmecisinden aldığımız bilgiler ise hayli enteresan. Kafesi polisler tarafından ziyaret edilen işletmeci emniyet genel müdürlüğüne çağrılıyor ve tüm bilgisayarlardaki tüm iletişimin "sniffer" tabir edilen programlarla dinlenip kaydedilip bunun emniyete raporlanması gerektiği söyleniyor.

fazlamesai.net @ 2005

FZ

Tüm fazlamesai.net camiasının, üyelerinin, sessiz okurlarının, aktif katılımcılarının, kısaca bu siteyi öyle ya da böyle bir şekilde farklı kılan herkesin yeni yılını kutlarız.

Dileriz 2005 hepimize mutluluk, sağlık, huzur, zevk, başarı ve en önemlisi barış getirir.

2005 yılında yeni ve heyecanlandırıcı projelerle, birbirinden ilginç haberlerle ve önemli tartışmalarla yine karşınızda olacağız.

Bizi izlemeye devam edin...

fazlamesai.net ekibi

Bilen de bilişiyor bilmeyen de !

sundance

Bu sabah Yeni Şafak gazetesinin Bilişim bölümünde TÜBİTAK'a "CD'den çalışan yazılım"la övünmek yakışmaz! başlıklı bir makale okudum.

Açıkcası makaleyi okumanıza bile gerek yok, başlık makalenin yazarının temel derdini ortaya koyuyor. Uludağ ekibinin üstünde çalıştığının bir Live CD olmadığını mı anlatmak lazım, yoksa Live CD'nin bir ekstra olduğunu, LiveCD olan bir sistemi (birçok durumda) sadece dosyaları kopyalamakla bile harddisk üzerine kurabileceğinizi mi, yoksa "Alın işte bu işle uğraşan münafıklar bunlar" modunda bir içeriğin altına ekibin fotoğrafını koymaktaki yaklaşımın yanlışlığını mı? Ben bilemedim.

Ama Pardus hakkında en ufak bir heyecan bile duymadan söyleye söyleye bunu söyleyebilmek ya vicdansızlıktır, ya da birileri yazdıkları yazılar karşılığı barter yapmanın yöntemini bulmuş ;)