Astala Vista 2

0
redogre

Görüşler

0
Zebani
Silah günümüzden sanırım hâlâ barut kokuyor. :)
0
Tugba
Tabi günümüzden kalma olacak. Adam günümüze çıplan bir halde gönderiliyor böyle şimşekler çakıyor filan... Sonra o durumda yerinden kalkıp, kendine giysi buluyor, sonra kendine bir shotgun bulup, işine bakıyor...

Silah konusunda bir problem yok. Yalnız küçük bir hatayı da düzeltmem gerekli.

O söz Astala Vista değil, "Hasta la Vista" olacak o. Ben burada yapılmaya çalışılan espri değilde, H harfinin koyulmamasına daha çok güldüm.

H harfini kediler mi yedi?
0
Tugba
Görüldüğü gibi yazım hatası her zaman yapılabiliyor. Bende ufak bir yazım hatası yaptım yukardaki yazımda. Yazım hatası belki affedilebilir bir şey. İnsanın eli kayabilir, o tuşa dokunurken, diğerine dokunabilir. Hemde bir taraftan kapı çalıyor açsam mı diye düşünürken, diğer taraftan tusları her zaman kullandıgın destkop pc'den daha tuhaf 86 tuslu bir klavye kullanıyorsan...

Yazım hatası hiçbir zaman bilgi eksikliği ile karşılaştırılmamalı. Ve başkalarının bilgi eksikligini haber yaptıgın zaman, gelecekte yapabilecegin kendi hatalarını düşünmeli ve komik duruma düşmemek için sende aynı hatalara düşmemelisin.

Birisine bilgisi eksik, nihahahahahha derken, gelecekte bilgi eksikliginden kaynaklanan hatayı kendin yaparsan rezil olursun.

Kulağına küpe olsun...
0
Zebani
amaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! boşver ya!!!
0
basturk
topla abicim topla biraz sağ yap :)
0
redogre
H harfini bilerek koymuyorum :)
0
Titus
Hastala Vista kelime grubunu daha çok Che ile özdeşleştirebilirim ama Astala Vista kelime grubu ise direk olarak aklıma Terminatör filmini getiriyor ve son karede de penguen pek de bir yokedici gibi geliyor, bence H harfi unutulmamış yazılmak istenen zaten Astala Vista
0
sundance
Tebrik ederim süper tespitte bulunmuşsunuz Tugba Hanım. Fırsatçılığınızı "Can Konur değil de John Conner" olacaktı diye de devam ettirebilirdiniz, eksik bırakmışsınız, buradan yeteri kadar dalaşma konusu çıkmaz, aşağısı da sizi kesmez. İlerde daha provakatif, daha fırsatçı ve daha bile az işe yarar yorumlar bekliyoruz.



0
Satanique
Size katılıyorum Sundance bey. Neden insanlar bu kadar fırsatçı olurlar değil mi? Haklısınız. İstirham ederim lütfen seviyesine inmeyiniz ilgili kişinin.

Sizin gibi entelektüele yakışmaz.
0
Satanique
Tövbe Tövbe... Hakkaten ya sinirlendim şimdi. Bu Tugba hanım sizin karikatürlerinizi yapan kadim dostunuza laf sokmaya çalışmış. Siz de sinirlenmişsiniz tabi. Ama ben şunu bir şey eklemek istiyorum. Gerçekten bu karikatürleri yapan kişi espri yapmasını bilmiyor.

Ben daha iyisini yapabilecegimi iddia etmiyorum ama gerçekten burada yayınlanan karikatürler komik değil.

Hayır her insan süper espri kabiliyetine sahip olamaz. Ama biraz çalışması lazım bence. Çok ayıp etmişler bu arada eklemeden geçemeyecegim. Halbuki Hastalavista ya da Astalavista arasında ne fark var ki? Böyle polemik anaforları arasında kaybolmaya ne gerek var? ehehe

Selamlar...
0
mehmeterten
Amannnn dikkat, lütfen buda bir belgeler.org vakasına dönüşmesin ;-). H harfi unutulmuş diyen arkadaşın kastettiği konu Robert Storey'in iki yazısında geçen "Hasta la vista windowz" olabilir... Devamı: Robert Storey'in 1. Yazısı:
<a href=http://distrowatch.com/dwres.php?resource=review-winxp<\\a>
0
yellowelephant
Can Konur esprisi çok güzel...Dilerim bu çizgi serisinin bir de Kristanna Loken versiyonu olsun :P
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dr. Greg Wilder ile yine müzik ve GNU/Linux üstüne

FZ

Greg Wilder ile 2 sene önce müzik, yapay zekâ, yaratıcılık ve GNU/Linux üstüne gerçekleştirdiğimiz sohbetin ardından okyanusun iki yakasında da pek çok şey oldu.

Geçenlerde yine kendisi ile yazışırken konu döndü dolaştı GNU/Linux tabanlı yazılımların profesyonel kayıt ve ses işleme ortamlarında kullanımına geldi.

Wilder, stüdyosunda gerçekleştirdiği birkaç kayda dair örneği paylaşmak istediğini belirtti ve şu MP3 bağlantıları nı yolladı:

fazlamesai.net'e soralım: 'Linuxçu' diye bir insan türü var mı?

FZ

"Linuxçu" diye nitelendirilebilecek bir "insan türü" var mıdır? İnsanlara gerçekten itici gelebilir mi? Güzel bir şeyi sunmak ne denli önemlidir? Gerçekten düzgün çalışan ve iyi işleyen sistemler bazı sunum şekillerinden ötürü "dışarıdan birilerine" itici gelebilir mi? Teknoloji, sosyoloji ve psikoloji arakesitinde ne denebilir? Bütün mesele gerçekten özgürlük müdür? Yoksa kişisel bazı problemler midir?

Pardus

redogre

Güzel bir araba (Quicktime ile IP üzerinden canlı yayın)

anonim

Bilişim 2001`i gezerken gözüme 2 şey takıldı: 1`ncisi Türkiye`de özellikle IT sektöründe kriz filan yok, adamlar ucuza eleman çalıştırmak (ya da işten adam atmak) için krizi bahane ediyor, 2`ncisi ise bir araba, bu araba gerçekten ilginç idi, bir canlı yayın arabası idi arabanın diğer TV`lerdeki canlı yayın araçlarından tek farkı bu araba IP yani internet protokolü üzerinden canlı yayın yapıyordu. Biraz inceledim ve detaylı bilgi sahibi olmaya calıştım ve hayretler içinde kaldım, neden mi fikir acayip güzel ve hiç de zor bir olay değildi yani böyle bir araba yapmak öyle çok büyük teknik bilgi gerektirmiyordu.

Görüntü işlemede ünlü bir yüz: Lenna

GtG

Görüntü işleme ile uğraşmış olanlar bu yüzü mutlaka görmüşlerdir. Yeterince meraklılar ise resmin sahibinin isminin Lenna olduğunu ve gerçekte bir playboy yıldızı olduğunu da öğrenmişlerdir.
Peki bir playboy yıldızı nasıl oldu da akademik dünyanın kapılarını aralayıp görüntü işleme laboratuvarlarına misafir oldu? İşte ufak bir araştırma sonucu ulaştığım cevap:
The Lenna Story