Astala Vista 2

0
redogre

Görüşler

0
Zebani
Silah günümüzden sanırım hâlâ barut kokuyor. :)
0
Tugba
Tabi günümüzden kalma olacak. Adam günümüze çıplan bir halde gönderiliyor böyle şimşekler çakıyor filan... Sonra o durumda yerinden kalkıp, kendine giysi buluyor, sonra kendine bir shotgun bulup, işine bakıyor...

Silah konusunda bir problem yok. Yalnız küçük bir hatayı da düzeltmem gerekli.

O söz Astala Vista değil, "Hasta la Vista" olacak o. Ben burada yapılmaya çalışılan espri değilde, H harfinin koyulmamasına daha çok güldüm.

H harfini kediler mi yedi?
0
Tugba
Görüldüğü gibi yazım hatası her zaman yapılabiliyor. Bende ufak bir yazım hatası yaptım yukardaki yazımda. Yazım hatası belki affedilebilir bir şey. İnsanın eli kayabilir, o tuşa dokunurken, diğerine dokunabilir. Hemde bir taraftan kapı çalıyor açsam mı diye düşünürken, diğer taraftan tusları her zaman kullandıgın destkop pc'den daha tuhaf 86 tuslu bir klavye kullanıyorsan...

Yazım hatası hiçbir zaman bilgi eksikliği ile karşılaştırılmamalı. Ve başkalarının bilgi eksikligini haber yaptıgın zaman, gelecekte yapabilecegin kendi hatalarını düşünmeli ve komik duruma düşmemek için sende aynı hatalara düşmemelisin.

Birisine bilgisi eksik, nihahahahahha derken, gelecekte bilgi eksikliginden kaynaklanan hatayı kendin yaparsan rezil olursun.

Kulağına küpe olsun...
0
Zebani
amaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! boşver ya!!!
0
basturk
topla abicim topla biraz sağ yap :)
0
redogre
H harfini bilerek koymuyorum :)
0
Titus
Hastala Vista kelime grubunu daha çok Che ile özdeşleştirebilirim ama Astala Vista kelime grubu ise direk olarak aklıma Terminatör filmini getiriyor ve son karede de penguen pek de bir yokedici gibi geliyor, bence H harfi unutulmamış yazılmak istenen zaten Astala Vista
0
sundance
Tebrik ederim süper tespitte bulunmuşsunuz Tugba Hanım. Fırsatçılığınızı "Can Konur değil de John Conner" olacaktı diye de devam ettirebilirdiniz, eksik bırakmışsınız, buradan yeteri kadar dalaşma konusu çıkmaz, aşağısı da sizi kesmez. İlerde daha provakatif, daha fırsatçı ve daha bile az işe yarar yorumlar bekliyoruz.



0
Satanique
Size katılıyorum Sundance bey. Neden insanlar bu kadar fırsatçı olurlar değil mi? Haklısınız. İstirham ederim lütfen seviyesine inmeyiniz ilgili kişinin.

Sizin gibi entelektüele yakışmaz.
0
Satanique
Tövbe Tövbe... Hakkaten ya sinirlendim şimdi. Bu Tugba hanım sizin karikatürlerinizi yapan kadim dostunuza laf sokmaya çalışmış. Siz de sinirlenmişsiniz tabi. Ama ben şunu bir şey eklemek istiyorum. Gerçekten bu karikatürleri yapan kişi espri yapmasını bilmiyor.

Ben daha iyisini yapabilecegimi iddia etmiyorum ama gerçekten burada yayınlanan karikatürler komik değil.

Hayır her insan süper espri kabiliyetine sahip olamaz. Ama biraz çalışması lazım bence. Çok ayıp etmişler bu arada eklemeden geçemeyecegim. Halbuki Hastalavista ya da Astalavista arasında ne fark var ki? Böyle polemik anaforları arasında kaybolmaya ne gerek var? ehehe

Selamlar...
0
mehmeterten
Amannnn dikkat, lütfen buda bir belgeler.org vakasına dönüşmesin ;-). H harfi unutulmuş diyen arkadaşın kastettiği konu Robert Storey'in iki yazısında geçen "Hasta la vista windowz" olabilir... Devamı: Robert Storey'in 1. Yazısı:
<a href=http://distrowatch.com/dwres.php?resource=review-winxp<\\a>
0
yellowelephant
Can Konur esprisi çok güzel...Dilerim bu çizgi serisinin bir de Kristanna Loken versiyonu olsun :P
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İTÜ, Teknoloji ve Vizyon

FZ

28 Haziran 2001 tarihinde, bir İTÜ öğrencisi olarak, İTÜ Otomasyon binasında yaz okulu kaydımı yaptırmaya çalışırken, beklediğim 2 saatlik süre içinde aklımdan teknoloji, insanlık ve Türkiye ile bağlantılı pek çok şey geçti ve sizlerle paylaşmak istedim.

KnoppixCD ve Linux El Kitabı PC World Kasım`da

PCW

Daha önce FM'de hakkında çok şeyler yazılıp çizilen Knoppix dağıtımını tam sürüm olarak bu ay, yani PC WORLD'ün Kasım-2002 sayısına yetiştirmeyi başardık. Ayrıca Sundance'in çok özel katkılarıyla hazırladığımız "Linux El Kitabı"nı da beğeneceğinizi umuyoruz. Her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz.

Sesle Kumanda Edilen Arabalar, Gizli Silahlar!

FZ

Konu altında konu, yorum altında yorum ve bambaşka dünyalar yaratmada bir eşi daha bulunmayan bir camia FM camiası. Değerli ve saygıdeğer üyelerimizden feran'ın açtığı mevzu üstüne detaylı bir tartışma başlayınca dayanamadım, konu ile ilgili dikkatleri tehlikeli bir şahsiyet olan Lemonodor'un Telematics 2.0 başlıklı blog girdisine yönlendireyim dedim. Bakın şimdi şöyle...

GPL Uygulamaları Windows'da paralı mı olsun?

sundance

Linux üstünde en sevilen IRC istemcilerinden biri X-Chat Windows için derlenmiş halini $20'a satmaya başladı.

Uzun süredir tartışmak istediğim bir konu.X-Chat bunun tek örneği de değil, bir çok yazılımcı "GNU/Linux üstünde ürünü geliştirirken, Linux camiasına da bir şeyler geri veriyor gibi hissediyoruz ve bu bize yetiyor. Fakat eğer bunu Windows altında kullanmak istiyorsanız para ödemek zorundasınız, ya da oturun kendiniz derleyin" diyor.

Merak ediyorum acaba FM okurları bu konuda ne düşünüyor?

Tatil Rehaveti

butch