Binbir Gece Mesaileri

0
butch

Görüşler

0
darkhunter
Bu Mehmet bey'in kemik iliği nakli bekleyen kaç çocuğu var acaba?
0
anonim
Hayırdır?
0
anonim
dizi kültürüm yok-bağışlayın,bilgilendim sağolun!!!
0
darkhunter
Excusez-moi. Vous êtes de quelle nationalité? Français?
0
anonim
Heee- yerli Tv dizilerine 'Fransız kalmışım' bir sakıncası mı vardı?
0
101
Olay dizi olmaktan çıktı tüm yazılı ve görsel basında günlerce yer aldı. Üstteki fransızca cümle belki de ona işaret ediyordur ?
0
newman
Yalniz degilsiniz :)
0
FZ
Ben de bilmiyordum bu 150.000$ mevzusunu, birkaç gün önce öğrendim.
0
bm
Ben de anlamamisdim. Anladigimi soyleyeyim: 1001 gece masali diye bir TV programi var, gazeteye de cikiyor, icinde de bir $150k gecmis. Fakat simdi aklima geldi google yaptim "binbir gece 150" diye. Suymus:

http://www.lovemove.com/haber_oku.asp?ID=74

0
newman
Simdi ben boyle bir hikayeyi bir yerden hatirliyorum diyecektim ki... Konusu farkli, orada boyle ulvi gayeler gozetmiyorlar, para miktari 1 milyon dolar filan :). Yillar once bir film gormustum, Robert Redford oynuyordu. Arastirip buldum: "Indecent Proposal" mus adi. Ben filmden pek birsey hatirlamiyorum aslinda. Ama su linkte millet bir suru yorum yazmis:

http://www.imdb.com/title/tt0107211/usercomments

Bu arada birakin para almayi, uste o kadar para vermeye razi olanlar da cikiyor demek ki: bir yorumun basligi soyle :):

$1,000,000? For a night with Robert Redford? For real? Where do I sign up?!
0
towsonu2003
bazen fransizlik cok hosuma gidiyor... bu espriyi kesinlikle anlamamis oldugum su saat da dahil...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Tembel FM Kare

redogre

Tamam sigarayı da bıraktık, acaba susuzlukla ne kadar başa çıkabiliriz...

butch

Oh dedik herşey pek güzel, memleket bu krizi atlatır elbet. Bu gerçekleştiğinde biz de ayakta ve buralarda olursak artık bizi ve yapabileceklerimizi hiçbirşey engelleyemez. Ama bugün bütün umutlarım tamamen yıkıldı. Bazılarımızın temel besin kaynağı sigaraya gelen yeni zamdan dolayı. Birileri bizi buralarda istemiyor. Gidin buralardan diyor, buralarda çalışanı, birşeyler yapmak isteyenleri sevmezler. Mümkün olan ne kadar alakasız detay varsa tepenize yıkarlar ve sizi iyice nefessiz bırakırlar.
Sadece bunlarda değil. Duyduğuma göre Eylül ayında elektrik de zamlanıyormuş hem %50 düzeylerinde. Anlaşılan artık kısa zamanda bir B planına ihtiyacımız var.

GNU/Linux Kullanışlılık Testi için Gönüllü Katılımcılar Aranıyor

gorkem

Coğrafi ve kültürel açıdan dağıtık bir yardımlaşma ve imece ortamında geliştirildikleri ve insan-bilgisayar etkileşimi İIBE) uzmanlarının bu sürece katılımlarının az olması nedeniyle Linux ve benzeri açık kaynak kodlu yaziımların kullanışlılık alanında diğer işletim sistemlerinin gerisinde kaldığı düşünülüyor.

Bu alanda yapılan laboratuvar testleri, şimdiye kadar çok kısıtılı imkanlarla gerçekleştirildi. Hazırlanan raporların nitelik ve nicelik açısından yeterli olmaması, bu çerçevede çalışma yapan yazılım geliştiricilerinin de referans alabileceği kaynakların sınırlı sayıda olmasına neden oluyor. Bu nedenle, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere kampüsünde 10 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasinda 12 test katılımcısının yer alacağı "Linux işletim sistemi kullanışlılık testi" yapılacaktır.

Hamburgerimden Spyware Çıktı

butch

fazlamesai.net'e soralım: Satıcılar neden OO.org yüklü bilgisayar satmıyor?

FZ

Soru orijinal değil, açık, özgür kod dünyasının ve Debian camiasının öncü isimlerinden Bruce Perens'e sorulmuş bu soru bir röportajda. Bruce Perens de bu konudaki şaşkınlığını gizlemiyor:
Eğer OpenOffice.org bu kadar makul bir alternatif ise neden donanım satan şirketlerin gittikçe artan oranda bu yazılımın kurulu geldiği bilgisayarları sattıklarını görmüyoruz?

Açıkçası bir bilgisayar satıcısının bakış açısından baktığımda neden her satılan PC´ye bir OpenOffice yüklemediklerini anlamıyorum. Bunu yapabilecek durumdalar, bu onlar için gayet kolay bir iş.

Belki de gidip o satıcılarından birine sormalıyım bunu ancak şu salakça cevabı almaktan korkuyorum: 'O yazılımı download edebilirsin.' Kimbilir belki de pazarlama dahileri henüz oralara varamamıştır.