Binbir Gece Mesaileri

0
butch

Görüşler

0
darkhunter
Bu Mehmet bey'in kemik iliği nakli bekleyen kaç çocuğu var acaba?
0
anonim
Hayırdır?
0
anonim
dizi kültürüm yok-bağışlayın,bilgilendim sağolun!!!
0
darkhunter
Excusez-moi. Vous êtes de quelle nationalité? Français?
0
anonim
Heee- yerli Tv dizilerine 'Fransız kalmışım' bir sakıncası mı vardı?
0
101
Olay dizi olmaktan çıktı tüm yazılı ve görsel basında günlerce yer aldı. Üstteki fransızca cümle belki de ona işaret ediyordur ?
0
newman
Yalniz degilsiniz :)
0
FZ
Ben de bilmiyordum bu 150.000$ mevzusunu, birkaç gün önce öğrendim.
0
bm
Ben de anlamamisdim. Anladigimi soyleyeyim: 1001 gece masali diye bir TV programi var, gazeteye de cikiyor, icinde de bir $150k gecmis. Fakat simdi aklima geldi google yaptim "binbir gece 150" diye. Suymus:

http://www.lovemove.com/haber_oku.asp?ID=74

0
newman
Simdi ben boyle bir hikayeyi bir yerden hatirliyorum diyecektim ki... Konusu farkli, orada boyle ulvi gayeler gozetmiyorlar, para miktari 1 milyon dolar filan :). Yillar once bir film gormustum, Robert Redford oynuyordu. Arastirip buldum: "Indecent Proposal" mus adi. Ben filmden pek birsey hatirlamiyorum aslinda. Ama su linkte millet bir suru yorum yazmis:

http://www.imdb.com/title/tt0107211/usercomments

Bu arada birakin para almayi, uste o kadar para vermeye razi olanlar da cikiyor demek ki: bir yorumun basligi soyle :):

$1,000,000? For a night with Robert Redford? For real? Where do I sign up?!
0
towsonu2003
bazen fransizlik cok hosuma gidiyor... bu espriyi kesinlikle anlamamis oldugum su saat da dahil...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.

fazlamesai.net'e soralım: J2EE mi yoksa .NET mi?

FZ

MIT hocalarından Philip Greenspun tercihini .NET'ten yana kullanmış. Greenspun'ın 11 Nisan 2002 tarihli yorumlarından sonra en son 8 Mart 2005'te bir yorum gelmiş. Son 3 sene içinde gelen yorumlar ağırlıklı olarak .NET taraftarı yorumlar. Genel hava şu: Eğer bir sürü programcı çalıştırmak istiyorsanız, çok büyük şirketseniz, bol bol paranız varsa, vs. buyrun J2EE ile sistem geliştirin. Daha sıkı koşullar altında çalışıyorsanız şu anda .NET çok daha hızlı ve etkin sistem geliştirmeye ve programlamaya izin veriyor. Tabii buna itirazlar da var: EJB'den yola çıkarak J2EE'yi kötüleme hatasına düşmeyin! gibi. Bir başka yazılımcı ise "yahu bir satır kod değiştiriyoruz, application server'ı başlatmak 3 dakika sürüyor, el insaf" şeklinde şikayet ediyor.

IT sektörünün acar FM üyeleri bu konuda ne der? Acı dolu yazılım deneyimlerini bizimle paylaşmak isteyenler, hodri meydan, yanınızda rakamlarla gelin ve hangi platformu neden tercih ettiğinizi güçlü bir şekilde açıklayın.

Yılbaşı Hediyesi

redogre

IBM Özgür Yazılım #2 Çıktı

butch

IBM Türk tarafından hazırlanan, Türkiye'nin ilk Özgür Yazılım dergisi yayın hayatına yeni ismiyle devam ediyor. IBM Özgür Yazılım'ın 2. sayısına ulaşmak için yapmanız gereken üyelik bilgilerinizdeki adres bilgilerinizi güncellemek ve "IBM Özgür Yazılım Dergisinin Adresime Gönderilmesini İstiyorum" seçeneğini işaretlemek.

Hakia'dan Sonra Tanbul

anonim

Türk arama motorları zincirinin en son halkası, Tanbul. İlk defa yabancı bir sitede gördüğüm Tanbul'u bu sefer de eHub'da görünce Türkiye'de de duyurmak istedim. Ancak Tanbul Hakia gibi arkasında milyon dolarlar olan hırslı bir proje değil; daha çok Turkix'den tanıdığımız Emre Sokullu'nun hobi amaçlı, henüz konsept aşamasındaki bir araştırma projesi. Tanbul'un ABD'den patentli teknolojisinin -pek de ipucu vermeyen- bir özetini şu adresten bulmak mümkün.