Dünya Kurtuldu(!), Linux altında webcam destekli msn : aMSN

0
darkhunter
Yaşamın sırrından sonra en çok ilgi uyandıran sorunsal olan, Linux altında IM üzerinden webcam desteği Alvaro tarafından çözüldü.

aMSN'in yeni sürümü olan 0.95, webcam desteği veriyor!

Eee, hissediyor muyuz?

Görüşler

0
simor
:) Bunu, hemen gerekli yerlere ileticem. Umuyorumki bu amaçla bu tarzda yazdınız.
0
etguler
Bu aynı zamanda Mac kullanıcıları için de güzel bir haber. Malum, biz Mac kullanıcıları Windows tabanlı MSN kullanıcıları ile webcam üzerinden görüşebilmek için binbir türlü eziyet çekiyoruz.
0
FZ
Çoooooook derdimdi!
0
HungryMind
Bilgisayar ile tek ilişkisi msn olan kişilere linuxa geçmelerini engelleyen bir sebebde kısmen ortadan kalkmış oldu belki de bu sayede.
0
FZ
O tür bir insan pek görmedim yani tek ilişkisi msn olan. İnsanlara zaten pek MSN tavsiye etmiyoruz, illa chat yapılacaksa daha düzgün ve esnek servisler var öyle değil mi?
0
Challenger
illa chat yapılacaksa daha düzgün ve esnek servisler var öyle değil mi?
Var da anlatabilirsen anlat.
0
FZ
Büyütüyorsunuz. Bunu anlatmak ve uygulatmak o kadar zor değil. Çok daha zor şeylere çok daha kolayca ikna edilebiliyor insanlar. Abartmayalım lütfen.
0
anonim
Bir de böyle birşey vardı www.mercury.to
0
darkhunter
JVM mi?! Birden bi soğukluk hissettim, pencere mi açık kaldı acaba ;-p

0
yilmaz
Bir an içinize huzur dolmuş bir ferahlık hissetmişinizdir. Soğukluk değil o. :)
0
East
Haberin içeriğine 10 üzerinden 9 , sunuluş şekline ise 10+1 ;) .
0
ctrlbreak
Mercury messengerda bu destek vardı zaten http://www.mercury.to
0
darkhunter
Doğrusu, ben o ucubeye native uygulama bile demem.
0
Chriseba
açıkçası gaim'e webcam özelliği gelseydi daha mutlu olurdum. şahsen amsn'i sevmiyorum... açıkçası msn'i de sevmiyorum da neyse bu ayrı bir konu...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FreeBSD 4.6 Çıktı!

anonim

FreeBSD 4.6 sürümü duyuruldu. Konu ile ilgililere bu başlık zaten yeterli. Bunun dışında FreeBSD nedir, ne değildir gibi sorularınız için internet sayfasına bakabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için www.freebsd.org ve freshmeat.net'deki ilgili başlık'a bakabilirsiniz.

Warner Music CEO'su Çocuklarının İllegal Müzik İndirdiğini Kabul Etti

melitical

Dünyanın dördüncü müzik şirketi olan Warner Music Group CEO'su Edgar Bronfman, yedi çocuğundan bir veya birkaçının illegal müzik indirdiğini kabul etti.

HP SnoSoft`u DMCA kurallarına gore dava edecek.

conan

HP, dün işletim sistemi Tru64de bir guvenlik açığı bulan ve bu açığı kullanarak root access elde edilmesini sağlayan bir programı Bugtraq`da yayınlayan SnoSoft`u Digital Millennium Copyright Act (DMCA) yasalarına dayanarak dava edeceğini açıkladı. HP`nin Baskan Yardımcısının demecine göre SnoSoft`un her bir üyesi 500.000`er bin $ ve 5 yıla kadar mahkum olabilecekler.

Konu ile ilgili ilginç tartışmalar Slashdot`da alevlendi bile. Özellikle Bruce Perens`in bu konudaki yorumları ve tutumu oldukça ilginç. (Kendisi HP`nin Open Source departmanında Senior Strategist olarak görev almakta)

PostgreSQL 7.3.6 Duyuruldu!

madness

7_3_STABLE üzerine yapılan çeşitli çalışmaları ve hata düzeltmelerini içeren PostgreSQL 7.3.6 sürümü duyuruldu.
Bu sürüm, diğer ara sürümler gibi, dump/reload işlemine gereksinim duymamaktadır. PostgreSQL 7.3.X kullanıyorsanız, direk olarak bu sürüme geçebilirsiniz.

indirmek için: http://www.postgresql.org/mirrors-ftp.html
bittorent: http://bt.postgresql.org
Türkiye web yansısı: http://www.PostgreSQL.web.tr

Robocup 2005 Şampiyonu: Türkiye

FZ

Boğaziçi Üniversitesi Bilg. Müh.den Prof. Dr. Cem Say'ın "cogsciforum" e-posta listesine son gönderdiği iletiye göre Osaka, Japonya'da düzenlenen Robocup 2005 robot futbol turnuvasını Prof. Dr. Levent Akın yönetimindeki Cerberus ekibi kazanmış. Diğer takımları da burada görebilirsiniz.

Dr. Akın'ı ve öğrencilerini bu başarıdan ötürü kutluyor robotik ile YZ bilimlerinin ülkemizde ve dünyada gelişmesine daha da büyük katkılarda bulunmalarını diliyoruz.