Céidot Studios Teknoloji Demosu Bugün Yayınlanıyor

0
Tarık
Uzun süre bekleyip bir türlü dişe dokunur oyunlarını göremediğimiz Türk Oyun yapımcı gruplarının (birkaç istisna dışında) belkide en iddialısı ve gerçekçisi Cèidot Studios, Ageia firmasının fizik motoru PhysX' i kullanan ilk teknoloji demosunu bugün yeni site tasarımıyla birlikte indirmeye açacak. Bu demonun firmanın Hükümran Senfoni isimli oyunu hakkındaki teknolojik beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.

Görüşler

0
Tarık
Haber içerisindeki fizik motorunun tanıtıldığı bağlantıda hata mevcut. Düzeltilmişine buradan ulaşabilirsiniz.
0
misafir
Sitede Céidot olarak yazılmış. Biliyorum é yazmak zor :-) AltGr+Ş e
0
misafir
Farkettim ki è yazmak da kolay değilmiş: AltGr+; e
0
Tarık
hehe ;) oda bişeymi haber başlığı "Cèidot Studios Teknoloji Demosunu bugün yayınlanıyor" hatalı... dikkatli okursanız anlaşılıyor. "Demosunu bugün yayınlanıyor" ne demek ya "demosu bugün yayınlanıyor" yada "demosunu bugün yayınlıyor" neyse Allah'tan ölümcül hatalar değil.
0
xelon
Shift + "
0
xelon
Shift + "
0
anonim
Ve sonunda yayinlandi...
0
eoy
Ceidot.com sitesindeki "Best with Explorer" ibaresi doğal olarak hoşuma gitmedi :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Online Hacking Game ;)

raistlinthewiz

Evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bir oyun. Konusu hacking & güvenlik vs. Ben oynamaya başladım bile ve beğendim.
İlgilenenler hemen http://www.lost.no adresine!

Mekansız

FZ

"Mekansız 3 boyutlu FPS oyunudur (Half-Life,Max Payne,Delta Force...vd. gibi). Halen geliştirilme aşamasındadır, ancak yakın zamanda (en azından 2002 içinde) bitmesi planlanmaktadır," diyor sitenin ve oyunun geliştiricisi Emre Evren. Bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor. Demoyu deneyenler yorumlarını buraya ya da doğrudan programcıya iletebilirler ;-)

Oyun için hazırlanmış müziği epey tuttuğumu belirtmemde fayda var (bunu ayrıca MP3 olarak çekip dinleyebilirsiniz.)

FM Wars Beta 0.08

redogre

FazlaMesai bannerında artık ufak bir oyun oynayabileceksiniz. Şu anda daha Beta ama yakında skor tablosuyla ve diğer ekleriyle tam çalışır hale gelecek.

Görmek için FM teması seç bölümünden Oyun temasını seçmeniz yeterli, hem başlatmazsanız uslu uslu bekliyor sadece.

King

elendil

Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.

COLOBOT

FZ

Yepyeni bir 3 boyutlu, gerçek zamanlı strateji ve macera oyunu COLOBOT eminim en oyun meraklılarını olduğu kadar programcıların ve nesneye yönelik programlamayı öğretmeye çalışanların da ilgisini çekecektir.

Dünyadan havalanıp gezegenden gezegene, maceradan maceraya koşarken, grafikleri oldukça tatlı ve eğlenceli olan bu oyunda ister bütün hareketlerinizi ve araçlarınızı (taşıyıcılar, ateşleyiciler, radarlar, vs.) manuel olarak klavye ve mouse ile kontrol edin isterseniz de bunları nesneye yönelik bir programlama dili ile programlayın ve çayınızı yudumlamaya doğru emin adımlarla ilerlerken içinizden "program işler el öğünür" diye geçirin ;-)