Vector Games

0
sansured
Vector Games adında bir Türk oyun ekibi üzerinde çalıştıkları oyun motoru V2 için bir Demo sürümü yayınladı. Demoda Vector Games laboratuvarlarında ufak bir gezi yapıyoruz.Oyun motorlarını üzerinde çalıştıkları oyun projesi için geliştirmekte olan ekip bu demo sayesinde hem kendilerini tanıtmak hem de motor ile ilgili açıkları gelen geribeslemeler ile kapatmayı hedefliyor.

http://www.vector-games.com adresinden Türkçe yada İngilizce 2 dil seçeneği ile indirilebilen demoyu Downloads bölümünden indirip deneyebilirsiniz.

Görüşler

0
thiaz
Büyük bir merakla demoyu indirdim ama malesef iş yerindeki notebook desteklemediği için bakamadım. Bunlar bireysel çabalar olsada insan ülkesinden böyle şeylerin çıkmasıyla mutlu oluyor.

Geçende bir yerde okumuştum bir Türk öğrenci internette oynanan bir oyun yapıyormuş ve bunun dünyada ilk kez olacağını söylemiş.
Araştırdım ve bu kişinin Kemal Şahin adında 22 yaşında bir öğrenci olduğunu Ritmix'in (Efes Pilsenin alkolsüz içeceği) yarışmasında projesiyle birinci olduğunu ve 50.000 dolar kazanıp projeyi gerçekleştirmeye başladığını öğrendim. Oyun nisan ayından itibaren oynanabilinecekmiş.
Umarım iki oyunun geleceğide umdukları kadar güzel.
0
deniza
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=134291 adresinden Kemal Şahin ve projesi hakkında epey bir bilgiye ulaşılabilir.. proje yapmak iyidir.. olsun olmasın deneyelim yeterki birgün birisi tutacak nasıl olsa.
0
thiaz
Saol deniza.
Bende http://www.kanala.com.tr/haber_detay.asp?id=1203 adresini buldum. Birkaç haber daha var ama aynı yazılar.
0
anonim
şu anda % 16 da insin yorumumu yapacağım :)
0
anonim
indirdim ve test ettim galiba iyi iş çıkarmışlar.. özellikle perspektif görünüşlüklerdeki uyum gayet başarılı... :) helal olsun ne diyelim :D
0
anhanguera
selam,
ne guzel haberler bunlar. ellere saglik. basarilar.
alper akcan "anhanguera"
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zombie Panic

redogre

Zombie Panic beni yıllar sonra bilgisayar başında sabahlatıp, ertesi gün işyerinde zombi gibi gezmeme sebep olan bir Half Life 2 modu. İşin ilginç kısmı bu çok oyunculu modun tam olarak bir kazananının veya kaybedeninin olmamasına rağmen bu kadar eğlenceli oluşu. Hatta belki eğlencesinin en büyük kısmı bu.

Brood War 1.08 Çok Şey Değiştirecek

sundance

Hala sabahlara kadar Starcraft`mı oynuyorsunuz ? `Aradan bir on yıl daha geçse bile bu oyun eskimez`diyenlerden misiniz ?

O zaman sıkı durun BroodWar 1.08 patch geliyor
Hem de inanılmaz özelliklerle... Daha sonra izlenebilen oyun kayıtları, oyun sırasında sesli chat ve daha birsürü şey

Fabrika'dan Halka! Zararına Satışlar Başladı!

parsifal

iSuppli firmasının yaptığı incelemeye göre, Xbox 360'ların içinde kullanılan parçaların fiyatların toplamı 525 USD iken piyasa satış fiyatı 299 USD.

Arabalar için geçerli olan "parça parça satılınca daha çok para etmesi" Xbox 360'lar içinde mi geçerli acaba?

MacOS X de Starcraft oynuyorum

anonim

Bugün şirkette canım sıkıldı ve biraz oyun oynayayım dedim, ve MacOS X için olan oyunlara bakim derken bir de ne göreyim StarCRAFT MacOS X sürümü çıkmış, hemen indirdim, ve oynamaya başladım gerçi kısıtlı sürüm ama en azından MacOS X de Starcraft oynuyorum, bir yandan da streaming işimi yapıyorum. İşin ilginci MacOS X makinam sistem odasında ben ise masamdan Timbuktu isimli remote control yazılımı ile oynuyorum, kısacası StarCraft server da koşuyor ben masam dan takılıyorum. Bakalım MacOS X için hangi oyunlar çıkacak :)

İki şoklu dualshock

ekrems

Biz Playstation 3'ü sabırsızlıkla beklerken Sony hala PS2'de kullandığı dualshockla ilgili immersion'un açtığı patent davasını kaybettiği bugün neredeyse tescillendi. Ceza şimdilik 90,7 milyon dolar. İşte genç bir teknoloji şirketinden ilginç bir başarı hikayesi...