Vector Games

0
sansured
Vector Games adında bir Türk oyun ekibi üzerinde çalıştıkları oyun motoru V2 için bir Demo sürümü yayınladı. Demoda Vector Games laboratuvarlarında ufak bir gezi yapıyoruz.Oyun motorlarını üzerinde çalıştıkları oyun projesi için geliştirmekte olan ekip bu demo sayesinde hem kendilerini tanıtmak hem de motor ile ilgili açıkları gelen geribeslemeler ile kapatmayı hedefliyor.

http://www.vector-games.com adresinden Türkçe yada İngilizce 2 dil seçeneği ile indirilebilen demoyu Downloads bölümünden indirip deneyebilirsiniz.

Görüşler

0
thiaz
Büyük bir merakla demoyu indirdim ama malesef iş yerindeki notebook desteklemediği için bakamadım. Bunlar bireysel çabalar olsada insan ülkesinden böyle şeylerin çıkmasıyla mutlu oluyor.

Geçende bir yerde okumuştum bir Türk öğrenci internette oynanan bir oyun yapıyormuş ve bunun dünyada ilk kez olacağını söylemiş.
Araştırdım ve bu kişinin Kemal Şahin adında 22 yaşında bir öğrenci olduğunu Ritmix'in (Efes Pilsenin alkolsüz içeceği) yarışmasında projesiyle birinci olduğunu ve 50.000 dolar kazanıp projeyi gerçekleştirmeye başladığını öğrendim. Oyun nisan ayından itibaren oynanabilinecekmiş.
Umarım iki oyunun geleceğide umdukları kadar güzel.
0
deniza
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=134291 adresinden Kemal Şahin ve projesi hakkında epey bir bilgiye ulaşılabilir.. proje yapmak iyidir.. olsun olmasın deneyelim yeterki birgün birisi tutacak nasıl olsa.
0
thiaz
Saol deniza.
Bende http://www.kanala.com.tr/haber_detay.asp?id=1203 adresini buldum. Birkaç haber daha var ama aynı yazılar.
0
anonim
şu anda % 16 da insin yorumumu yapacağım :)
0
anonim
indirdim ve test ettim galiba iyi iş çıkarmışlar.. özellikle perspektif görünüşlüklerdeki uyum gayet başarılı... :) helal olsun ne diyelim :D
0
anhanguera
selam,
ne guzel haberler bunlar. ellere saglik. basarilar.
alper akcan "anhanguera"
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uplink- Hacker Olmanın Dayanılmaz Hafifliği...

redogre

Son 3 saattir bilgisayar hack ediyorum, devlet bilgisayarlarından sosyal kayıt numaralarını değiştirip, özel networklerden bilgi çalıp bir yandan da kazandığım parayla bilgisayarımı update ediyorum... Hem de tamamen yasal olarak... Nasıl mı? Uplink adlı oyun ile :))

Kabusta Kaybolmak Çıktı!

anonim

Türk yapımı bir korku/macera oyunu olan Kabusta Kaybolmak çıktı.

Ahmet "CoolBlue-Gord10" Keleş'in geliştirdiği oyunda Karabalta adındaki bir kasabanın ormanında kamp yaparken kaybolan 3 genci araştıran bir dedektifi canlandırıyoruz.

C-64 demoları! Flash ile yeniden kodlanmış

sundance

Size de oluyor mu? Bunalmış bir iş gününün ortasında "Şimdi ortaokulda olsam, en büyük derdim de C-64'ümün disketsiz olması olsa" dediğiniz?

Peki Flash ile yapılmış atraksiyonları gördüğünüzde "Biz yirmi yıl önce 1Mhz makinada bunları assembler ile kodluyorduk?" diye aklınızdan geçiriyor musunuz? O zaman gözünüz aydın, nostalji yapmak için bir fırsat DocSnyder isimli bir arkadaş birçok C-64 introsunu Flash ile yeniden kodlamış. Belki yakında meşhur demoları da bu formatta görebiliriz, kimbilir?

Pusu! Tamamı türk yapımı 3 boyutlu ilk oyun!

larweda

Daha önce Türkiyede yapılan Galata ve Lale Savaşçıları oyunları Türk ürünü oyun tarihinde benim hatırlayabildiğim en ciddi projelerdi. Ama her iki oyunun da yabancı rakipleri karşısında çok fazla eksikleri olduğu ve amatörce yapıldığı eleştirileri söylendi. Şimdi matematik mühendisi iki arkadaşın üzerinde çalıştığı bir türkçe oyun projesi var. Pusu (Ambush), Wolfenstein'la başlayıp Doom'la popüler olan ve sonra örneklerinin binlercesi üretilen FPS (First Person Shooter) tarzı oyunlardan biri oluyor. Oyunun ilk test versiyonlarından görülen ise, gerçekten üzerinde emek harcanmış ve Quake, Half-Life, Duke-Nuke'm gibi büyük oyun firmalarının oyunlarına kafa tutacağa benziyor.

WarCraft III`ten bir sahne

anonim

Blizzard "WarCraft III: Reign of Chaos"un bir savaş sahnesinin screenshot'ını dün akşam itibari ile internete koydu, artık şu oyun gelsede oynasak. (Editörün notu: Görüntüler hakikaten inanılmaz gözüküyor, ama Blizzard Starcraft'ta başardığı oynanılabirlik ve güç dengesini bunda da başarabilir umarım)
Screenshot: küçük boy , büyük boy