Bill Gates yeniden Türkiye'ye geliyor

0
o_ozardic
Geçtiğimiz yıl iki kez ülkemizi ziyaret eden Bill Gates, yıllık olarak yapılan ve bu yıl Ocak ayında İstanbul’da toplanacak Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek.
Geçtiğimiz yıl iki kez ülkemizi ziyaret eden Bill Gates, yıllık olarak yapılan ve bu yıl Ocak ayında İstanbul’da toplanacak Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek. Konuyla ilgili haber kaynakları:
tele.com.tr dergisi
NTVMSNBC haberi

Görüşler

0
bahadirkandemir

Kimde penguen kıyafeti var?

0
darkhunter
Executive Summit'in Government zirvesiyle bağlantısı var ya; biraz zor olur protesto etmek: En iyi ihtimalle cop manyağı yaparlar, terörist zannedip :)
0
Challenger
Smokin? :)
0
feran
Bu tip toplantılarda "No Smokin' " dir genelde:)
0
zekeriya_akyildiz
"elinizdeki avucunuzdaki paraya dikkat edin onu almaya geldim." "Hepinizi microsoft office,XP manyağı yapacağım" "Siz hala annenizin lisansınımı kullanıyorsunuz?" gibi sloganlarla gelicek galiba
0
hakamaka
Arkadaşlar bu ne kin böyle anlayamıyorum. ,

Bakın bu adam bizim aldığımız windowslar sayesinde bu halde değilmi? O zaman niye kendimize kızacağımıza (Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir)Bir şirketin sahibine kızıyorsunuz.

Kaçınız elinde fırsat olsa böyle bir şirketin başında olmak istemezsiniz?

Ben kendimi bildim bileli ticaret böyle işliyor. Yani ne kadar para kazanıyorsan o kadar başarılısın. Ama Microsoft'un görmediği birşey varki bu linux'a destek veren şirketler aslında ileriye yönelik yatırım yapıyorlar. Yani Microsoft'un geri dönemeyeceği bir yola girdiği zaman için. O gün Bill Gates Linux'a destek verenlerin ticari zekasının daha iyi olduğunu anlayacaktır(Tabi asıl amacı amerikanın istihbaratına katkı değil idiyse).

Ama iş işten geçmiş olacak zira o gün hiçbir kurum onun işletim sistemini kullanmayacaktır. Kim tek amacı para kazanmak olan bir tüccarın ürenine güvenebilirki?
0
simor
Aslında kin değil. Burdaki birçok insan, hem mikisoftu hemde "alternatif" ?? teknolojileri kullanan insanlar..
Bu sebeple de buna kin değil, idealde mutluluğu bulmuş olmak veya daha da ileri giderek, doğruyu arayan insanların hayat görüşlerini ifade etmeleri diyebilirim.

Çok konuşulan bir konu ise bu teknolojilerin hayatınızı nasıl etkilediği veya daha doğrusu bu konuların profesyonel yaşamınızı nasıl yönlendirdiğidir.

Profesyonel anlamda;
sorun seçim yapma sorunu değildir. Daha çok, seçim yapma gücü verebilmektir. Bu bağlamda ise zaten anlamışsınızdır ki seçim yaptırabilmek, seçeneklerin büyük bölümüne etkin biçimde hakim olabilmekten geçer.

Kullanıcı sınıfı ise;
problemi,
önlerine konulan sistemde, fiziksel yaşamdaki gibi onları en iyi uyuşturan seçeneği seçerek çözerler.
Bana göre hayatın diğer dilimlerinde de bu böyledir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft'un masa gibi bilgisayarı

anonim

Microsoft şirketi, sehpa şeklinde tasarladığı dokunma duyarlı ekranla çalışan yeni bilgisayarını basın mensuplarına tanıttı. Şirketin açıklamasında, ‘Surface’ın otel, restoran ve kumarhanelerde kullanılmak üzere tasarlandığı ve fiyatı 5-10 bin dolar olan ekranlı masanın kişisel kullanım için şu an çok pahalı olduğu belirtildi.

Kaynak: NTVMSNBC

Microsoft, Linux Vakfı'na katıldı

butch

.net kaynak kodlarının açılması, Linux için SQL Server duyurusu haberlerini hazmetmeye çalışırken asıl bomba haber bugün geldi. Microsoft, Linux Vakfı'na Platinum üye olarak katıldı.

Bundan 15 yıl kadar önce Linux'u kanser olarak tanımlayan Microsoft, şimdi "Bugünün Microsoft'u en büyük açık kaynak katkıcılarından" sözleri eşliğinde Linux Vakfı'na katılıyor.

Bilişim...

Ben Robot, Sen Microsoft

FZ

Robotics Studio, robotik ile uğraşan yazılımcıların VB.NET, C#, JScript, IronPython gibi dillerle değişik robot platformlarına yönelik kod geliştirmelerini sağlıyor.

Adı geçen yazılım süiti aynı zamanda bir simülatör de içeriyor ve gerçek dünyayı hassas olarak modelleyebilmek için de Ageia'nın PhysX motoru Microsoft tarafından lisanslanmış durumda. Şu anda Beta sürümünde olan yazılım geliştirme sistemi "Community Technology Preview" olarak indirilip denenebilir halde.

Kaynaklar: MS PressPass, ArsTechnica.

Windowsda sağ kalmak için gerekli yazılımlar.

oktay

İstesek de istemesek de bazen kendimizi bir Windows makinenin başında iş yapmaya çalışırken bulabiliyoruz.

Bu gibi zamanlarda gerek Linux'den aşına olduğumuz uygulamalar gerekse Windows'a özgü fakat kaliteli uygulamalar imdadımıza yetişir.

Ben de diğer arkadaşlara yardımcı olması bakımından kendi bildiğim bir kaç uygulamayı kısa açıklamalarıyla birlikte paylaşmak istedim.

Zorunlu Windows günlerinizin kısa sürmesi dileği ile.

Bill Gates'in günlerdir beklenen konuşması (Tam Metin)

sundance

Dünyanın en önde gelen yazılım firması Microsoft'un sahibi Bill Gates, günlerdir merakla beklediğimiz konuşmasını az önce bitirdi. Ankara'da Başbakan Erdoğan ve diğer devlet erkanının katılımıyla yapılan toplantıda Bill Gates çok önemli mesajlar verdi.

Kaçıranlar için konuşmanın tam metni, ilk olarak FAZLAMESAİ.NET'te.