Bill Gates yeniden Türkiye'ye geliyor

0
o_ozardic
Geçtiğimiz yıl iki kez ülkemizi ziyaret eden Bill Gates, yıllık olarak yapılan ve bu yıl Ocak ayında İstanbul’da toplanacak Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek.
Geçtiğimiz yıl iki kez ülkemizi ziyaret eden Bill Gates, yıllık olarak yapılan ve bu yıl Ocak ayında İstanbul’da toplanacak Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek. Konuyla ilgili haber kaynakları:
tele.com.tr dergisi
NTVMSNBC haberi

Görüşler

0
bahadirkandemir

Kimde penguen kıyafeti var?

0
darkhunter
Executive Summit'in Government zirvesiyle bağlantısı var ya; biraz zor olur protesto etmek: En iyi ihtimalle cop manyağı yaparlar, terörist zannedip :)
0
Challenger
Smokin? :)
0
feran
Bu tip toplantılarda "No Smokin' " dir genelde:)
0
zekeriya_akyildiz
"elinizdeki avucunuzdaki paraya dikkat edin onu almaya geldim." "Hepinizi microsoft office,XP manyağı yapacağım" "Siz hala annenizin lisansınımı kullanıyorsunuz?" gibi sloganlarla gelicek galiba
0
hakamaka
Arkadaşlar bu ne kin böyle anlayamıyorum. ,

Bakın bu adam bizim aldığımız windowslar sayesinde bu halde değilmi? O zaman niye kendimize kızacağımıza (Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir)Bir şirketin sahibine kızıyorsunuz.

Kaçınız elinde fırsat olsa böyle bir şirketin başında olmak istemezsiniz?

Ben kendimi bildim bileli ticaret böyle işliyor. Yani ne kadar para kazanıyorsan o kadar başarılısın. Ama Microsoft'un görmediği birşey varki bu linux'a destek veren şirketler aslında ileriye yönelik yatırım yapıyorlar. Yani Microsoft'un geri dönemeyeceği bir yola girdiği zaman için. O gün Bill Gates Linux'a destek verenlerin ticari zekasının daha iyi olduğunu anlayacaktır(Tabi asıl amacı amerikanın istihbaratına katkı değil idiyse).

Ama iş işten geçmiş olacak zira o gün hiçbir kurum onun işletim sistemini kullanmayacaktır. Kim tek amacı para kazanmak olan bir tüccarın ürenine güvenebilirki?
0
simor
Aslında kin değil. Burdaki birçok insan, hem mikisoftu hemde "alternatif" ?? teknolojileri kullanan insanlar..
Bu sebeple de buna kin değil, idealde mutluluğu bulmuş olmak veya daha da ileri giderek, doğruyu arayan insanların hayat görüşlerini ifade etmeleri diyebilirim.

Çok konuşulan bir konu ise bu teknolojilerin hayatınızı nasıl etkilediği veya daha doğrusu bu konuların profesyonel yaşamınızı nasıl yönlendirdiğidir.

Profesyonel anlamda;
sorun seçim yapma sorunu değildir. Daha çok, seçim yapma gücü verebilmektir. Bu bağlamda ise zaten anlamışsınızdır ki seçim yaptırabilmek, seçeneklerin büyük bölümüne etkin biçimde hakim olabilmekten geçer.

Kullanıcı sınıfı ise;
problemi,
önlerine konulan sistemde, fiziksel yaşamdaki gibi onları en iyi uyuşturan seçeneği seçerek çözerler.
Bana göre hayatın diğer dilimlerinde de bu böyledir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Windows XP de Voodoo Desteğine Son

elrond

Microsoft son çıkan 2502 ve onun hemen arkasından gelen 2505, nam- ı diğer RC1 sürüm Windows XP işletim sisteminden, her tür 3Dfx driver'ını çıkardı.(Voodoo 1-2, 5000, 5500, Benshee vs.)
3Dfx'in Nvidia bünyesine geçmesi ile birlikte gelişen süreçte son darbe MS ten geldi.

Microsoft mühendis alımı için Türkiye'ye geliyor

huseyin

Microsoft Amerika'da Washington, Redmond'daki merkezinde temel ürünlerinin gelişiminde çalışmak için yazılım mühendisi ve testçi alacakmış. Ağustos -Eylül ayında görüşmek için Türkiye'ye gelecekler.

Birçok açık pozisyon olduğunu ve başvuranların birbirleriyle değil kendileriyle yarışacaklarından ahsediyorlar. Üniversitede okuyan bilgisayar bölümü öğrencileri ile bildiğiniz zeki kişilere yollar mısınız demişler. Sloganları da: NE YAPARSANIZ, MICROSOFT'TA YAPIN!

İlgilenenler, haberin devamındaki e-postayı okuyabilirler. Kahrolsun mikisoft, bak adamlar batıyo şirketi kurtaracak adam arıyo, Linux rules, diyen var mı bilmiyorum ama bilgisayarcılar için gayet mantıklı ve iyi bir fırsat gibi gözüküyor.

Microsoft'un masa gibi bilgisayarı

anonim

Microsoft şirketi, sehpa şeklinde tasarladığı dokunma duyarlı ekranla çalışan yeni bilgisayarını basın mensuplarına tanıttı. Şirketin açıklamasında, ‘Surface’ın otel, restoran ve kumarhanelerde kullanılmak üzere tasarlandığı ve fiyatı 5-10 bin dolar olan ekranlı masanın kişisel kullanım için şu an çok pahalı olduğu belirtildi.

Kaynak: NTVMSNBC

Bu da oldu: Microsoft 20 bin satır kodunu Linux'a açtı

anonim

Microsoft sessiz sedasız 20bin satırlık olduğu söylenen bir device driver (aygıt sürücüsü) setini Linux kernel'inde kullanılması temennisi ile GPL v2 lisansı altında Linux camiasına bahşetti. Amaç "virtual machine"lere kurulan Linux'ların daha verimli ve hızlı çalışmasını sağlamak(mış).

Microsoft, Windows Kaynak Kodunu Türk Silahlı Kuvvetleri´ne Açtı

anonim

Kısa bir süre önce Microsoft'un Windows kaynak kodunu bazı devletlere açacağını belirtmesinin ardından 15'i NATO üyesi olmak üzere 23 devlete kaynak kodu açıldı. Microsoft, her ülkede seçtiği bir devlet kurumu ile çalışmalarını yürütüyor. Türkiye'de bu işbirliği için Türk Silahlı Kuvvetleri seçildi.

Windows kaynak kodunun yanı sıra Amerikan Hükümeti'nin mülkü sayılan şifreleme algoritmaları da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne açıldı. Bulunduğumuz bölgede bu ayrıcalık sadece Türkiye ve İsrail'e verildi.

Kaynak: BTNet Aslı Evren