Windows Live (Beta)

0
GtG

Görüşler

0
cbc
google daha önce düşünmüş bunu söylemesi ayıp. google.com/ig adresindeki arabirimden esinlenmiş gibi duruyor bu live.
0
vst
Yıkıcı yenilikler... Microsoft teknolojiye yön veriyor... Yaratıcı fikirler... Dünya Microsoftu izlesin... http://ideas.live.com/ => "What is Windows Live? Your online world gets better when everything works simply and effortlessly together. That's the basic idea behind Windows Live. So the things you care about - your friends, the latest information, your e-mails, powerful search, your PC files, everything – comes together in one place. This is a brand new Internet experience designed to put you in control. And this is just the beginning – you'll see many more new services in the coming months." "This is a brand new internet experience..." demisler. Babam Google'in sahibi diye demiyorum ama bu kadari da ayip oluyor artik... Butch "alternatifler" demis. Biraz nazik kacmis...
0
butch
Butch'un dediği birşey yok. Diyen GtG.
0
vst
Pardon, dogru. Butch soylese farkli soylerdi :)
0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
yilmaz
opera ile daldım siteye. bir jpeg bide textbox dan başka bişey çıkmadı.
Ne ajax bu şimdi.
ie ile de girdim gene bişey çıkmadı js error veriyor. bide repair etmiycem xp mi her repairde ie çakozluyo. direk format.
0
simor
Arkadaşlar size konu dışı gibi gelebilir ama. Windows ve diğer işletim sistemlerinin, kıtalar veya bölgeler bazında güvenilir (en az 5 tane) kullanım oranlarını içeren bir kaynak varmı? Ona göre yorum yapacağım da. Özellikle şu (Firefox support is coming soon. Please be patient :-) )amatörce yaklaşımla ilgili birşeyler söylemem gerekiyor.
0
anonim
Google ve Sun/Openoffice'in online office olayına da bir karşılık verecekmiş Microsoft(ya da vermeye çalışacak). Hotmail ve türlü M$ dalgasının da live.com'a taşınacağı rivayet edilmekte Ayrıca MS, Opera'yı hiç sevmedi, sevmeyecek. Bir aralar Opera kullanıcıları msn-hotmail sayfalarına bakyama çalıştıklarında çok absürd sayfalar çıkıyordu karşılarına. Live.com da ikinci bir güzellik. "Dünyanın en büyük yazılım devi" doğru dürüst bir Web yazılımı bile geliştiremiyor. Ben sana daha hiç birşey demiyorum Microsoft.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Windows 2000 Güvenlik Listesi

conan

Bu linkte windows 2000 install edildikten sonra yapılması gerekenleri anlatan çok güzel bir güvenlik listesi var. Elinizin altında birçok Windows 2000 server varsa bu listeden yararlanmak kötü kabuslarınıza biraz olsun son verebilir.

Sakın sakın sakın ha, kaynak kodu göstermeyin siz ona!

FZ

São Paulo, Brezilya´da bir e-ticaret konferansına katılan üst düzey Microsoft yetkilisi Craig Mundie, şirket olarak açık kodun yazılım endüstrisini yok ettiğini düşündüklerini söyledi. Mundie´ye göre bir yazılımın başarısının yolu "asla kaynak kodu" göstermemekten geçiyor. Microsoft yetkilisi, FSF [Free Software Foundation] isimli kurumun sektördeki herkesin faydalandığı bir iş modelini yok etmeye çalıştığını söyledi. Mundie´ye göre açık kodlu yazılım modeli Brezilya´daki yazılım endüstrisini baltalamakta. Adı geçen Microsoft çalışanı, `copyright´olmaksızın küçük ölçekli firmaların asla kâr edemeyeceklerini iddia etti.

ASP.NET Platformu Apache Web Sunucusunu Desteklemeye Başladı

FZ

Yazılım devi Microsoft, .NET yazılım geliştirme altyapısını, dünyada en çok kullanılan Web sunucusu Apache ile entegre etmeye hazırlanıyor.

\r \r Covalent Technologies ile çalışan Microsoft, Apache 2.0 ile sunucu tarafında çalışan, nesneye yönelik programlama geliştirme platformu .NET'in önemli bir parçası olan ASP.NET'in artık uyumlu olduklarını belirtti.

MS Apple'ı Haritadan Sildi mi?

zilog

The Register'deki bir makalede , Microsoft'un uydu görüntülerinde Apple'ın merkezinin silindiği iddia edildi. Apple merkezinin olduğu bölge, MSN Virtual Earth'a göre burası, Google Maps' a göre ise burası!

Microsoft OpenGL Kurulundan Çıktı

FZ

Güvenilir kaynaklardan alınan habere göre Microsoft OpenGL platformu ile ilgili en yetkili organ olan ARB'den (Architecture Review Board) çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamalarda bunun OpenGL'in gelişimini olumsuz etkilemeyeceğini ve Microsoft'un bir şekilde yine OpenGL'e katkıda bulunacağı belirtildi.