Windows Live (Beta)

0
GtG

Görüşler

0
cbc
google daha önce düşünmüş bunu söylemesi ayıp. google.com/ig adresindeki arabirimden esinlenmiş gibi duruyor bu live.
0
vst
Yıkıcı yenilikler... Microsoft teknolojiye yön veriyor... Yaratıcı fikirler... Dünya Microsoftu izlesin... http://ideas.live.com/ => "What is Windows Live? Your online world gets better when everything works simply and effortlessly together. That's the basic idea behind Windows Live. So the things you care about - your friends, the latest information, your e-mails, powerful search, your PC files, everything – comes together in one place. This is a brand new Internet experience designed to put you in control. And this is just the beginning – you'll see many more new services in the coming months." "This is a brand new internet experience..." demisler. Babam Google'in sahibi diye demiyorum ama bu kadari da ayip oluyor artik... Butch "alternatifler" demis. Biraz nazik kacmis...
0
butch
Butch'un dediği birşey yok. Diyen GtG.
0
vst
Pardon, dogru. Butch soylese farkli soylerdi :)
0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
yilmaz
opera ile daldım siteye. bir jpeg bide textbox dan başka bişey çıkmadı.
Ne ajax bu şimdi.
ie ile de girdim gene bişey çıkmadı js error veriyor. bide repair etmiycem xp mi her repairde ie çakozluyo. direk format.
0
simor
Arkadaşlar size konu dışı gibi gelebilir ama. Windows ve diğer işletim sistemlerinin, kıtalar veya bölgeler bazında güvenilir (en az 5 tane) kullanım oranlarını içeren bir kaynak varmı? Ona göre yorum yapacağım da. Özellikle şu (Firefox support is coming soon. Please be patient :-) )amatörce yaklaşımla ilgili birşeyler söylemem gerekiyor.
0
anonim
Google ve Sun/Openoffice'in online office olayına da bir karşılık verecekmiş Microsoft(ya da vermeye çalışacak). Hotmail ve türlü M$ dalgasının da live.com'a taşınacağı rivayet edilmekte Ayrıca MS, Opera'yı hiç sevmedi, sevmeyecek. Bir aralar Opera kullanıcıları msn-hotmail sayfalarına bakyama çalıştıklarında çok absürd sayfalar çıkıyordu karşılarına. Live.com da ikinci bir güzellik. "Dünyanın en büyük yazılım devi" doğru dürüst bir Web yazılımı bile geliştiremiyor. Ben sana daha hiç birşey demiyorum Microsoft.
0
anonim
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft Tuvalet İşine Tam Olarak Girmemiş ;-)

FZ

Microsoft Corp. 30 Nisan tarihinde İngiltere'deki MSN Internet departmanı tarafından duyurusu yapılan "iLoo" kod isimli Internet bağlantılı portatif tuvalet projesinin gerçek olmadığını açıkladı.

Pazartesi günü akşama doğru bir açıklama yapan Microsoft sözcüsü Bridgitt Arnold, "Bu iLoo duyurusu İngiltere ofisimiz tarafından yapılmıştır ve Microsoft resmi açıklaması değildir, ortaya çıkan karışıklıktan ve varsa rahatsızlıklardan ötürü özür dileriz," dedi.

Bu sahte duyuru The Wall Street Journal gazetesinde, Associated Press ve Reuters haber ajanslarında geniş yer tutmuştu.

Microsoft´tan Steve Ballmer Türkiye´de

FZ

Microsoft'un planladığı yatırımları görüşmek üzere Türkiye'ye gelecek olan Steve Ballmer, 5 Mayıs'ta başlayacak olan İzmir İktisat Kongresi'ne de katılacak.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener, Microsoft'un Türkiye'de eğitim alanında kapsamlı bir yatırım hazırlığında olduğunu belirterek, şirketin CEO'su Ballmer'ın bu yatırımlar kapsamında görüşmeler yapacağını açıkladı.

Edinilen bilgiye göre Ballmer'ın Türkiye ziyareti sırasında, 5 Mayıs'a kadar detaylarının kesinleşmesi durumunda Microsoft ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında önemli bir anlaşma imzalanacak. Anlaşmaya göre Microsoft, bakanlık bünyesindeki öğretmenleri bilgisayarlı eğitim konusunda eğitecek. Anlaşma kapsamında Microsoft'un öğretmen ve öğrencilere indirimli ya da bedava yazılım vermesi bekleniyor.

Microsoft'un CEO'su Ballmer kongre öncesinde Manisa'ya geçerek Vestel City'yi ziyaret edecek ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyecek. Edinilen bilgiye göre Manisa'daki fabrikaları ve Vestel City'yi ziyaret isteği dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft'tan geldi. Microsoft'un öğretmenlere yönelik eğitim projesinin bir de donanım ayağı bulunduğunu belirten gözlemciler şunları kaydetti: "Microsoft'un sponsorluğunun içinde Vestel'den donanım (bilgisayar) alımı da olabilir. Çünkü proje yazılım ve donanım olmak üzere iki ayaklı. Vestel, Microsoft'a geçmiş yıllarda web terminal (internet erişim cihazı) satmıştı. O zamandan bir tanışıklık var. Ayrıca Vestel'in yurtdışına ihraç ettiği 7 milyon adet sayısal cihazın her birinin içinde en az 20 dolarlık yazılım bulunuyor.Yani Vestel gümrük kayıtlarına geçmemekle birlikte 140 milyon dolarlık yazılım ihraç ediyor. "

Haberin tam metnine buradan erişebilirsiniz.

Windows OneCare M$ sizi düşünüyor

yilmaz

M$ yeni güvenlik paketini Hazian ayı içerisinde satışa sürüyor. Bu paket içinde sisteminizi güncelleyen bir yazılım, bir adet antivirüs ve bir adette spyware engelleyen yazılım bulunuyor. Fakat bu yazılımı mevcut antivirüslerle aynı anda kullanamıyorsunuz. (sistem gereksinimleri)
Ürünün bedeli 50$ görünüyor şimdilik. İlerleyen günler neler getirecek bilinmez.
http://www.windowsonecare.com/

Microsoft Harita Servisi Açıldı

FZ

Microsoft ilk ticari Internet servisi olan çok çeşitli coğrafi bilgilere, yol bilgilerine, vs. standart protokollerle ulaşılmasını sağlayan ve program geliştiricileri hedefleyen MapPoint.NET servisini 10 Nisan'da devreye soktu ve kullanıcılara servis vermeye başladı.

Microsoft, Windows Kaynak Kodunu Türk Silahlı Kuvvetleri´ne Açtı

anonim

Kısa bir süre önce Microsoft'un Windows kaynak kodunu bazı devletlere açacağını belirtmesinin ardından 15'i NATO üyesi olmak üzere 23 devlete kaynak kodu açıldı. Microsoft, her ülkede seçtiği bir devlet kurumu ile çalışmalarını yürütüyor. Türkiye'de bu işbirliği için Türk Silahlı Kuvvetleri seçildi.

Windows kaynak kodunun yanı sıra Amerikan Hükümeti'nin mülkü sayılan şifreleme algoritmaları da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne açıldı. Bulunduğumuz bölgede bu ayrıcalık sadece Türkiye ve İsrail'e verildi.

Kaynak: BTNet Aslı Evren