Windows Live (Beta)

0
GtG

Görüşler

0
cbc
google daha önce düşünmüş bunu söylemesi ayıp. google.com/ig adresindeki arabirimden esinlenmiş gibi duruyor bu live.
0
vst
Yıkıcı yenilikler... Microsoft teknolojiye yön veriyor... Yaratıcı fikirler... Dünya Microsoftu izlesin... http://ideas.live.com/ => "What is Windows Live? Your online world gets better when everything works simply and effortlessly together. That's the basic idea behind Windows Live. So the things you care about - your friends, the latest information, your e-mails, powerful search, your PC files, everything – comes together in one place. This is a brand new Internet experience designed to put you in control. And this is just the beginning – you'll see many more new services in the coming months." "This is a brand new internet experience..." demisler. Babam Google'in sahibi diye demiyorum ama bu kadari da ayip oluyor artik... Butch "alternatifler" demis. Biraz nazik kacmis...
0
butch
Butch'un dediği birşey yok. Diyen GtG.
0
vst
Pardon, dogru. Butch soylese farkli soylerdi :)
0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
yilmaz
opera ile daldım siteye. bir jpeg bide textbox dan başka bişey çıkmadı.
Ne ajax bu şimdi.
ie ile de girdim gene bişey çıkmadı js error veriyor. bide repair etmiycem xp mi her repairde ie çakozluyo. direk format.
0
simor
Arkadaşlar size konu dışı gibi gelebilir ama. Windows ve diğer işletim sistemlerinin, kıtalar veya bölgeler bazında güvenilir (en az 5 tane) kullanım oranlarını içeren bir kaynak varmı? Ona göre yorum yapacağım da. Özellikle şu (Firefox support is coming soon. Please be patient :-) )amatörce yaklaşımla ilgili birşeyler söylemem gerekiyor.
0
anonim
Google ve Sun/Openoffice'in online office olayına da bir karşılık verecekmiş Microsoft(ya da vermeye çalışacak). Hotmail ve türlü M$ dalgasının da live.com'a taşınacağı rivayet edilmekte Ayrıca MS, Opera'yı hiç sevmedi, sevmeyecek. Bir aralar Opera kullanıcıları msn-hotmail sayfalarına bakyama çalıştıklarında çok absürd sayfalar çıkıyordu karşılarına. Live.com da ikinci bir güzellik. "Dünyanın en büyük yazılım devi" doğru dürüst bir Web yazılımı bile geliştiremiyor. Ben sana daha hiç birşey demiyorum Microsoft.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Müzik CDlerindeki Kopya Koruması Tek Tuşla Kırıldı!

murat09

Princeton Üniversitesi öğrencisi John Halderman, Windows işletim sistemi kullanan bir PC de sadece "shift" tuşunu kullanarak kopya koruması engelini aşmayı başardı.
ZDNet teki habere göre, BMG sanatçısı Anthony Hamilton'un albümündeki kopya koruması özelliği, korumalı CDler player'e takıldığında bilgisayarın AutoRun özelliği devredışı bırakılırsa (ki bunu shift tuşunu basılı tutarak yapabilirsiniz) normalde track'leri mp3'e çevirme yasağı gibi birçok engeli ortadan kaldırıyor. BMG sözcüsü Nathaniel Brown olayın endişe verici olduğunu belirtti.

Windows OneCare M$ sizi düşünüyor

yilmaz

M$ yeni güvenlik paketini Hazian ayı içerisinde satışa sürüyor. Bu paket içinde sisteminizi güncelleyen bir yazılım, bir adet antivirüs ve bir adette spyware engelleyen yazılım bulunuyor. Fakat bu yazılımı mevcut antivirüslerle aynı anda kullanamıyorsunuz. (sistem gereksinimleri)
Ürünün bedeli 50$ görünüyor şimdilik. İlerleyen günler neler getirecek bilinmez.
http://www.windowsonecare.com/

ASP+ ve C# neler getirecek?

FZ

Microsoft şimdiden yeni Internet teknolojileri ile ilgili olarak ortalığı bombardıman etmeye başladı. Bunlardan en çok üzerinde durulanı ASP+ ve C# teknolojileri.

M$ Linux Kasım 2003´te Geliyor

yuxel

Dün google'da yaptığım arama da www.mslinux.org adresini gördüğümde iki üç aydır gündemde olan M$-Linux birleşmesinin gerçekleşmesinin artık resmileştiğini gördüm. Kasım 2003 gibi piyasaya sürülmesi planlanan M$Linux 249.99$ gibi bir fiyatla satılacak. My Home ve My Configuration gibi yeniliklerle geleceği söylenen yeni dağıtımda Explorer'ın bi anlamda Linux versiyonu olduğunu düşündüğüm Xplorer ve yeni bi swap anlayışı olan intelliswap gibi yenilikler bulunacakmış. Apt-get benzeri bir paket yönetimi kullanacak olan M$Linux'un nereye kadar gideceği tartışılır (Bkz:Lindows) Yalnız şu açık ki Windows karşısındaki buzdağının ne kadar büyüdüğünün farkında .. MS'in linux çekirdeğini bu kadar serbest kullanabilmesi belki de linux felsefesini değiştirecek. Belki de linux GNU-GPL den uzaklaşmaya başlayacak.

Kaynak : www.mslinux.org

Editörün Yorumu: Çok eğlenceli, o yüzden bozmayayım dedim :)

Microsoft ICMP Paketleri İle Kendi Logosunu Yolluyor

FZ

Kendi makinasında hemen hemen hiç ping yapmadığı halde netstat -s -p icmp sonucunda 2000´e yakın ICMP paketinin yollandığını gören Seth Stein, Ethereal ile ağ trafiğini ve Windows XP makinasının neler yaptığını dinlemeye karar vermiş.

3 saatlik trafiği kaydettikten sonra bunun analizine girişen Stein, makinasının ağdaki Windows 2000 "domain controller"lardan biri ile konuştuğunu görmüş. Bunda garip bir şey yok. A ile W arasında karakterlerden oluşan bir ağ trafiği. Ancak ICMP echo talep ve cevaplarının bir kısmı oldukça dikkat çekici görünmüş.

Google´da bir miktar araştırma yapan Stein, Perl programlama dili ile bu veriyi biraz düzenleyip bir dosyaya yazmış ve ortaya JPEG formatlı bir Microsoft yazısı çıkmış! Acaba neden? ;-)