Yoruyorum

0
redogre

Görüşler

0
turkishmeteor
guzel bir karikatur... bir onceki karikaturun yorumlari,
fazla uzamis ve farkli mecralara kaymisti....:D...:))
0
Tarık
yaz kızım: Bahse konu fazlamesai.net internet sitesine bağlı fazlamesai kare köşesinin, "yorumların yazıya dökülmesi amacıyla satın aldığı pirintırın", "flamerlık, trollük" teknikleriyle fazla çalıştırılmış olması neticesinde arızasına sebebiyet vermekten sanık suçlu bulunmuş olup bir saatlik site mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına, printırı daha da fazla zorlayarak hiç çalışmamasına tam sebebiyet vermek amacıyla takma isim değiştirmeye teşebbüs etmesi dikkate alınarak cezanın "kapkara terminal ortamında beş saat common lisp kasma" olarak ağırlaştırılmasına temyiz yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.

götürün...
0
zekzekus
Tarık senin Common Lisp maceran iyi gelmedi herhalde:) Yoksa ceza olarak bahsetmezdin :))
0
Tarık
:)
0
gnnaahh
Milli Marsin ceza olarak okutuldugu bir ulkedendir belkide kendisi ...
^ ^
|
~~
0
erhanbaris
ehuehuehu
gercektende o kadar uzadi o konu :)))
0
supertux
:D
0
Trapper
süperr süperr
0
mcrea
bunu uzatmaya gönüllü olan var mı? ;)
0
ersin2k
yaşasın recursive kare ler :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

F ve Q nun savaşı (1)

afsina

F ve Q klavye yerleşimi konusunda uzun süredir devam eden bir tartışma var. Zemberek geliştiricilerinden Mehmet Akın bu konuda eğlence amaçlı bile olsa teknik bir inceleme arayışına girdi. Bu kapsamdaki ilk yazıyı Zemberek NLP sayfasından okuyabilirsiniz.

Fazlamesai.net 2 yolda!

sundance

Fazlamesai ekibi olarak iki buçuk yıla yaklaştığımız bu sıralarda gerek içerik gerekse görünüş olarak bazı yeniliklere gitmeye karar verdik. Tabi bu konuda sizlerin düşüncelerini de değerlendirmek isteriz.

Bayanlar baylar, huzurlarınızda FM 2.

Not: Forum olarak Splatt'ı değil, phpBB'i seçtik o da yolda bilesiniz.

Erişim Çözücü: Engelli Sitelere Erişim Problemi Çözücü

FZ

GÜNCELLEME (29 Şubat 2008): Kablosuz ağlar ve TreeWalk DNS sorunlarının çözümü için lütfen buraya, buraya ve de buraya bakın.

GÜNCELLEME (27 Şubat 2008): Dosyalar ZIP olarak arşivlendi. Başlık engelleme kararını uygulayan tüm ADSL erişim sağlayıcıları kapsayacak şekilde (Türk Telekom, Superonline, vs.) güncellendi

GÜNCELLEME (22 Şubat 2008): Şu anda MS Vista için çalışmamaktadır. Birkaç gün içinde gerekli güncellemeler yapılıp duyurulacaktır.

Wordpress.com ve muhtelif yerlerde karşımıza çıkan "bu siteye erişim mahkeme kararı ile... bla bla bla" sayfalarından bunalan, deliren bir insansanız size kalıcı bir çözüm sunuyorum. Eğer İngilizce Windows XP ya da Vista kullanıyorsanız Erişim Çözücü v. 0.1b bağlantısına sağ tıklayıp bilgisayarınızın masaüstüne kaydedin. Eğer Türkçe Windows XP kullanıyorsanız o zaman da Türkçe XP için Erişim Çözücü bağlantısına sağ tıklayıp tıklayıp kaydedin. Ardından...

Linux Şenliği ve Fazlamesai.net Ekibi

FZ

Geriye sayım başladı. Yarından itibaren 4 gün boyunca dolu dolu geçecek bir Linux ve Özgür Yazılım Şenliği´ne hazır mısınız? Bu şenlikte Fazlamesai.net ile ilgili olarak sizi kimler ve neler bekliyor? Bakınız şunlar:
  • 1. Gün 10:45 (Perşembe) : Özgür Yazılımlar Yetersiz Mi? (sundance)
  • 1. Gün 13:30 (Perşembe) : Knoppix Linux Tanıtımı (sundance)
  • 2. Gün 13:30 (Cuma): Hacker Dosyası : Kötü Çocuklar Ne Kadar Kötü? (sundance)
  • 3. Gün 9:30 (Cumartesi): Knoppix Linux Tanıtımı (sundance)
  • 4. Gün 9:30 (Pazar): Netcat ve Reverse Telnet (sundance)
  • 4. Gün 16:30 (Pazar): Türkçe Dili, Belgelendirme, Yerelleştirme (FZ)
Bitti mi? Hayır!

fazlamesai.net'e soralım: Genç bir yazılımcı adayına ne tavsiye edersiniz?

FZ

Genç bir arkadaşımızın bana yolladığı e-postaya özelden cevap vermek yerine FM ortamınının kolektif deneyiminden ve yol göstericiliğinden faydalanalım dedik. Kendisinin de izniyle iletisini burada yayınlıyor ve deneyimli bilgisayarcılardan yol göstermelerini istiyoruz:

"Emre Bey merhaba,

Ben ileriseviye.org'daki yazılarınızı takip edebildiğimce/kavrayabildiğimce okumaya çalışıyorum. Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Berk Aydın. Şu anda H. Avni Sözen Anadolu Lisesi 2. sınıfta okumaktayım. Gelecek sene üniversite giriş sınavına gireceğim. Aynı zamanda da amatör bir şekilde programlama dilleri ile -naçizane C, C# ve Java- ilgilenmekteyim.