Gizli Kek Hesapları

0
butch

Görüşler

0
kriptontr
heheheh tebrikler
0
tuxman
:) iyidi baya.. :D
0
punky
n'olur bitirin şu karikatür olayını... :'(
0
FZ
Sebep?
0
redogre
Zaten bitirdik karikatür olayını, espride son nokta budur.

Bu kadar da iğrenç insanlarız...
0
punky
duygularıma tercüman oldun arkadaşım
0
euzkan
zaten fazla mesai..bir de karesini alınca. ne ki bu diyordum. daha yeniyim buralarda da..espriyi neden sonra anladım..çilekli pasta tadı bıraktı damağımda. sağolunuz.
0
fantom_huseyin
hehe güzel olmus.
0
simor
çok iyi espri :)
0
FZ
Ben de pasta istiyorum (beleş... ama yani pasta hak etmek için kaç milyon satır C kodlamak gerekiyor ve kodladığım şeyin 24 saat içinde kaç kere indirilmesi gerekiyor? Neyse, ben indirdiklerimi kaldırmaya gidiyorum).
0
ripper
lol. tek kelime ile süper :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM International: Hello World!

FZ

Yaklaşık 5 yıl önce bugünlerde mütevazı bir şekilde yayın hayatına başlamıştık. Pek çok haber, yorum, görüntü değişikliğinin ardından içeriği televizyona taşıdık, altyapımızı yeniledik, galaksimizi ziyaret etmeye başladık ancak eksik olan bir şey vardı: Dünyadan geribesleme almak!

Ve bir gün baktık ki ICQ`a reklam gelmiş...

sundance

ICQ'dan devamlı gelen "Eğer bu mesajı ben dahil herkese forwardlamazsanız, ICQ`a reklam gelecek" mesajlarından daha çok illet olduğum bir şey varsa o da ICQ'a reklam gelmesi.
Hem de öylesine biranda...
Fakat sanırım buna seyirci kalmayacağız...

Bloguma Ses Ver!

redogre

Bloguma Ses Ver!

Thunderbird SPAM Eklentisi

GaripFakir

Thunderbird "spam" mekanizmasinin (Bayesian filtreleme ) oldukça başarılı oldugunu biliyoruz. "Spamato4Thunderbird" adlı yeni bir eklenti ile ayrıntılı raporlar almak ve çok sayıda yeni filtreleme yöntemleri ile "spam" tespit başarımını artırmak mümkün. Thunderbird'e dğger bir eklentiler gibi kolayca yüklenebiliyor. Yalnızca sisteminizde Java 1.5 veya üstü olmalı. Thunderbird icin bir eklenti olmakla beraber Outlook ve diğer e-posta istemcileriyle de beraber çalışan sürümleri de mevcut:

http://www.spamato.net/

fazlamesai.net'e soralım: J2EE mi yoksa .NET mi?

FZ

MIT hocalarından Philip Greenspun tercihini .NET'ten yana kullanmış. Greenspun'ın 11 Nisan 2002 tarihli yorumlarından sonra en son 8 Mart 2005'te bir yorum gelmiş. Son 3 sene içinde gelen yorumlar ağırlıklı olarak .NET taraftarı yorumlar. Genel hava şu: Eğer bir sürü programcı çalıştırmak istiyorsanız, çok büyük şirketseniz, bol bol paranız varsa, vs. buyrun J2EE ile sistem geliştirin. Daha sıkı koşullar altında çalışıyorsanız şu anda .NET çok daha hızlı ve etkin sistem geliştirmeye ve programlamaya izin veriyor. Tabii buna itirazlar da var: EJB'den yola çıkarak J2EE'yi kötüleme hatasına düşmeyin! gibi. Bir başka yazılımcı ise "yahu bir satır kod değiştiriyoruz, application server'ı başlatmak 3 dakika sürüyor, el insaf" şeklinde şikayet ediyor.

IT sektörünün acar FM üyeleri bu konuda ne der? Acı dolu yazılım deneyimlerini bizimle paylaşmak isteyenler, hodri meydan, yanınızda rakamlarla gelin ve hangi platformu neden tercih ettiğinizi güçlü bir şekilde açıklayın.