Gizli Kek Hesapları

0
butch

Görüşler

0
kriptontr
heheheh tebrikler
0
tuxman
:) iyidi baya.. :D
0
punky
n'olur bitirin şu karikatür olayını... :'(
0
FZ
Sebep?
0
redogre
Zaten bitirdik karikatür olayını, espride son nokta budur.

Bu kadar da iğrenç insanlarız...
0
punky
duygularıma tercüman oldun arkadaşım
0
euzkan
zaten fazla mesai..bir de karesini alınca. ne ki bu diyordum. daha yeniyim buralarda da..espriyi neden sonra anladım..çilekli pasta tadı bıraktı damağımda. sağolunuz.
0
fantom_huseyin
hehe güzel olmus.
0
simor
çok iyi espri :)
0
FZ
Ben de pasta istiyorum (beleş... ama yani pasta hak etmek için kaç milyon satır C kodlamak gerekiyor ve kodladığım şeyin 24 saat içinde kaç kere indirilmesi gerekiyor? Neyse, ben indirdiklerimi kaldırmaya gidiyorum).
0
ripper
lol. tek kelime ile süper :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai Forumlar. Yine, yeniden

butch

Bir süre önce kapanan fazlamesai forumları yayın hayatına geri döndü. Buyrun, kaldığımız yerden devam edelim.

Bush Anti Virus

redogre

WOW

redogre

Jabber: Anında Mesajlaşmadan Çok Daha Fazlası

vst

Bir çok insan interneti aradıkları bilgiye kolaylıkla ulaş(ama)mak ve önemli bir sosyal ihtiyaç olan modern iletişim imkanlarını değerlendirmek için kullanır. Bu iletişim imkanlarının en önemlilerinden birisi de anında mesajlaşmadır (instant messaging --- IM).

İnternet kullanıcıları, IM nimetinden çeşitli platfomlar aracılığıyla faydalanmaktadır. Bunların başında gelenler ise ICQ, AIM, son günlerin modası MSN gibi programlar ve ağ mesajlaşma protokollerinin oluşturduğu platformlardır. Bu yazıda konumuz ise, özellikle ülkemizde çok da yaygın olmayan, ancak gerek kurulumu ve kullanımı gerekse sağladığı programlama avantajları nedeniyle dünyada yaygınlaşmakta olan bir teknoloji: Jabber.

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.