Ve Micros~1 bir firma daha satın alır...

0
butch

Görüşler

0
FZ
Bu gidişle UF tadını yakalayacaksınız! ;-)
0
yilmaz
son birkaç günde yoğun karikatür darbelerine maruz kalıyozur. Durumdan gayet memnunum.
0
innaw
ailecek izliyoruz. süpersiniz :)
0
Challenger
"ve bu adamın 55 milyar doları var!"
Koptum :)
0
FZ
Ve siz kopup giderken, o birkaç saniye içinde min. birkaç bin $ daha kazandı...
0
bio
Calisin sizin de olur.
0
robertosmix
Lafımı esirgemeyerek belirtmem gerekir ki;

Fazlamesai Kare, çok yan sanayii ve hakikaten konuların ele alınış biçimleri berbat.
0
sefalet
Zekeriya Beyaz! çıkar o maskeyi komik oluyorsun.
0
robertosmix
Çok orjinal bir espiri... tebrik ediyorum.

Zaten koyunlar kavalı, müzik zevkleri olduğu için değil, çoban çaldığı için dinlerler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pasaportumdan Çip Çıktı

redogre

Open Source Savaş olabilir mi?

anonim

"Bilgisayar bilimleri dışında başka alanlarda open source olabilir mi?" diye aklımızı akıtmaya başladığımızda, doğal olarak kavramın kendisini düşünmeden önce mevcut sistemlerle karşılaştırma yaparız.

Tcl´i Sevelim, Sevdirelim..

Necrodome

OSNews, yine bir güzellik yaparak Tcl ekibiyle yapılan röportajı yayınlamış.

Bu tür yazıları okuduktan sonra, şu adresi ziyaret etmek geliyor insanın içinden...

MS Windows´tan GNU/Linux´a Geçenlere `Rusya´dan Sevgilerle´

FZ

Daha önce FM bünyesinde bazı çalışmalarımız olmuştu hangi amaç için hangi programı kullanalım falan gibisinden. Son aldığımız haberlere göre ise bir grup Rus bilgisayarcı oturmuşlar ve mükemmel bir sayfa hazırlamışlar. Eğer siz de doğru yolu bulup Windows ortamlarından Linux´a geçmeyi düşünüyor ve fakat `yaw hani Windows ortamında video editing için şunu kullanıyordum, FTP istemcisi olarak bunu, editör olarak falancayı, IP telephony için filancayı, acep bunların GNU/Linux muadilleri, kalburüstü alternatifleri nedir, ne değildir?´ gibi cümleler kuruyorsanız hemen şu güzel sayfaya bakıyorsunuz ve huzura eriyorsunuz.

Tüm özgür yazılım kullanıcılarına Rusya´dan sevgilerle ;-)

EncFS: Şifreli Dosya Sistemi (TÜRKÇE)

sundance

EncFS, pratik kullanımlı ve performanslı bir şifrelenmiş dosya sistemi. En önemli iki özelliği, şeffaflığı ve dizin bazında şifreleme yapabiliyor olmanız.

EncFS'in özelikleri ve nasıl kullanılabileceği konusunda Cuma günü Linux DevCenter'da yayınlanan makalemin daha geniş ve Türkçe halini (kesinlikle çeviri değil ;) yazının devamında bulabilirsiniz.