Fazlamesai 2 yaşında

0
butch
Aslında fm'in doğumgünü 9 Ekim, yani kaçırdık ama olsun. Evet, iki yıl geçti hala buradayız. Birikimimiz her geçen gün daha da büyüyor, burası her geçen gün daha eğlenceli oluyor, gelişiyor. Aslına bakarsanız şöyle sağıma soluma baktığımda bilginin bu kadar büyüdüğü, paylaşıldığı başka da bir ortam da göremiyorum. Neyse fazla gevezelik yapmayayım. Bence bu yıl da fazlamesai'nin ve fazlamesaici'lerin yılı olacak.

Görüşler

0
FZ
Dolu dolu geçen 2 yıl. 3. yılın çok daha dolu, daha güzel ve daha verimli geçmesini diliyorum. Öncelikle böyle bir ortamı kurmayı akıl edenlere sonra da bu ortamın güzelleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
0
esse
Vay be o kadar oldumu ya 2 yıl nasıl geçti hiç anlamadım. Bütün fazlamesai tayfasının doğumgününü kutlarım.
0
mg
iyiki dogdun FM!!! YA dogum gunu hedıyesı olarak bısey dusunen varmı :)
0
conan
Dogum gunu hediyesi olarak biz variz ya :)
0
anonim
Mutlu yollar FM... Bakın 1nci yaş gününde neler yazılmış :)

Fazlamesai 1 yaşında

--
Türkçelemeyle cebelleşirken login olmaya üşenen FM`ci

m1a2
0
anonim
Canım kremalı pasta istedi :^) Nice yıllara FM !

Mawe
0
anonim
dogumgunu(nuz/muz) kutlu olsun
nice yillara....
0
sundance
Böyle bir güzel gecede m1a2 biraderimin el emeği göz nuru ile yazdığı türkçeleme dökümanından, Türkçe yazabilen Debian sistemimle yorum yazıyorum. Umarım bir problem yoktur. Hatta diyebilirim ki bu bir inkılâp :))) hatta Kemâl bile yazabilirim :)))

SEVİYORUM SENİ FMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
(tanrım nolur yüzümü kara çıkartma)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM Forum Süresiz Olarak Kapandı!

butch

Üstüste gelen saldırılar sebebiyle Fazlamesai.net forumları süresiz olarak kapanmış bulunuyor. Fazlamesai yaparak, gerektiğinde kendinden ciddi bir şekilde fedakarlık ederek bu siteyi sürdürmeye çalışanların iyi niyetlerini anlamaktan aciz bu ham beyinleri kınıyoruz ve soruyoruz: Bunu hangi ulvi amaç uğruna yapıyorsunuz? Söyleyin biz de yardımcı olalım.

Türkiye spam konusunda dertli

cbc

Sophos'un elindeki veriye göre Türkiye en çok istenmeyen e-posta yollayan ülkeler listesinde 3. sırada. İşin üzücü kısmı listenin ilk iki sırasındaki ülkelerin hallerinde iyileşme varken Türkiye daha kötü bir duruma gelerek 3. sıraya 'tırmanmış'. Detaylı bilgi haberin devamında. Kaynak: /.

fazlamesai.net'e soralım: Bilimsel ve Grafik Hesap Makinesi Tercihleriniz Nedir?

FZ

Üniversitede doktorasını yapmakta olan bir dostum bilimsel/grafik hesap makinesi satın almak istediğini ama kararsız kaldığını söyledi. Ben kendisine ayak üstü bir şeyler söyledim, yıllar önce aldığım bir HP 48G'den falan bahsettim ancak benim de aklıma takıldı ve dolayısı ile FM camiasına sorayım dedim.

Siz hangi bilimsel hesap makinelerini kullanıyorsunuz? Hangilerini, hangi sebeplerden ötürü tavsiye edersiniz? CASIO? HP? TI? Fiyat/performans olarak nasıl değerlendirirsiniz? Daha da önemlisi Türkiye sınırları içinde satın alınabilecek makul ve mantıklı cihazlar hangileridir sizce? Hangi şirketleri önerirsiniz?

ABD: Berkeley Üniversitesi İşgal Edildi

anonim

1968'in öğrenci direnişi kalelerinden Berkeley Üniversitesi otuz yıl aradan sonra yeniden ayaklandı. 2 bin öğrencinin gösterisinin ardından "Bağdat Üniversitesi'nin kardeş ilan edilmesi" talebiyle bugün (21 Mart) idari bianalar işgal edildi.

ABD'nin California eyaletindeki Berkeley üniversitesi öğrencileri Irak'a Amerikan saldırısı başladığı gün hükümetlerini protesto etmek ve savaşa son verilmesi için üniversitenin idari binalarını işgal ettiler.

2000lerde Müzik Kalitesi ve Yüksek Ses Savaşları

FZ

Matematikçi, müzisyen ve yazılım geliştirme uzmanı bir dostumdan önemli bir konuya dikkat çeken ilginç bir e-posta alınca tüm müziksever FM üyeleri ile paylaşmadan edemedim:

"Emre kadresim,

Yeni yılın kutlu olsun.