Bloguma Ses Ver!

0
redogre
Bloguma Ses Ver!

Görüşler

0
anonim
Valla bu seferde millet kendi sesini değiştirmeye kalkar.
Sesli yorumlarin içerisine de büyük ihtimal Kemal Sunal - Şener Şen replikleri konur.
Tabii bunun bir üst seviyesi olan "Görüntülü yorum" oluştuğu zaman ise neler olacağını hayal bile edemiyorum.
0
erhanbaris
haklisin :)))))))))
0
ZZombie
Acı gerçekler :)))))))
0
anonim
ve bizler internet kullanmaya başlarız...
0
erhanbaris
bazen internet hayatimizi mi kolaylastiriyor yoksa berbat mi ediyor tam anlayamiyorum.
0
FZ
Bu mudur mevzu? :)
0
anonim
Kesinlikle evet.
Konunun geyiğie çok fazla elverişli olması nedeni ile Fazlamesai içerisindeki habere değil de.
Kare de yayınlanan karikatüre yorum yapmanın daha uygun olacağını düşündüm.
0
FZ
Kendi kendini doğrulayan kehanete katkıda bulunmuş oldunuz. Bir nevi.
0
afacan
abi ne demeliki, gecenlerde yoldayim, cepden internet chate gireyim dedim. türk chatda küfürden gecilmiyordu yaw. yani seviyeli alanlar bulmak gercekten nadir bulunmakta. bu yüzden fm'i kutluyorum! ellerinize saglik!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgi İşlem, Matematik, Kriptografi ve Kadınlar

FZ

Yer: İTÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Bilimleri. Bir Doç. Dr.un odası.
Kişiler: Doc. Dr. ve bir öğrenci.
Diyalog:
Hoca: Vakti zamanında tıpkı senin gibi kriptografi ile ilgilenen bir kız vardı, bitirme projesine ben danışmanlık etmiştim. Sene 1995. Ben daha o zaman Yrd. Doçentim.

ABD: Berkeley Üniversitesi İşgal Edildi

anonim

1968'in öğrenci direnişi kalelerinden Berkeley Üniversitesi otuz yıl aradan sonra yeniden ayaklandı. 2 bin öğrencinin gösterisinin ardından "Bağdat Üniversitesi'nin kardeş ilan edilmesi" talebiyle bugün (21 Mart) idari bianalar işgal edildi.

ABD'nin California eyaletindeki Berkeley üniversitesi öğrencileri Irak'a Amerikan saldırısı başladığı gün hükümetlerini protesto etmek ve savaşa son verilmesi için üniversitenin idari binalarını işgal ettiler.

Modern İnsan ?= Örgütlü İnsan

FZ

Modern insan örgütlü insandır derler. Peki ya modern bilgisayarcı? Yerli ve yabancı, üye olabileceğimiz önemli bilgisayar organizasyonlarından haberdar mıyız? Tek başımıza yapabileceğimizden çok daha fazlasını bu organizasyonların bünyesinde çalışarak gerçekleştiremez miyiz? Profesyonel ya da amatör bilgisayarcılar olarak bu organizasyonlardan faydalanamaz mıyız? Bu ve benzeri soruların cevapları eminim kişiden kişiye değişecektir ancak benim niyetim derin felsefi tartışmalara girmek değil, önemli olduğunu düşündüğüm birkaç yerli ve yabancı kurumun üyeliğe dair adreslerini sizinle paylaşmak.

Fazlamesai Tayfası Kızılay´dan Bildiriyor...

parsifal

Fazlamesai.net ekibi sabah 07:00 itibariyle Ankara'ya ayak basmıştır. Gezip dolaştıktan sonra Kızılay'da bir çay bahçesine çöreklenip teknolojinin nimetlerini kullanmaya başladık.
İlk denememizi Palm Vx ile yaptık. Alınan sonuçlara göre fazlamesai.net Palm'da da gayet güzel gözüküyor. Şu an ise Nokia 6210 ve HP omnibook ile bu haberi sizlere ulaştırıyoruz.

Bilmiyenler için tekrar hatırlatalım. Bu akşam 18:30´da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi D Blok´da fazlamesai.net semineri var. Ayrıntılı bilgi: Linux.org.tr

''C/C++ Öğrenmeli Miyim Acaba?'' Sorusuna Bir Yanıt

GenesisCOX

Az önce Öğrenme Psikolojisi baslikli yaziyi okuyunca; C ve Sistem Programcıları Derneğinin kurucusu ve şu an başkanlık görevini yürüten Kaan Aslan'ın 2002 yılında anet haber grubuna verdiği yanıtlardan birini burada paylasmak gerektiğini düşündüm.