Bloguma Ses Ver!

0
redogre
Bloguma Ses Ver!

Görüşler

0
anonim
Valla bu seferde millet kendi sesini değiştirmeye kalkar.
Sesli yorumlarin içerisine de büyük ihtimal Kemal Sunal - Şener Şen replikleri konur.
Tabii bunun bir üst seviyesi olan "Görüntülü yorum" oluştuğu zaman ise neler olacağını hayal bile edemiyorum.
0
erhanbaris
haklisin :)))))))))
0
ZZombie
Acı gerçekler :)))))))
0
anonim
ve bizler internet kullanmaya başlarız...
0
erhanbaris
bazen internet hayatimizi mi kolaylastiriyor yoksa berbat mi ediyor tam anlayamiyorum.
0
FZ
Bu mudur mevzu? :)
0
anonim
Kesinlikle evet.
Konunun geyiğie çok fazla elverişli olması nedeni ile Fazlamesai içerisindeki habere değil de.
Kare de yayınlanan karikatüre yorum yapmanın daha uygun olacağını düşündüm.
0
FZ
Kendi kendini doğrulayan kehanete katkıda bulunmuş oldunuz. Bir nevi.
0
afacan
abi ne demeliki, gecenlerde yoldayim, cepden internet chate gireyim dedim. türk chatda küfürden gecilmiyordu yaw. yani seviyeli alanlar bulmak gercekten nadir bulunmakta. bu yüzden fm'i kutluyorum! ellerinize saglik!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GPL Uygulamaları Windows'da paralı mı olsun?

sundance

Linux üstünde en sevilen IRC istemcilerinden biri X-Chat Windows için derlenmiş halini $20'a satmaya başladı.

Uzun süredir tartışmak istediğim bir konu.X-Chat bunun tek örneği de değil, bir çok yazılımcı "GNU/Linux üstünde ürünü geliştirirken, Linux camiasına da bir şeyler geri veriyor gibi hissediyoruz ve bu bize yetiyor. Fakat eğer bunu Windows altında kullanmak istiyorsanız para ödemek zorundasınız, ya da oturun kendiniz derleyin" diyor.

Merak ediyorum acaba FM okurları bu konuda ne düşünüyor?

Mavi Bilgisayar Kapandı.

anonim

Ankara merkezli bilgisayar firması Mavi Bilgisayar internet sitesi ve mağaza şatışlarını durdurdu. 29.06.2009 tarihinden itibaren web siteleri açılmayan şu anki sitede ise özür yazısı bulanan firma son zamanlarda yaptığı değişik kampanyalarla ayakta durmaya çalışıyordu.

Sanat ve Tasarım Odaklı Programlama

arikan

Bugün pek çok sanatçı ve tasarımcı paketlenmiş yazılımlar (Photoshop, Illustrator v.s. Adobe serisi) kullanarak görsel ve işitsel iş üretiyor. Bu yazılımlar onları üreten kişiler tarafından tanımlanmış sınırlarda iş üretilmesine izin veriyor, haliyle bu durum birbirini takip eden banal işler üretilmesine sebep oluyor. Oysa üzerinde çalıştığımız bilgisayara bir araç değil de bir medya olarak baktığımızda pek çok yeni düşünceyle karşılaşıyoruz.

Modern İnsan ?= Örgütlü İnsan

FZ

Modern insan örgütlü insandır derler. Peki ya modern bilgisayarcı? Yerli ve yabancı, üye olabileceğimiz önemli bilgisayar organizasyonlarından haberdar mıyız? Tek başımıza yapabileceğimizden çok daha fazlasını bu organizasyonların bünyesinde çalışarak gerçekleştiremez miyiz? Profesyonel ya da amatör bilgisayarcılar olarak bu organizasyonlardan faydalanamaz mıyız? Bu ve benzeri soruların cevapları eminim kişiden kişiye değişecektir ancak benim niyetim derin felsefi tartışmalara girmek değil, önemli olduğunu düşündüğüm birkaç yerli ve yabancı kurumun üyeliğe dair adreslerini sizinle paylaşmak.

Patronlar ve çalışanlar....

anonim

Biraz önce bir yazıya yorum yazdım. "Bana mı ilerliyorsun ey teknoloji !" yazısına... Ama aslında yazdıklarım yeni bir yazı olmayı hakkediyor bence. Bu yüzden biraz daha detaylı olarak tekrar yazacağım affınıza sığınarak.
Sorun patronlar, çalışma saatleri, teknoloji geliştikçe niye daha az çalışmıyoruz sorunu...