Bloguma Ses Ver!

0
redogre
Bloguma Ses Ver!

Görüşler

0
anonim
Valla bu seferde millet kendi sesini değiştirmeye kalkar.
Sesli yorumlarin içerisine de büyük ihtimal Kemal Sunal - Şener Şen replikleri konur.
Tabii bunun bir üst seviyesi olan "Görüntülü yorum" oluştuğu zaman ise neler olacağını hayal bile edemiyorum.
0
erhanbaris
haklisin :)))))))))
0
ZZombie
Acı gerçekler :)))))))
0
anonim
ve bizler internet kullanmaya başlarız...
0
erhanbaris
bazen internet hayatimizi mi kolaylastiriyor yoksa berbat mi ediyor tam anlayamiyorum.
0
FZ
Bu mudur mevzu? :)
0
anonim
Kesinlikle evet.
Konunun geyiğie çok fazla elverişli olması nedeni ile Fazlamesai içerisindeki habere değil de.
Kare de yayınlanan karikatüre yorum yapmanın daha uygun olacağını düşündüm.
0
FZ
Kendi kendini doğrulayan kehanete katkıda bulunmuş oldunuz. Bir nevi.
0
afacan
abi ne demeliki, gecenlerde yoldayim, cepden internet chate gireyim dedim. türk chatda küfürden gecilmiyordu yaw. yani seviyeli alanlar bulmak gercekten nadir bulunmakta. bu yüzden fm'i kutluyorum! ellerinize saglik!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Buffer overflowlar öldü ! Yaşasın Theo ;)

sundance

BSD camiasının asi çocuğu, OpenBSD'nin babası Theo de Raadt CanSecWest güvenlik konvansiyonunda yaptığı açıklama ile Open BSD'nin 1 Mayıs'da çıkacak yeni sürümünde, yaklaşık otuz yıldır işletim sistemlerinin baş belası buffer overflow mevzuunu tamamen çözeceklerini açıkladı. Bu konuda yine de mütevaziliği bırakmayan Theo, tamamen mümkün değil hale getiremeseler bile yeni güvenlik katmanı sayesinde buffer overflowların uygulanmasını imkansıza yakın hale getirdiklerini söylüyor.

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...

Soul, blues, GNU/Linux, BASH ve script-fu üzerine bir deneme

FZ

Birkaç gün önce, Joss Stone´a ilgimi, alakamı ve bu genç sese olan hayranlığımı bilen bir dostum sanatçının bir albümün parçalarının bulunduğu bir sitenin adresini verdi (korsan! korsan! diye bağırıp beni RIAA´nın köpekbalığı avukatlarına teslim etmeden önce yazıyı sonuna dek okuyun). Daha doğrusu ilgili parçaların URL´lerinin bulunduğu bir forum mesajının adresini. Gidip forumdaki mesaja baktığımda şu şekilde listelenen adresler gördüm:

fazlamesai.net'e soralım: Nereye gidiyoruz?

some_plus

Bu siteyi takip edenlerin çoğu tahminen bilişim camiasından. Herkes, her sabah kalkıyor, bazısı okula, bazısı işe gidiyor. Şahsen gözlemlediğim birşey var, o da bu camiadan bir çok kişinin güne uykusuz olarak başlıyor olması.

Benim düşüncem bunun sebebinin bitmek bilmeyen bilişim deliliği olması.

Dünyadaki Yerimizi Bilelim

FZ

Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...